Welcome to Elena's -- a place where a family’s love for authentic Mexican food is celebrated and combined with California-inspired elements and signature Mexican-American dishes. We offer reservations for up to 8 guests via OpenTable. At the time of your reservation, we kindly request the entire party be present to be seated. Tables will be held for up to 10 minutes after the reservation time. For parties that arrive later, the table will be released but we will do our best to accommodate the reservation with the next available table. Reservation requests via phone or email are not available at this time. We appreciate your understanding and look forward to welcoming you to Elena’s!
Le restaurant ChouChou vise à faire vivre l'esprit de Paris à Forest Hill. Ce bistrot élégant et décontracté présente une cuisine rustique du Vieux Continent avec une touche française moderne, jumelée avec une liste de vins établie avec soin. Le chef Michaels vous invite à découvrir le service chaleureux et personnalisé de ChouChou. Bon appétit!
En 1977, John Gianaras a acheté le L&F Corner Market et l'a transformé en un restaurant décontracté nommé Panos (en hommage à son père.) En 1988, les jeunes mariés John et Vi l'ont agrandi et réaménagé pour en faire un restaurant gréco-californien gastronomique. Ils ont géré le Panos avec un grand succès pendant 20 ans. Bond de 17 ans en avant... leurs filles Kristen et Kathryn ont repris les commandes. Désormais, le NOVY propose un menu simple et abordable et sert une cuisine californienne élaborée autant que possible avec des ingrédients frais, locaux et biologiques. Dans le but d'éviter tout déchet, il ne sert que des bières pression et du vin à la tireuse. Le NOVY (pour Noe Valley) est redevenu un restaurant de quartier à la gestion familiale, qui vise à offrir une expérience culinaire, ludique, agréable et raffinée. Bon appétit !
“Cooking, for me, is storytelling.” —Tim Humphrey, executive chef. Finalist in both “Best Italian” & “Best New Restaurant” in SFGate’s Best of the Bay. Nestled in the heart of San Francisco’s Lakeside District, Ofena draws inspiration from family roots in the quaint sheep-herding village of the same name in the Abruzzo region of Italy. Chef Tim Humphrey proudly presents his ode to Italian cuisine in the form of an expertly crafted menu showcasing the bounty of California and emphasizing the flavors of Italy. Ofena takes modern Italian cuisine to the next level with a fresh, ingredient driven menu. Enjoy inventive craft cocktails in our fully stocked bar and satiate your pasta craving in our warm and intimate space. Located in the old Lakeside Cafe, we aim to continue the tradition of bringing the neighborhood together to be welcomed the Italian way - as family! Come be apart of the story at Ofena! Buon Appetito!
At Ember, we offer local-Californian inspired cuisine with authentic & vibrant Mediterranean influences. We believe in only working with superior, fresh, organic & local ingredients that Bay Area farmers markets have to offer. We work with the seasonal harvest in an effort to showcase each distinguishable and perfectly in-season ingredient.
The Crumb is a warm, inviting restaurant located in the vibrant Bernal Heights neighborhood of San Francisco, specializing in Californian cuisine and International tapas. Our establishment is a unique blend of culinary excellence and a strong community focus, where every dish is crafted with a story steeped in tradition, love, and resilience. We aim to create a space where individuals from all walks of life can come together, enjoy exceptional meals, and foster meaningful connections.At The Crumb, we believe that every dish tells a story, crafted from years of hard work, love, and resilience. Our restaurant is a sanctuary for those who have come together, forging a family from diverse backgrounds and experiences. We are dedicated to celebrating the spirit of community and hospitality, welcoming new family members to join us in our journey. Together, we create exceptional culinary experiences that reflect our shared passion and commitment to making every guest feel at home.
Le restaurant Amoura, situé au coeur de South San Francisco, a apporté une cuisine méditerranéenne moderne à la Bay Area lorsque ses portes ont ouvert au début de 2015. La famille Shihadeh (propriétaire des établissements School House Grocery, Deli Up Café et Amoura Café dans SFO et Westfield Mall) a fait équipe avec le consultant culinaire David Wilcox pour créer un menu composé de grands classiques ainsi que de plats uniques, tous reflétant l'esprit et les saveurs de la Méditerranée. Avec la cuisine maintenant sous la direction du talentueux Josh Dixon, l'équipe est en train de devenir un joueur puissant dans la Bay Area. La sélection de boissons est mise en valeur par le service de bar complet, le menu unique de cocktails et la vaste carte des vins. En outre, le restaurant dispose d'une cuisine à aire ouverte (avec un four à pita et un gril à robata), d'un coin lounge et d'une salle à manger privée équipée de l'ensemble des capacités de la technologie AV. L'Amoura est situé au 713 Linden Avenue à South San Francisco.
Located in the heart of downtown South San Francisco owner John Akkaya and Executive Chef, Angelo bring together a taste of Italy with a Mediterranean twist. Akkaya has been in the restaurant world for over 30 years with two additional Bay Area restaurants, Cafe Figaro in Burlingame and Don Giovanni in Mountain View. As he says himself, Andiamo In Banca is how he is celebrating years of experience in industry by combining the authentic Italian taste with hearty ingredients without losing the cozy experience.