Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Meilleurs restaurants bio à Five Corners

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

4 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Morchella
4.7
Exceptionnel(194)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Portland NE
Réservée 4 fois aujourd'hui
Morchella is a modern American restaurant in Portland, OR dedicated to seasonal foraged and wild foods. We serve a foragers' tasting menu, in addition to an a la carte menu. We look forward to hosting you!
Une photo du restaurant Tartuca
4.8
Exceptionnel(76)
Prix : cher
• Italienne • Portland NE
Réservée 12 fois aujourd'hui
Since 2022, Tartuca has been a quintessential Pacific Northwest restaurant, contextualizing its hyper-local, farm-direct produce through an Italian lens on the active strip of Mississippi Avenue in North Portland. Inside Tartuca is a hip, bustling environment with an open kitchen, powered by a grooving soundtrack, house made pastas and focaccia, inventive composed dishes, and abundantly flowing wine from a tightly curated Italian list that exclusively features small, artisanal producers making wine naturally from organic and biodynamically farmed vineyards. For those seeking a quieter experience, Tartuca's best kept secret is a cozy back patio open all year round. We can't wait to serve you!
Une photo du restaurant Roots Restaurant and Bar
4.8
Exceptionnel(993)
Prix : raisonnable
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Vancouver
Réservée 10 fois aujourd'hui
Aliments frais, locaux et de saison.
Une photo du restaurant Zilla Sake
4.9
Exceptionnel(9)
Prix : cher
• Sushi • Nord de Portland
Réservée 6 fois aujourd'hui
Zilla Sake, Portland’s pioneering sake bar, opened its doors in 2007 and swiftly became a cornerstone of the city’s vibrant sake culture. As Portland’s sake scene flourished, Zilla remained at the forefront, offering a meticulously curated selection of both popular and exclusive sake varieties, hand-picked by the owner. The summer of 2008 marked a pivotal moment with the introduction of Zilla’s sushi bar by head chef Kate Koo, transforming the venue into a high-end sushi destination steeped in tradition. By 2016, Kate Koo took full ownership of Zilla Sake, where she continues to artfully blend innovation with time-honored practices, creating a dining experience that honors the past while embracing the future.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable