Meilleurs restaurants avec une terrasse à Moraga
Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité
37 restaurants disponibles à proximité
Réservée 53 fois aujourd'hui
Rooftop in Walnut Creek offers a stunning view of Mt. Diablo while providing creatively prepared new American cuisine. Owners Jim and Jennifer Telford, along with partner and Executive Chef Justine Kelly offers guests a beautiful outdoor lounge for dining out with friends. Besides the picturesque surroundings that also showcases downtown Walnut Creek, Rooftop has a living wall with lush greenery and water features. Guests can feast on black cod wrapped in a banana leaf with pea shoots, lamb meatballs or other flavorful plates. Delicious desserts, fresh salads and bar bites will also satisfy the appetite.
With mentions in publications like Diablo Magazine and California Home Design, Rooftop is a wonderful location for a business lunch or a romantic evening out with a date. It has a full bar and welcomes reservations.
Réservée 28 fois aujourd'hui
Le The Park Bistro & Bar propose uniquement les produits bio locaux les plus frais qui soient ainsi que des viandes naturelles et des poissons pêchés à la ligne. Le chef exécutif Adam Carpenter a inventé un menu accessible, mais inventif, présentant une cuisine américaine agrémentée d'une touche française. En raison de leur haute qualité et de leurs bénéfices pour la santé, de nombreux plats élèvent la cuisine réconfortante à un autre niveau. En outre, le restaurant, baigné de la lumière naturelle de la fontaine intérieure romantique, dispose d'alcôves intimes, d'une grande table ainsi que de coins repas privés à usages multiples. Le sol rustique en pierres, les tables en bois naturel, les sièges en cuir et le programme artistique original créent un espace chaleureux et accueillant, magnifique et exaltant, où vous vivrez l'expérience culinaire la plus merveilleuse de Lafayette. Le Park Bar donne sur le patio récemment rénové avec une terrasse adjacente agrémentée de 2 foyers extérieurs, offrant à la fois la possibilité de prendre un repas et de se détendre dans le coin salon décontracté toute l'année. Le Park Bar vous proposera des plats de bar traditionnels, une sélection de bières artisanales, des vins au verre et des cocktails classiques.
Réservée 16 fois aujourd'hui
Le Mint Il Forno, une authentique pizzeria et boulangerie italienne!
Réservée 37 fois aujourd'hui
Il Fornaio signifie « le boulanger » en italien. Ce restaurant primé vous offre une expérience authentique et unique. Les spécialités comprennent des viandes grillées au feu de bois, de la volaille et du gibier; des pâtes maison, des pizzas sorties d'un four en bois de chêne, des salades et des soupes maison ainsi qu'une grande variété de desserts. Le pain est pr éparé sur place tous les jours. Cet établissement est lauréat de l’Award of Excellence par Wine Spectator en 2007.
Réservée 15 fois aujourd'hui
Barranco is a warm, casual yet sophisticated, full-service restaurant serving modern Peruvian cuisine from Chef Carlos Altamirano made with high-quality and responsibly sourced ingredients. Inspired by the romantic seaside district of Barranco in Lima, Peru, Barranco is dedicated to creating an outstanding eating and drinking experience with a spirit that is laid-back and approachable.Inspired by its namesake, Barranco’s menu offers seafood, family-style tapas and a select number of main dishes. In addition to a ceviche bar, Barranco’s menu features bocaditos (small bites) such as Scallops Carlitos and Langostinos Crocantes (prawns), grilled anticuchos (meat skewers), pollo a la brasa (traditional Peruvian rotisserie chicken), classic Peruvian sandwiches, an assortment of delectable sides and, for dessert, Alfajores, the popular Latin-American artisanal cookies.Barranco’s beverage program features pisco, the traditional spirit of Peru.
