Little Bull is sincere, nostalgic comfort food, inspired by the palates of first-generation immigrant kids. Pocho cuisine is not a gimmick. Like Oscar, it’s a little bull-headed, but with no bullshit. It means more than loaded terms like “New American” or “modern Mexican.” And it’s authentic to Chef’s personal experience.“American food is undefined. But it’s been designated to certain ideas and people. It’s actually evolving, as much as our landscape is a melting pot. As much as my own identity as a first-generation American and chef.”Pocho started as a term used by people in Mexico to poke fun at the “American” kids who speak Spanglish. At Little Bull, pocho cuisine showcases the evolution of being a chef in America, inspired by every immigrant and their growing influence on our food.
Le café Nasher ouvert sur la rue dispose d’une vue sur le jardin et est situé à côté d'une sculpture de Mark Di Suvero, offrant ainsi une ambiance sereine. Le menu se compose de soupes, de salades, de sandwichs et de desserts..
Flying Bull Restaurant and Brewery is a veteran and woman owned business located in the heart of Durham’s Innovation District. Using only the best seasonal and locally sourced ingredients, Chef Daniel Arenas concocts your favorite American Classics as well as globally–inspired tapas and large plates. This is not your average pub menu! Specialty dishes include everything from bone marrow beef tartare to caviar service. The Flying Bull proves that craft beer and elevated cuisine are a perfect pairing. We also offer an extensive wine list and full service cocktail bar. Looking to host a special event for business or family occasion? Our large beer hall is the perfect solution. Prix fixe full menu or catered hors d’oeuvres available. Whether you’re looking for a meal with family or friends, business or date nigh, or even a little Jazz with your beverage, our friendly and courteous staff will make sure your visit is a wonderful experience.
L'établissement Parizade sert des créations culinaires d'inspiration méditerranéenne. Une vaste cuisine ouverte couvre la longueur du restaurant. L'art surréaliste d'Henryk Fantazos orne les murs et le plafond. Le Parizade est vraiment le fleuron du Giorgios Hospitality Group. *Pour une grande table, veuillez contacter le restaurant au 919-286-9712 *
Jujube offre une expérience culinaire unique, influencée des cuisines cantonaises, vietnamiennes, indiennes et indonésiennes, puis infusées de saveurs occidentales. Le restaurant propose une vaste sélection de bières artisanales, une grande variété de vins qui complètent avec élégance le menu, ainsi qu'un assortiment rafraîchissant de cocktails de la maison. Évadez-vous. Venez profiter d'un environnement accueillant et harmonieux, dans un décor asiatique et un éclairage aux lanternes. Durant les mois les plus chauds, profitez de la terrasse de Jujube, munie de moustiquaires pour un confort maximal. Chez Jujube, vous pourrez goûter à un éventail éclectique de saveurs dans une ambiance qui combine la beauté des traditions asiatiques et une touche moderne fantaisiste.