Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants pour le lunch à North Corona

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

499 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Central Park Boathouse
4.6
Exceptionnel(921)
Prix : très cher
• Continentale • L’Upper East Side
Réservée 84 fois aujourd'hui
Dine with us in the beautifully updated restaurant that reimagines the Boathouse's iconic history and charm. Reviving old traditions and making new ones – we’ve got something for everybody.Monday - FridayLUNCH: 12pm -5pmSaturday & SundayBRUNCH: 11am - 5pmIn addition, our outdoor Express Cafe, is open daily from 8am to 5pm. *For parties of 10 or more: please contact us at info@centralparkboathouse.com **Please Note** Our restaurant is located inside of Central Park, which means all guests must arrive on foot, there is no parking at our property. The closest entrance and cross streets are 72nd street and 5th Ave.
Une photo du restaurant Cafe d'Alsace
4.7
Exceptionnel(3552)
Prix : raisonnable
• Française • L’Upper East Side
Réservée 100 fois aujourd'hui
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Une photo du restaurant Noz Market
4.6
Exceptionnel(8)
Prix : très cher
• Sushi • L’Upper East Side
Réservée 15 fois aujourd'hui
Noz Market first opened its doors in October 2020, providing New Yorkers with a resource for high-end seafood, Japanese accoutrements, and delicious prepared sushi and sashimi.‍Past the hand roll bar and market front, a bamboo-lined hallway gives way to an intimate 10-seat counter where guests choose from two menu options: the Classic Menu ($80/person) and the Chef's Menu ($155/person). Lunch Omakase ($80/person) is available from Friday-Sunday.At our table seating, we offer an la carte menu of plated dishes, many of which also appear on our delivery menu.Reservations for our omakase counter and back tables are now available seven days a week. We look forward to hosting you!
Une photo du restaurant Bocado Cafe
4.5
Génial(1297)
Prix : raisonnable
• Américaine • L’Upper East Side
Réservée 51 fois aujourd'hui
Bar à vin et restaurant.
Une photo du restaurant Jacques Brasserie
4.7
Exceptionnel(1432)
Prix : cher
• Française • L’Upper East Side
Réservée 9 fois aujourd'hui
Jacques Brasserie is a relaxing sanctuary deep in the heart of the Upper East Side. Low key and inviting, this two-room restaurant and bar serves classic French dishes amongst dark wooden walls adorned with vintage poster advertisements and bohemian scenes a la Toulouse-Lautrec. Open seven days a week, Jacques Brasserie serves lunch, dinner and weekend brunch.​Our chef creates everything in house, producing classic dishes such as French Onion Soup, Escargot, Steak Frites, Poulet Roti, Salade Nicoise and our most popular dish, Moules Frites.​Committed to serving the finest local and seasonal products, prepared in a stylish yet simple manner, a meal at Jacques Brasserie will captivate your senses. ​Bon Appetit!​​Note : we do not take reservations for BAR AREA ROOM it’s first come first served only.We cannot honor reservations for specific tables
Une photo du restaurant Osteria Nando
4.5
Génial(340)
Prix : raisonnable
• Française • L’Upper East Side
Réservée 10 fois aujourd'hui
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
Une photo du restaurant Pil Pil
4.5
Génial(60)
Prix : raisonnable
• Espagnole • L’Upper East Side
Réservée 28 fois aujourd'hui
Welcome to PilPil, where every visit promises an unforgettable experience in a warm and welcoming setting. Our Spanish restaurant is not just a place to eat—it's a place to feel at home. Our menu features delectable tapas, signature sangria, and an exquisite selection of Spanish wines, crafted with love to bring the flavors of Spain to your table.Take a moment to appreciate our unique and charming decor: tree roots elegantly adorn the ceiling, creating a cozy, natural ambiance, while a beautiful mural graces our back wall, telling a story of tradition and artistry.We welcome gatherings of all sizes, hosting parties and events. No celebration is too small, and no detail is overlooked. Our daily lunch specials offer delightful options, ensuring every visit is special. At PilPil, everyone is invited to join the feast. Come for the food, stay for the atmosphere, and leave with memories. Let’s make every meal a celebration! Looking forward to welcoming you!
Une photo du restaurant Toloache - Upper East Side
4.8
Exceptionnel(1624)
Prix : cher
• Mexicaine • L’Upper East Side
Réservée 27 fois aujourd'hui
Bienvenue à Toloache (prononcé toh-lo-AH-tchay), bistro mexicain contemporain du chef et propriétaire Julian Medina, situé dans l'Upper East Side. Toloache est nommé ainsi d'après une plante mexicaine célèbre pour son utilisation dans les potions d'amour. Lors de votre souper à Toloache, vous tomberez vous aussi sous le charme de la cuisine créative du chef de Medina, qui utilise des ingrédients bio et de saison ainsi que plus d'une douzaine de types de piments. En plus du menu mexicain authentique et d'une liste de tequila exceptionnelle, vous trouverez une décoration élégante dont les principaux éléments viennent directement du Mexique. Toute l'équipe a hâte de vous accueillir.
Une photo du restaurant Mission Ceviche Upper East Side
4.7
Exceptionnel(116)
Prix : cher
• Péruvienne • L’Upper East Side
Réservée 28 fois aujourd'hui
Mission Ceviche was created with the purpose of connecting the diverse people of New York City through the unique lens of Peruvian cuisine. Led by Chef José Luis Chavez & Brice Mastroluca, Mission Ceviche combines traditional flavors with modern techniques and unexpected twists to create an exciting menu that is just as healthy as it is flavorful.To inquire about reservations of 7 or more guests, please visit https://missionceviche.tripleseat.com/party_request/26027 to fill out our event inquiry form. Alternatively, you can also reach out to our restaurant directly by calling 212-650-0014.
Une photo du restaurant Blue Mezze Bar
4.6
Exceptionnel(610)
Prix : très cher
• Méditerranéene • L’Upper East Side
Réservée 33 fois aujourd'hui
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable