At Enzo's everything is carefully prepared in-house to bring you the very best elevated classic Italian experience. Our delicious homemade pasta, dry aged meats and charcutarie pairs perfectly with our extensive wine list. Come join us and enjoy our beautiful indoor dining area, or outside on our patio. We have heaters on the patio, and a state of the art HVAC system with UV filtration indoors. Come join us to enjoy a generous happy hour, fabulous service and incredible classic Italian food. We can't wait to see you!
"Brewing magic and memories."A cozy little tea cottage reminiscent of grandma's home at Gilman Village, nestled in between the Issaquah Alps and Cascade Mountains. Pastries baked in house from scratch, organic loose-leaf teas, and creative tea lattes. Specializing in Afternoon Tea for your everyday faire and special occasions. Front and back patio boasts views of a maple garden and music from a babbling brook.
Au Montalcino Ristorante Italiano gastronomie et vins raffinés sont un mode de vie. Tous les plats sont préparés avec passion et tradition, en utilisant seulement de véritables ingrédients italiens les plus frais, de la plus haute qualité. La propriété familiale charismatique italienne apporte une atmosphère classique au restaurant où tout le monde fait partie de la famille. Un menu de qualité avec beaucoup de recettes familiales et une liste de vins supérieurs unique, incluant des vins produits par la famille créent une expérience culinaire parfaite.
If you wish to make reservation for bigger size parties, please email admin@amaroneristorantebar.com (preferred) or call and leave us a voicemail and we will try our best to accommodate! Please use the link below to place a to go order!https://www.toasttab.com/amarone-ristorante-1084-ne-park-drYou can also curb side pick up or have ubereats or Doordash deliver to your home! And we do offer happy hour at our round bar everyday 4-6pm we are open!No reservation needed! Salute!
Il Terrazzo Carmine est l'un des établissements emblématiques les plus appréciés de Seattle. Carmine's Bellevue apporte à ce quartier de l'Est de la nourriture, et une ambiance de qualité, ce qui a transformé sa sœur en une véritable institution du centre-ville de Seattle. L'endroit est situé au 88 102e Avenue dans le vieux quartier de Bellevue. Avec un intérieur rustique, Carmine permet à ses clients de s'évader de la vie urbaine le temps d'instant. Haut de gamme et élégant, ce restaurant est sans prétention. Idéal pour les réunions d'affaires, des occasions spéciales, ou tout simplement pour un repas avec vos proches, Carmine's Bellevue est une destination à ne pas manquer sur la Côte est.
Tokyo Steak House is currently under the new management to become "SIGNATURE" performed by Wild Wasabi. Experience the excitement of Teppanyaki tableside grilling with fresh seafood, steaks, vegetables and rice are perfectly seasoned and grilled to order.You will be experiencing the authentic cooking skills of our talented chefs who juggle hot flames and sharp knives while artistically create a delicious meal for their guests. Our guests relish in the aroma of our special herbs and seasonings and enjoy a completed meal fresh off the grill.We also offer a wide variety of nigiri, sashimi, sushi rolls as well as extensive appetizers. Our executive chef-owner, Yong, is an Iron chef who are experienced in the fine art of sushi creation for more than 25 years. Best restaurant awarded in 2023 by Restaurant Guru, at Wild Wasabi Signature, we serve only the highest quality product and strive to give the best service possible. Dine in with us to have a SIGNAT
Le Daniels' Broiler est situé à Bellevue, au 21ème étage du bâtiment de la Bank of America. Toutes ses tables offrent une vue spectaculaire sur la chaîne des Cascades et le lac Washington. Le Daniel's Broiler est le seul grand restaurant-grill de Seattle servant exclusivement du bœuf de qualité USDA.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Récemment voté « Best Steak » par le choix des lecteurs dans le magazine de Seattle, la maison du steak du restaurateur John Howie vous propose des steaks USDA de première qualité, du bœuf Wagyu américain et australien, ainsi que du bœuf japonais « A% 100 » Wagyu, des poissons et fruits de mer saisonniers frais du Pacifique, des champignons sauvages fourrés et des fruits et légumes provenant de producteurs locaux. John Howie Steak dispose de deux grills à bois : charbon de bois de mesquite et de pommier qui ajoutent des saveurs subtiles aux aliments. La carte des vins propose un "Best of Award of Excellence" de Wine Spectator. Dans le salon vous pourrez savourer des cocktails de spécialités classiques et saisonniers, ou le meilleur scotch single-malt du monde, des bourbons et des cognacs fins. Deux salons privés magnifiquement aménagés sont disponibles pour des réunions ou des occasions spéciales.
Water Grill is a true seafood destination. Family owned and operated, Water Grill focuses on first-of-the-season seafood and has delivered a superior dining experience for more than 30 years. Their devotion to quality seafood sourced in-house, is illustrated on their daily menus. Sourcing from local fishermen, Water Grill’s seafood arrives from boat to table in a matter of hours. Water Grill Executive Chefs prepare the dishes with care, allowing the fresh seafood to shine, while using high-quality ingredients to elevate the recipe. From Spiny Lobsters in the fall to Wild Salmon in the spring, Water Grill’s focus is all about local, sustainable seafood and a one-of-a-kind experience.