At The Butcher's Daughter Williamsburg, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Situated in the heart of Williamsburg, our location offers a unique blend of modern design and cozy charm, creating the perfect setting for a relaxed yet vibrant dining experience. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Williamsburg's Juliette is a charming French-inspired neighborhood bistro with a fresh and modern spin. Juliette offers a full brunch menu along with seasonal specials every day. For Dinner, you will find bistro comfort classics along with seasonally inspired dishes or try one of the Chef's daily specials. Pair everything and anything with a well crafted seasonally inspired cocktail, local craft beer or choose from our rotating selection of wine. Juliette offers several dining options including a beautiful indoor garden, cozy wine room and lively bar area. For al fresco dining, enjoy some people watching on the sidewalk cafe or escape to the roof terrace away from the thrum of the city. We accept Dinner and Brunch reservations. We do reserve a large portion of our seating for walk in business. For reservations larger than 16 guests, Please call or email us directly. Events please contact juliette.events@gmail.com.
elNico is the new rooftop bar and restaurant at Penny Williamsburg, serving imaginative Mexican food and drinks with majestic views of the Brooklyn and Manhattan skylines. The menu is a reflection of Chef Fer Serrano’s Mexican roots and her family’s favorite recipes, with influences drawn from her experience working alongside some of the greatest chefs in the world. With an emphasis on agave-based spirits, the cocktail program under the direction of Leo Robitschek complements the food with fresh, seasonal flavors and locally sourced ingredients. elNico’s dining room and terrace are open for dinner and drinks every day and brunch on weekends.
Located in the vibrant neighborhood of Williamsburg, Montesacro introduces Pinsa and pays homage to Roman culinary traditions.The enclosed garden with a retractable rooftop, perfect for every season, is the ideal spot for a romantic dinner, a casual get together with friends and private events.
Le Papillon est un superbe bistro français classique, avec un élégant décor rustique qui vous ramène à travers le temps dans une ville de province en France. Le décor exquis est le cadre idéal pour les délices culinaires du Papillon. L'environnement est idéal pour que les jeunes professionnels se rencontrent et socialisent.
Installé sur le toit du Flatiron, bien au-dessus de la 5ème avenue, le Baita at La Birreria est un restaurant éphémère d'inspiration alpine du magasin Eataly. Vous pourrez vous réchauffer au milieu des sapins et des cabines de ski avec un cocktail chaud comme le Vin Brule ou le Bombardino. En plus de spécialités classique du nord de l'Italie comme la raclette, le probusto et la fonduta, le Baita at La Birreria propose le premier et unique bar à polenta de la ville de New York.
Located in the heart of Times Square, Bond 45 invites you on a culinary journey of exquisite Italian cuisine. Nestled conveniently next to Sweeney Todd and across from Hamilton, we offer a perfect blend of delectable dishes and a prime location for theatergoers. Savor the flavors of Italy with our diverse menu featuring house-made pasta, succulent seafood, specialty veal chops, and artisan thin crust pizzas. Our culinary creations are sure to delight your taste buds. Book your table at Bond 45 today and indulge in the perfect fusion of authentic Italian cuisine and the excitement of Broadway. Whether you're a theater enthusiast or a food lover, our restaurant promises an unforgettable experience!
Lafayette est un restaurant français pour tous les jours, apportant du nouveau à la cuisine française dans le quartier NoHo du centre-ville de Manhattan. Ouvert le matin, midi et soir, ce grand café et la boulangerie sont dédiés au chef de cuisine de bistrot chef Andrew Carmellini dans un cadre intemporel. Notre salle à manger lumineuse dispose de hautes fenêtres archées donnant sur les rues de NoHo et sur le bar animé de la rôtissoire. Notre coin boulangerie-pâtisserie est ouvert toutes les heures offrant des pains artisanaux, croissants, boissons au café Stumptown, un petit déjeuner léger ou un déjeuner et une foule de friandises. Au cours des mois plus chaud, notre terrasse est ouverte tous les jours pour le déjeuner en plein air, le brunch et le dîner.
Situé à l'intersection historique des rues Christopher Street et Gay Street, le Dominique Bistro offre une touche parisienne au quartier culturel éclectique de West Village. Dirigé par le chef Dominic Pepe en cuisine, ce bistrot sert des plats de style parisien avec des classiques tels que les croquettes, le steak tartare agrémenté d'un œuf fermier, les œufs mimosa avec du caviar, des côtelettes d'agneau, ainsi que des desserts et des soupes. Il vous sera possible de découvrir les menus du déjeuner, du brunch, du dîner et du souper aux sons d'un gramophone ou des concerts de jazz organisés en soirée.
FIG & OLIVE c'est la passion pour les meilleures huiles d'olive ainsi que les saveurs et la cuisine de la Riviera et des régions côtières du sud de la France, l'Italie et l'Espagne. C'est un restaurant qui offre un service complet pour les menus du dîner, du brunch et du souper. La carte des vins exceptionnelle comprend plus de 30 vins d'Italie, de France et d'Espagne offerts au verre ou à la bouteille. FIG & OLIVE FIFTH AVENUE sort vraiment de l'ordinaire avec son design élégant et authentique de la Côte d'Azur et de la Riviera Italienne. Cet espace offre de nombreuses possibilités d'accueillir une variété d'événements de 12 à 250 personnes. La philosophie de menu de FIG & OLIVE est basée sur la notion d'ingrédients et de plats sains et sophistiqués, chacun préparés ou complété avec une huile d'olive unique.