Ēma is a Mediterranean and California-inspired restaurant from Lettuce Entertain You Restaurants located at 1320 Patriot Blvd. The menu, crafted by Chef Partner CJ Jacobson features spreads, dips and assorted mezze, Mediterranean small plates, with an emphasis on Hummus & Spreads, Raw, Vegetables and Kebabs. Signature dishes include Moroccan Onion Dip, Spinach & Feta Spread, Tahini Caesar Salad, Octopus Carpaccio and Spicy Brisket Kefta Kebab. The beverage program showcases cocktails with flavors crafted from Mediterranean ingredients like chinola, fig, fresno chile and coriander. The wine program, curated by Sommelier John C. Slatter, features a globally sourced list of over 70 selections with a strong focus on wineries practicing organic and natural production across the Mediterranean, including ancient grape varieties from Greece, Lebanon and Italy.
Farmhouse est une taverne artisanale du Midwest axée sur un accueil chaleureux, une bonne bière et une merveilleuse nourriture dans un quartier confortable, au cœur d'Evanston. Centré sur le Midwest, Farmhouse propose 36 bières en fût provenant de l'Illinois, de l'Indiana, du Wisconsin et du Michigan. Nous proposons des liqueurs artisanales locales, ainsi qu'un vin.
Les ingrédients du menu sont récoltés auprès des agriculteurs locaux, et ils changent avec les saisons du Midwest. Farmhouse propose des hamburgers de bœufs élevés en plein air, des steaks et du poulet. Ils font presque tout sur place, à partir de rien. C'est une taverne verte. 85% des matériaux de construction, des meubles et des accessoires ont été récupérés à partir de vieilles granges du sud-ouest du Wisconsin, ainsi que d'une usine abandonnée du côté sud.
Bar Siena expands to Chicago's North Shore suburbs with their most recent location at Old Orchard Mall. Located next to Nordstrom, the new restaurant boasts an 8,500-square-foot interior along with two expansive patios. Much like its West Loop sister spot, Bar Siena North Shore combines the quaint charm of trattorias in Siena, Italy, with the industrial aesthetic of Chicagoland. The restaurant, in collaboration with Top Chef Fabio Viviani, brings the flavor, flare, and energy of casual Italian-American dining to the Midwest. Whether you're joining us for brunch, lunch, pizza, or pasta, Bar Siena North Shore is perfect for birthdays, groups, romantic dinners, or a casual date. Enjoy cocktails, happy hour, dessert, and Italian food in a vibrant atmosphere, whether you're celebrating with friends at the bar or indulging in a cozy dining experience.
Le L.Woods Tap & Pine Lodge vous accueille dans un grand club à Northwoods, dans la tradition intemporelle des villes du Midwest. Il propose une cuisine américaine réconfortante mettant à l'honneur les côtes levées, le poulet, le poisson frais et une grande variété de sandwiches. Le L.Woods est un restaurant décontracté et un lieu de rassemblement où vous pourrez vous détendre en famille et entre amis dans un environnement évoquant un lodge rustique et confortable.
The Hampton Social - Skokie is the perfect place to imbibe and enjoy the feeling of summer days. Located at Westfield Old Orchard Shopping Center, just north of Chicago. The Hampton Social offers our signature "Rosé All Day" lounge, a lively bar, outdoor seating, main dining room and private dining spaces. Known for our lively dining experiences featuring exceptional coastal-inspired food, cocktails and live music in a beautifully designed atmosphere. Open for Lunch, Dinner, and Weekend Brunch
CUPITOL The Restaurant is our 4th and newest location in Old Orchard Mall, delivering a complete, immersive experience for all day. You can begin the day with breakfast, brunch, or lunch that you can truly enjoy and as the evening unfolds, you indulge in a vibrant dinner featuring bold European flavors and a sophisticated touch. Enjoy the day. Savor the night.
Le Roka Akor se trouve dans un décor sublime où on y cuisine des plats japonais. On peut retrouver ce restaurant à 4 endroits aux États-Unis : à Scottsdale AZ, à San Francisco, à Chicago et à Skokie, IL.
Le menu change selon les saisons. Il y a donc une rotation de la sélection de coupes des viandes, de fruits de mer, de légumes, de marinades, de sauces japonaises ainsi que de sushis et de sashimis. Le grill, qui se situe en plein coeur du restaurant, fournit à lui seul une expérience visuelle en soi. Il est entouré par un décor contemporain et un éclairage apaisant. Les clients sont encouragés à discuter avec les chefs afin de créer une expérience culinaire éducative et intéractive.
Remontez dans le temps au moment où aller souper au restaurent signifiait quelque chose de vraiment spécial. De la décoration à la musique de jazz, Wildfire a le style et la chaleur qui le rend parfait pour célébrer avec des amis ou pour une soirée tranquille à deux. Le vaste menu propose des steaks grillés et des côtelettes, des fruits de mer grillés au feu de bois et de la viandes rôties, le tout préparé dans une cuisine ouverte. Les spécialités comprennent le filet mignon avec sa croute de raifort, du flétan aux noix de macadamia, de la salade émincé et du saumon sur planche de cèdre de Wildfire. Commandez un martini ou un de nos nombreux vins au verre, puis asseyez-vous et profiter de l'expérience du club des années 1940 souper de Wildfire.
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Fine-eating establishments know the essence of the restaurant business. It isn't merely enough to provide good food. The truly memorable dining experience depends upon several other ingredients from the top food selections, to the most dedicated people serving you. We want to lift your dining experience to a whole new level of harmony, which shows in our atmosphere and our philosophy to bring you an experience that is simply unparalleled in the restaurant industry.For more than 30 years, Jameson's Charhouse has served quality steaks, chops, and fresh fish, for exceptional value. Our extensive menu selections feature modern American cuisine full of delicious choices.