An elegant restaurant wine bar in downtown Edmonton with Indigenous sharing plates highlighting local, seasonal and tradition ingredients, evoking memories and comfort.
Le Century Hospitality Group a monté les enchères avec le dévoilement de « l'(entre)coté » LUX Steakhouse & Bar! Située au cœur du centre-ville, cette grilladerie haute de gamme propose un décor chic et sophistiqué et une carte de grilladerie traditionnelle à en être fière. Des couleurs vives, des riches tissus et du bois foncé créent une atmosphère élégante et moderne. Le chef Tony Lu excitera vos papilles avec ses nombreuses créations innovatrices, loin au-delà des biftecks ordinaires. Ne s'arrêtant pas à l'expérience culinaire exceptionnelle, l'équipe à LUX cherche à « monter les enjeux » en proposant aux Edmontoniens un endroit pour s'asseoir, siroter et jaser. Les nuances riches, les tapisseries soyeuses, l'impressionnante menuiserie et la cascade font de LUX Bar une destination incontournable pour les voyageurs d'affaires et le réseau social d'Edmonton. En plus d'un bar à la new-yorkaise, LUX vous propose une grande carte de biftecks et une sélection imposante de breuvages.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Propriété d'un habitant, le Von's Steakhouse & Oyster Bar sert fièrement du bœuf et des fruits de mer de qualité optimale à Edmonton depuis 1988.
Le restaurant est doté d'une salle à manger premium, de 3 à salles à manger privées, d'un salon décontracté premium avec briques apparentes, un bar de 9 mètres de long de style new-yorkais et un bar à huîtres. Il y en a pour tous les goûts !
Du lundi au vendredi, l'happy hour est servi de 16h30 à 18h30. Le menu complet est disponible dans le restaurant et au bar à huîtres, qui propose généralement 15 variétés d'huîtres écaillées en face de vous par les chefs du bar. Dégustez également l'un des 30 vins au verre de la carte mettant en valeur des vins de la côte du Pacifique et du Canada.
Les réservations sont recommandées mais ne sont pas obligatoires. L'établissement aime les visites spontanées. Le salon, la terrasse et le bar à huîtres sont accessibles par ordre d'arrivée, sauf exception.
The Hunt has just begun.BIRDOG -A concept as familiar as an old friend, or as exciting as the last night you can’t remember. Situated on the ‘4th Street Promenade’ downtown in the heart of Edmonton’s vibrant 104st between Jasper Avenue and the ICE District. Elevated, yet approachable with the highest in standards - it’s fresh ingredients & fresh ideas that speak to the culinary & cocktail leadership along with lively, playful and a personality that’s come to be expected from a Century Hospitality Group property. This chef-driven Bar|Restaurant has an ambitious menu served up in a mid-century modern setting and who says your night should end with Dinner? Bar / Private Room / Patio - Open 3pm till late, Tuesdays thru Sundays (Closed Mondays). Join us at 10181 104 Street Edmonton, AB, Canada
Situé dans le prestigieux Sutton Place Hotel, au cœur du centre-ville, le restaurant est un vrai steakhouse contemporain. Le personnel réunit tout ce que les clients les plus exigeants aiment à propos du vin et de la nourriture et les combine avec énergie, style et valeur. Tous les steaks sont du bœuf Angus certifié et sont âgés d'au moins 28 jours, et le chef de cuisine Stephen Clark a créé un choix somptueux de plats de poisson en utilisant des fruits de mer sélectionnés dans les poissonneries locales de la côte ouest. Le restaurant propose également des pains artisanaux et des desserts hors du commun. Leur engagement à l'égard des vins de qualité du monde entier est représenté sur leur vaste carte de vins, assemblés par le sommelier Kim Spence.
Bündok offers casual fine dining with cozy, romantic vibes in Edmonton's Ice District, just steps from Rogers Place. Known for its chef-driven, seasonal shared plates made with local ingredients, it's perfect for groups looking to enjoy quality food in a relaxed setting.
We accept limited reservations during Ice District event days (games and concerts). If you are not able to secure a reservation on Open Table, we do have plenty of availability for walk-ins; we would encourage you to arrive a minimum of 2 hours prior to the event start time in order to avoid lengthy wait times.We believe in providing a mix of essential food classics and contemporary staples to create the perfect Canadian menu to be enjoyed alongside our beer. We have taken on the responsibility of localizing the beer experience by making authentic, fresh craft products that establish a new, truly Canadian beer culture.
The Common is a cozy gastro-lounge where typical pub and comfort foods are elevated to uncommon heights. Our scratch kitchen offers seasonal menus with an emphasis on creativity and quality. Our dynamic culinary scene spotlights new trends, modern takes on refined classics, chef's choice features and pop up events.We offer a fine selection of craft, small batch, local and imported beers as well as an innovative mix of herbal, vintage and modern cocktails, spirits and wines.Set in a lounge style space with a vintage meets modern décor; our aim is to create a community based upon experiencing new food, music and culture in downtown Edmonton. The multifaceted venue features an eclectic mix of electronic, indie, funk, hip hop, soul, classics and live music from local and worldwide artists.Perfect for lunch, dinner, corporate functions (private bookings available), an after work drink, or a late night out- the Common is the place to come together. Summer patio seating available.
Fairmont Hotel Macdonald has a reputation for excellent cuisine and warm hospitality in the heart of downtown Edmonton. The Harvest Room overlooks the fabulous North Saskatchewan River Valley in Edmonton, the largest urban parkway in North America, and upholds Canadian tradition in grand style. The menu brims with the best Alberta beef -- all the bounty for which Alberta's heartland is famous -- and our superb wine list complements any selection. At The Harvest Room, enjoy everything from our a la carte breakfast, fine dining, family meals to afternoon tea. After a magnificent dinner, treat yourself to one of our many single malt scotches or a decadent Mac martini in the Confederation Lounge. With a wide range of specialties, our executive chef always prepares outstanding dining experiences.