Réservée 43 fois aujourd'hui
Le Sasa est un restaurant d'inspiration japonaise à Walnut Creek. Les restaurants Izakaya sont des restaurants traditionnels servant de petits plats où vous pouvez vous rendre entre amis pour prendre un verre et vous détente après une longue journée. Occupant le bâtiment historique centenaire qui a accueilli pendant de nombreuses années le marché aux viandes de Walnut Creek, ce joyau architectural a été transformé en un lieu incroyable qui vous invite à rester et à profiter d'une expérience culinaire au SASA. Le Chef Jason Shimizu et le Chef et propriétaire Philip Yang préparent des plats d'influence japonaise du monde entier. Le personnel vous accueille chez lui et vous assure confort, hospitalité et plaisir. Le restaurant comprend un bar complet doté d'une large sélection de Sake, une terrasse et un bar à sushis. Il s'engage par ailleurs à utiliser des produits frais de saison.
* Remarque : vous pouvez apporter votre vin personnel. Un droit de bouchon de 20 USD s'applique par bouteille. Des frais de 2,50 USD par personne s'appliquent pour les desserts à emporter.
Réservée 32 fois aujourd'hui
Pacific Catch is a WestCoast Fish House dedicated to delivering high quality sustainable seafood with a unique perspective. From the day we opened we've been mindful about where our ingredients come from and how to bring to life the vibrant flavors and feeling of the Pacific. It's our commitment to our guests to keep things interesting, innovative, wholesome and thoughtfully sourced. That's why we've formalized our relationship with the Monterey Bay Seafood Aquarium's Seafood Watch, James Beard Foundation's Smart Catch and the Surfrider Foundation by becoming a partner and bringing on a director of sustainability to help steward these efforts.We will be following the most stringent protocols on cleaning, sanitization, social distancing, and protections for employee health including temperature taking and the use of protective masks and gloves.
Réservée 7 fois aujourd'hui
Shelby's, in Orinda, crafts elevated and contemporary Continental and California fusion cuisine made with fine ingredients in its friendly and bright restaurant. The organic sweet potato chips with a mild chipotle dip and the breaded fried brie in a chipotle-strawberry glaze with warm baguette make most welcoming starter options. Some of Shelby's specialty entrée dishes include the slow-roasted Asian baby back ribs in a tangy marinade, the seafood paella with saffron rice, chicken, seafood and vegetables in a tasty broth and the black forest pizza topped with ham, bacon bits, cheese and caramelized onions. For a sweet end to your meal, the cold blueberry soup with vanilla ice cream won't steer you wrong.Shelby's also serves a fully organic breakfast, when you can indulge such plates as the California omelette with turkey, avocado, cheese and roasted fingerling potatoes and the croissant French toast with vanilla custard and strawberries.
Réservée 39 fois aujourd'hui
Good food, good mood. Bar Camino puts a fresh twist on Mexican-Latin food favorites, highlighting the influence of traditional Mexican ingredients and flavors throughout Latin America. The restaurant’s worldly take on Mexican cuisine includes dishes ranging from a traditional skirt steak ranchero plate to a refined King salmon with fresh plantains and cilantro rice.Our décor combines contemporary and traditional aesthetics, with neon lights, a refinished cypress king’s table that seats twelve, and a patio featuring picnic-style tables with bright blue umbrellas. The bar program is similarly eclectic, with a play on a dirty martini with tequila shaken tableside and tropical drinks featuring fresh strawberry, mango, and hibiscus flavors. Bar Camino will feature happy hour Monday through Friday – from 3-5 PM and a “reverse happy hour” Thur-Sat from 8 PM until close.
Réservée 39 fois aujourd'hui
Depuis 1995, le Millennium s'engage à vous fournir une cuisine végétalienne fraîche et innovante. Il propose des plats végétaux dans une salle à manger accueillante et raffinée. Travaillant en collaboration avec de petites exploitations agricoles, son menu change constamment afin de mettre en valeur les meilleurs produits locaux, durables et bio de saison. Mélangeant habilement des saveurs du monde entier grâce à des techniques classiques, le restaurant crée des plats énergiques et parfaits pour tous les repas. Le bar sert des cocktails innovants à partir de ses infusions et jus de fruits frais maison, ainsi que des bières artisanales et une carte des vins de renommée internationale.