Fox and The Hen is inspired by a love of all things breakfast aka #MorningStuff. Here, we believe all the best things happen in the morning: sunrises, coffee drinks, small breakfast burritos tucked in large breakfast burritos and walks of shame. Born out of Carrie Baird and Michael Fox’s true love for classic American breakfast served with lighthearted twists and an equal passion of all things boozy-brunch-drinks, Fox & The Hen is your new LoHi all-day breakfast concept. Our focus is bringing friends and family together, incredibly delicious (and fun!) food, creative beverages and having everyone who leaves the Fox & the Hen feel their day is better than when they came in.We do not seat incomplete parties, sorry.
Steuben’s is named after a restaurant in Boston that my Great Uncles, Max and Joe, opened in 1945. Steuben's became a famous Boston restaurant, nightclub, and hotspot from the 1940’s to the 1960’s on Boylston Street. The Vienna Room, The Cave, and The Blue Room were all part of the Steuben's space and hosted Big Band, Jazz, and Swing groups with The Rat Pack, proms and sweet sixteens, and more. In its prime, Steuben’s was the center of the Boston dining and nightlife scene.
Ouvert 7 jours par semaine, Little Ollie's & O Bar propose à ses clients une expérience culinaire asiatique moderne à multiples facettes concoctée par le célèbre restaurateur Charlie Huang. Situé dans la zone commerciale mondialement connue de Cherry Creek North, Little Ollie's & O Bar présente une cuisine asiatique moderne avec des ingrédients toujours frais, des produits locaux et une carte des vins innovante.
Le Locanda Del Borgo propose un restaurant italien authentique, dans un cadre de trattoria.
Vous savourerez de véritables recettes italiennes traditionnelles avec la touche personnelle du chef, dans une ambiance chaleureuse et conviviale.
Le chef fonde ses créations sur ses 25 ans d'expérience de la restauration.
La philosophie du restaurant est de servir autant que possible des produits de la ferme élevés en plein air et naturellement. L'établissement s'engage à soutenir les agriculteurs locaux autant qu'il le peut.
Le menu se conjugue harmonieusement à une carte des vins basée sur les crus italiens et agrémentée d'accents internationaux, avec notamment des références des États-Unis, d'Espagne, d'Australie et d'Argentine.
Señor Bear is a Latin American-inspired kitchen and bar in the LoHi neighborhood of Denver. We strive to marry the culinary traditions of Latin America with refined, modernized cooking techniques. Our bar program showcases classic Latin spirits, including rum, pisco, tequila, mezcal and cachaça.
Uptown’s Italian-American eateryExecutive Chef Mimmo Faid’s contemporary interpretation of classic Italian cuisine brings together locally sourced ingredients in a range of starters, classic Italian dishes, and scratch-made Neapolitan pizzas baked in our copper-clad brick oven. An expansive American-Italian inspired cocktail menu and selection of local craft beers complements our cuisine, which you can enjoy in our renovated outdoor patio or in our mod-inspired main dining room. Join us for breakfast, lunch, dinner, or just a cocktail. We look forward to serving you either way. Come see us. We're purring with excitement!
Marco’s Coal Fired started with the simple idea that passion makes great pizza. The authentic taste of Italy is served to you through the finest ingredients and traditional techniques of the Verace Pizza Napoletana (VPN). Only 00 flour, San Marzano tomatoes, all natural fior di latte or bufala mozzarella, fresh herbs and fresh, all natural, non-processed ingredients are acceptable. Marco's Coal Fired cooks in authentic, Italian hand built wood fired pizza ovens.
Come taste Marco's Coal Fired's efforts and see if we don’t have you dreaming of warm Neopolitian nights, no passport required!
Plongez dans la cuisine du Downtown Aquarium tout en vous amusant, qui vous réserve une aventure sous-marine ! Ce restaurant vous offre une expérience culinaire unique où vous serez assis en face d'un aquarium central de 567 m³ tout en soupant au milieu des poissons et du corail. Vous allez adorer les plats appétissants au menu, tels que la daurade coryphène et les crevettes grillées, la truite en croûte de noix de Macadamia, les pâtes aux crevettes du Bayou, les plateaux de fruits de mer frits et grillés, le sauté de vivaneau, le filet de poisson farci, ainsi que le bœuf, le poulet, les plats de pâtes et les délicieux desserts. Avant ou après le souper, vous pourrez également déguster des cocktails, comme le Redfish Rita, une margarita au jus de canneberge, dans l'éclectique Dive Lounge. Continuez votre aventure et découvrez l'exposition Aquarium Adventure Exhibit dont l'aquarium de plus de 4 731 m³ d'eau abrite plus de 500 espèces marines. Les barbus de Sumatra, les requins-taureaux, les loutres, les raies, les poulpes géants Pacifique, les méduses, les tortues de mer, les barracudas et autres créatures marines fascinantes vous attendent. Commencez votre aventure culinaire au Downtown Aquarium dès aujourd'hui !