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Meilleurs restaurants bio à Marina del Rey

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26 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Gjelina
4.7
Exceptionnel(2382)
Prix : cher
• Américaine • Venice
Réservée 234 fois aujourd'hui
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Une photo du restaurant Loulou Rooftop Restaurant and Lounge
4.6
Exceptionnel(885)
Prix : cher
• Française • Santa Monica
Réservée 36 fois aujourd'hui
Experience the "Joie de Vivre"At LouLou, food, entertainment, fashion, and art converge into a unique, one-of-a-kind destination.LouLou’s carefully crafted menus showcase French Mediterranean flavors with a classic California twist, while honoring the generosity of artisanal and homemade ingredients, as well as local organic produce.A carefully selected wine list offers a tasteful array of wines from both France and CaliforniaNever bowing to the ordinary, whether it’s a legendary brunch, after work cocktails, elegant dinner, or corporate event, LouLou will always deliver an experience to remember.Ample parking is available in the building. We are located on the rooftop level. Suite 300
Une photo du restaurant Orto Santa Monica
4.3
Génial(1108)
Prix : cher
• Italienne • Santa Monica
Réservée 5 fois aujourd'hui
Growing up in Italy, my family cooked at home and had the most extraordinary experiences with ingredients grown in our backyard, paired with the wines my chef/restaurateur stepfather would bring back from regions throughout Italy. I fell in love with food as a child watching my stepfather, once nominated a top chef in Italy, work in restaurant kitchens and floors. Moving to California in 1991 and subsequently to Santa Monica and experiencing the Farmers Market inspired me to start Orto - Italian for “vegetable garden” - where I meld local ingredients and organic herbs grown here at the restaurant to create traditional Italian recipes. At our bar you’ll find a cocktail list created from fresh herbs and premium spirits, and our wine list focuses on sustainable and organic producers. Andrea InioHappy Hour Monday-Thursday 5-7pmValidated parking is available for $7 for 3 hours at 501 Santa Monica Blvd (enter on 5th street, behind the Citibank)
Une photo du restaurant AOC - Brentwood
4.6
Exceptionnel(3361)
Prix : cher
• Californienne • Brentwood
Réservée 43 fois aujourd'hui
Tavern est le troisième restaurant du duo du chef Suzanne Goin et de la sommelière Caroline Styne, qui possède également un restaurant Lucques et un bar à vin AOC. Ceci est leur avant-poste de l'ouest de Los Angeles, qui sert de fief local pour les habitants de Brentwood. Designé avec chic par Jeffrey Alan Marks, Tavern est composé de trois endroits distincts mais connectés: une salle à manger avec toit en verre, un grand bar aux murs bleus et un salon de thé appelé Larder qui propose des repas décontractés, une boulangerie, et vente de plats préparés à emporter. Le restaurant propose la cuisine de Suzanne Goin, Californienne et Méditerranéenne avec un zeste d'influence Américaine.
Une photo du restaurant Papille Gustative
4.1
Excellent(182)
Prix : raisonnable
• De la ferme à la table • Santa Monica
Réservée 1 fois aujourd'hui
Papille Gustative LAFarm to table, seasonal Artisan foods, single origin, sustainably grown and certified Coffees and Teas, as well as local craft beers and organic, biodynamic wines. Open for Breakfast, Lunch and Brunch . A low impact, Zero waste facility located in Santa Monica CA. Cozy private room and patio. One block to the Santa Monica beach.
Une photo du restaurant Manchego
4.8
Exceptionnel(1135)
Prix : raisonnable
• Tapas/Amuse-Bouche • Santa Monica
Réservée 28 fois aujourd'hui
Situé à Santa Monica, le Manchego vous accueille dans un restaurant espagnol à tapas, où vous profiterez de délicieuses petites assiettes et d'une atmosphère chaleureuse. Le Manchego a récemment déménagé à quelques maisons de son ancien emplacement. Il dispose désormais de davantage d'espace, ainsi que d'une terrasse romantique à l'arrière. Le Manchego a toujours constitué l'un des secrets les mieux gardés à Santa Monica. Maintenant, vous découvrirez ses locaux plus spacieux et pouvant accueillir davantage de convives, notamment sur la belle terrasse. Il demeure un endroit idéal pour une soirée romantique en tête à tête, ou pour retrouver des amis et de la famille. Vous apprécierez également la carte des vins espagnols soigneusement conçue, proposant principalement des vins uniques, issus de petites productions. Le distributeur de vin espagnol de l'établissement parcourt constamment la campagne espagnole, travaillant sans relâche pour dénicher des vins provenant de petites exploitations viticoles familiales. La carte des vins comprend également quelques références sud-américaines, ainsi qu'un fantastique vin bio local. Vous pourrez suivre le restaurant sur instagram à l'adresse suivante : instagram.com/manchegorestaurant
Une photo du restaurant Via Veneto
4.6
Exceptionnel(1089)
Prix : très cher
• Italienne • Santa Monica
Réservée 13 fois aujourd'hui
Authentique restaurant italien au cœur de Santa Monia, le Via Veneto associe de délicieux ingrédients locaux et bio aux succulentes saveurs de l'Italie.
Une photo du restaurant Socalo
4.8
Exceptionnel(868)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Santa Monica
Réservée 13 fois aujourd'hui
SOCALO is a beachy, California canteen and Mexican pub from award-winning chef/owners Susan Feniger and Mary Sue Milliken. Located within the Gateway Hotel, SOCALO offers seasonal and organic SoCal Mexican fare with cocktails, Mexican wines and craft beers. SOCALO has been named Eater's Superb Santa Monica Restaurants and Hottest Happy Hours, LA Times' 101 Best Restaurants, Best Tacos and Best Mexican Restaurants in LA by Time Out and Thrillist.Open for indoor and outdoor dining, and counter service dining prior to 4pm (no reservations necessary nor taken). Takeout and delivery with plenty of vegan, vegetarian, and gluten-free options available.For groups of 7 or more, please call 310.451.1655 to discuss accommodations, or visit socalo.com. We offer semi-private spaces, private banquet rooms, long communal tables, and two spacious outdoor patios.Mary Sue & Susan are the founders of Mundo Hospitality Group, including Border Grill, Pacha Mamas, BBQ Mexicana, SOCALO & Alice B.
Une photo du restaurant Gracias Madre - West Hollywood
4.7
Exceptionnel(6624)
Prix : cher
• Mexicaine • West Hollywood
Réservée 88 fois aujourd'hui
La mission du Gracias Madre est de célébrer et de servir la présence de cette mère omniprésente, dans les cœurs comme dans la terre, et de tous ceux qui nourrissent cette terre. Le restaurant sert une cuisine inspirée des cuisines du Mexique, faite à partir d'ingrédients biologiques cultivés localement. Venez prendre place à la table de l'amour. L'idée du Gracias Madre provient des visites des familles mexicaines des employés du restaurant. La mission est double : proposer une nourriture mexicaine biologique aux communautés à proximité et honorer ces mères mexicaines qui travaillent sans relâche dans leurs cuisines, souvent seules avec leurs enfants, pendant que leurs maris travaillent en Californie. Inspiré par quelques-unes des recettes de ces familles et de l'amour maternel, le Gracias Madre sert la cuisine de la chef Chandra Gilbert, faite à partir de produits biologiques provenant de fermes locales, pleine de saveurs et d'amour. Une sélection de cocktails à base d'agave du chef des boissons Jason Eisner agémente le menu.
Une photo du restaurant LULU - Los Angeles
4.8
Exceptionnel(173)
Prix : raisonnable
• Californienne • Westwood
Réservée 50 fois aujourd'hui
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​

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