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Meilleurs restaurants pour une fête à China Town

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131 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Lips - Chicago
4.9
Exceptionnel(999)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • South Loop
Réservée 10 fois aujourd'hui
JOIN US AT LIPS CHICAGO FOR THE #1 DRAG SHOW CHICAGO'S ONLY TRUE LA CAGE DRAG SHOW PALACE EXPERIENCELips is the Ultimate in Drag Dining! Dinner, Drinks, and Fabulous Entertainment!SHOW SCHEDULEThursdays - The Divas ShowFridays - The Glamour GirlzSaturday Afternoon - Dragalicious BrunchSaturday Dinner - Glitz and GlamSunday Afternoon - Dragalicious Gospel BrunchPER PERSONThursday - $36.95(3 Course Dinner & Show Package)Saturday Brunch - $45.95(Includes All-You-Can-Drink Mimosas, Champagne, or Bloody Mary's and Entrée)Friday & Saturday - $52.95(3 Course Dinner & Show Package)Sunday Brunch - $45.95(Includes All-You-Can-Drink Mimosas, Champagne, or Bloody Mary's and Entrée)*Pricing above does not include drinks, tax, or tip.
Une photo du restaurant VU Rooftop Lounge
4.4
Génial(269)
Prix : raisonnable
• Américaine • Quartier chinois
Réservée 3 fois aujourd'hui
VU Rooftop is a 13,000 square foot concept located 22 stories high next door to McCormick Place. Here, you can enjoy an ingredient-driven beverage program, a top-notch culinary experience and unparalleled views of the Lake and Downtown within a modern designed space. VU is a year-round rooftop with outdoor terraces and enclosed spaces. Outdoor seating is on a first-come, first-serve basis. Due to weather or limited availability, seating may be indoors.
Une photo du restaurant Fioretta
4.7
Exceptionnel(990)
Prix : très cher
• Steak • West Loop
Réservée 54 fois aujourd'hui
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Une photo du restaurant Elina's
4.8
Exceptionnel(222)
Prix : cher
• Italienne • West Town
Réservée 48 fois aujourd'hui
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee. Contact reservations@elinaschicago.com for any additional inquiries.
Une photo du restaurant Boka
4.8
Exceptionnel(7295)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Lincoln Park
Réservée 74 fois aujourd'hui
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
Une photo du restaurant Alla Vita
4.8
Exceptionnel(2428)
Prix : cher
• Italienne Moderne • West Loop
Réservée 147 fois aujourd'hui
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients. Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
Une photo du restaurant Gibsons Italia
4.8
Exceptionnel(4204)
Prix : cher
• Italienne • River North (Chicago)
Réservée 137 fois aujourd'hui
Gibsons Italia is built on a tradition & elegance that is relentless in the pursuit of the very best. Chef-driven tastes of Italy are paired with the superiority of Gibsons Steakhouse, creating a restaurant that makes the familiar, exceptional. Beautiful private dining and events spaces available.
Une photo du restaurant Three Dots and a Dash
4.8
Exceptionnel(1902)
Prix : cher
• Bar à cocktails • River North (Chicago)
Réservée 61 fois aujourd'hui
Une cuisine moderne dans un tiki bar classique qui sert des cocktails inspirés, voilà ce qu'on retrouve dans ce restaurant! Vous devez être âgés de 21 ans ou plus pour entrer au Three Dots Chicago.
Une photo du restaurant Quartino - Chicago
4.6
Exceptionnel(11112)
Prix : raisonnable
• Italienne • River North (Chicago)
Réservée 134 fois aujourd'hui
Le Quartino est un restaurant et bar à vin italien fruit de la création d'Hugo Ralli, de Steve Lombardo (propriétaires du Gibsons Bar & Steakhouse, du Hugo's Frog Bar & Fish House et du LUXBAR) et du chef exécutif/partenaire John Coletta. Le Quartino combine le meilleur de l'osteria et de l'enoteca d'Italie afin d'offrir une expérience authentique de nourriture et de vins italiens. « Là où le vin est moins cher que l'eau »... En Europe, que ce soit au bistro, à l'osteria ou à l'enoteca, les vins locaux de haute qualité et dotés de caractéristiques uniques sont vendus moins chers que l'eau en bouteille. Les demandes de réservation pour une table sur la terrasse ne sont pas acceptées. La terrasse fonctionne selon le principe du « premier arrivé, premier servi ».
Une photo du restaurant BLVD Steakhouse
4.3
Génial(3008)
Prix : très cher
• Grillade • West Loop
Réservée 94 fois aujourd'hui
BLVD Steakhouse is a classic American steakhouse inspired by Hollywood's Sunset Blvd—the golden era's famed strip of dining and entertainment establishments. Our space embodies the glamour and luxury that defined Old Hollywood, offering sophisticated yet approachable service with a chef-driven menu of prime cuts, fresh seafood, and other seasonal favorites from Celebrity Chef/Partner Joe Flamm. Outside, our massive full season patio with a sprawling bar evokes an enchanted ‘secret garden’ look and feel with lush greenery, linen curtains, luxe upholstery, and romantic string lighting.

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