Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants pour prendre une bouchée à Midway

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

15 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant SUSHI-SAN - River North
4.8
Exceptionnel(1281)
Prix : raisonnable
• Japonaise • River North (Chicago)
Réservée 113 fois aujourd'hui
Sushi-San serves up the best sushi in Chicago made with the freshest ingredients they can find, all served with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer. The bar is kept stocked with rare Japanese whisky, sake, wine and inventive cocktails. Join them for lunch and dinner.
Une photo du restaurant Parlor Pizza Bar - River North
4.6
Exceptionnel(897)
Prix : raisonnable
• Américaine • River North (Chicago)
Réservée 33 fois aujourd'hui
For more information please email info@parlorchicago.com . Entire party must be present to be seated.
Une photo du restaurant Hubbard Inn - River North
4.3
Génial(126)
Prix : cher
• Américaine • River North (Chicago)
Réservée 84 fois aujourd'hui
Located among an ever growing number of River North restaurants in Chicago, Hubbard Inn creates a unique dining experience with delicious options for brunch, dinner, late night dining and everything in between.Whether you're looking for an intimate dinner for two, a table for a large group, or a late night restaurant, Hubbard Inn is the perfect option for out-of-town guests and locals on the hunt for dinner and drinks or a quick bite to eat!
Une photo du restaurant Venteux Brasserie, Cafe, & Oyster Bar
4.4
Génial(1120)
Prix : raisonnable
• Française • Centre-ville / Loop
Réservée 7 fois aujourd'hui
Residing within Michigan Avenue's famed Carbide & Carbon building is a stylish and modern French restaurant, serving classic French fare with a contemporary twist. Through a unique dining experience crafted with passion and precision by Executive Chef Marcel Heiduk, guests are transported to the bustling brasseries that define the Parisian lifestyle. This is Venteux.
Une photo du restaurant Pilsen Yards
4.7
Exceptionnel(1594)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Pilsen
Réservée 10 fois aujourd'hui
Pilsen Yards is a bar-centric and music-driven hangout in the heart of Pilsen with an open air vibe and one of the largest patios in the city.Exec. chef Juan Carlos Gutierrez's menu of latin-inspired street food, from tacos to ceviches, hummus to carne asada is plated up next to a mezcal, tequila, & whiskey charged bar program from bev director Lance Bowman, and it’s all on the cheap.
Une photo du restaurant Kaiser Tiger
4.3
Génial(751)
Prix : raisonnable
• Américaine • West Loop
Réservée 11 fois aujourd'hui
Kaiser Tiger opened in May 2014 and has already been nominated as Best Bar by Time Out Chicago and named America's Number 1 Beer Hall by Jetsetter. Sausage, Bacon and Beer are the specialty at this bi-level indoor and outdoor space. Soft baked pretzels, gourmet sausage and unique bacon dishes are on offer along with a killer list of 24 craft beers. In winter you can play Ice Curling in the beer garden.This is the second venture by the guys who brought you Paddy Long's Beer & Bacon Pub in Lakeview.
Une photo du restaurant Tuscany on Taylor
4.8
Exceptionnel(2205)
Prix : raisonnable
• Italienne • Petite Italie / village universitaire
Réservée 5 fois aujourd'hui
Situé au cœur de Little Italy, le Tuscany on Taylor est le restaurant original de la chaîne Tuscany. Cette trattoria confortable sert des favoris du nord de l'Italie, notamment des pâtes maison, des pizzas cuites au four à bois, du poulet à la milanaise, du veau grillé et d'autres plats authentiques. Un espace privé est disponible pour vos réceptions.
Une photo du restaurant Atwood
4.3
Génial(4548)
Prix : cher
• Américaine • Centre-ville / Loop
Réservée 25 fois aujourd'hui
Intime et romantique, l'Atwood est un restaurant classique immanquable à Chicago, adjacent au mondialement célèbre Burnham Hotel, lieu de prédilection d'Al Capone. Installé dans l'un des bâtiments les plus historiques de Chicago, au cœur du quartier central des affaires, il est situé à seulement quelques pâtés de maisons des croisières de découverte de l'architecture de Chicago (Architecture Foundation River Cruise) et à proximité de l'artère commerçante State Street, ainsi que de nombreux lieux d'art du quartier des théâtres. Le chef Brian Millman et le personnel attentif proposent un excellent service, une cuisine contemporaine américaine réconfortante à base d'ingrédients frais de fermes locales, dans une atmosphère vibrante et un cadre magnifique inoubliable. L'Atwood est le restaurant décontracté incontournable de Chicago, en plein cœur du Loop, où vous savourerez une cuisine rehaussée d'une touche créative. L'Atwood se fait un plaisir de vous accueillir pour un dîner peu coûteux, un déjeuner d'affaires, un superbe brunch ou un fabuleux souper intime unique en son genre, à proximité des attractions touristiques.
Une photo du restaurant Elephant & Castle - Chicago Adams St.
4.5
Génial(365)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / Loop
Réservée 14 fois aujourd'hui
Located in Chicago's bustling central business district, Elephant & Castle on Adams offers an authentic British pub experience with hearty pub fare like fish and chips, classic breakfasts, and live sports. Whether you're grabbing a bite after visiting the Art Institute, catching football matches after work, or enjoying happy hour near Willis Tower, we've got you covered. Conveniently attached to the Club Quarters Central Loop hotel, Elephant & Castle is your go-to sports pub for great food, drinks, and a lively atmosphere in the heart of Chicago.
Une photo du restaurant Bar Cargo
4.6
Exceptionnel(438)
Prix : raisonnable
• Bar + Pizzéria • River North (Chicago)
Réservée 2 fois aujourd'hui
*Please note that all outdoor seating is first-come, first-served* Bar Cargo is a Roman pizza bar concept brought to you by Anthony Stefani, the son of notable Chicago restaurateur Phil Stefani. It was on a family trip to Italy that Anthony Stefani first fell in love with Roman-style pizza and where the concept for Bar Cargo came to life. After months of working with local chefs, pizzaiolos, and even a world pizza champion, the dough recipe and 96-hour rise process was perfected. The result is a thicker crust that is both light and airy. Topped with fresh & fun ingredients and baked in the Castelli ovens imported from Italy, the perfect Roman-style pizza is achieved.Outside of the Roman pizzas, the menu includes a wide variety of bar bites, sandwiches, and salads. The name Bar Cargo is a nod to the shipping containers used throughout the concept’s structure and the many authentic Italian ingredients that are being shipped via cargo containers for their famous Roman-style pizza.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable