Step into the rich maritime history of Claudio’s Tavern & Grill, in the bustling port town of Greenport, New York. This 154 year old seaside legacy steeped in maritime charm, offers a warm welcome serving up delicious seasonal fare including local Day Boat Scallops and the best Ribeye in town. Join us to savor a taste of tradition and unwind in the heart of coastal charm.
Le Noah's est reconnu pour ses petits plats de fruits de mer inspirés qui mettent l'accent sur des ingrédients frais et de saison provenant du North Fork et de l'East End de Long Island. Les menus changent tous les jours car ils sont conçus pour refléter ce qui est de saison chez les agriculteurs, les pêcheurs, les artisans et les vignobles qui approvisionnent le restaurant.
Turkish Restaurant offering numerous Mediterranean menu items. Unwind in our comfortable atmosphere while sipping of a cup of coffer or tea. Join us for Breakfast, Lunch, or Dinner!
Take your seat on The Terrace, the Pridwin's magnificent water-view restaurant and bar. Indoor seating spills out to the deck, where each seat commands spectacular views over Crescent Beach. True to Pridwin tradition, this reimagined restaurant serves classic Long Island food and drink—with a focus on high-quality ingredients sourced from local farms, fisherman, and makers.
Rediscover your favorite American dishes at The Halyard restaurant at the Sound View Greenport on Long Island’s North Fork. Featuring local fish, produce, and wines, showcasing what has made this region a dining destination for generations. We aim to source and use seasonally driven, local ingredients to carefully curate a meal to remember. Our bar offers unique hand crafted cocktails and wines from near and far. Enjoy your meal with panoramic views of the Long Island sound from our seasonal outdoor deck or in our Piano Bar with live music from some of our favorite local musicians. Watch the perfect sunsets fade into the horizon with your toes in the sand at our Low Tide Bar and join us as we live by and with the sea.
Lisa et Terry Harwood, à la fois chefs et propriétaires, vous accueille au Vine Street Cafe. Ouvert en 2003, il se trouve au sud de Ferry Road, à seulement 2,5 km de la station de métro South Ferry. Le chef Terry travaille en collaboration avec les agriculteurs, les pêcheurs et les vignobles de la région. Ces produits naturels sont proposés dans des menus de saison. Tous les plats sont faits maison, dont les desserts de Lisa, des crèmes glacées et des chips de fruits. Un petit marché a ouvert récemment derrière le restaurant. Vous pourrez y prendre vos commandes à emporter et des produits pour votre garde-manger. Vous pourrez déguster des spécialités culinaires fraichement préparées telles que des boulettes de viande, des salades de poulet, du pain, des côtes levées fumées, de la sauce barbecue et une sélection de pâtes artisanales. Les réservations sont fortement recommandées toute l'année.