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Meilleurs restaurants pour les gourmets à Lake Oswego

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17 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Le Pigeon
4.8
Exceptionnel(1662)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Portland SE
Réservée 20 fois aujourd'hui
Le Pigeon sert une cuisine d’inspiration française audacieuse accompagnée d'un grand choix de vins dans une salle à manger intime, dans la rue East Burnside Street de Portland. Sur réservation, vous mangerez à une table commune, mais ce restaurant propose aussi le plan de travail du chef pour ceux qui n'auraient pas réservé.
Une photo du restaurant Nostrana
4.7
Exceptionnel(5732)
Prix : cher
• Italienne • Portland SE
Réservée 79 fois aujourd'hui
Le Nostrana (littéralement « la nôtre ») sert une nourriture simple et locale, faite à partir d'ingrédients honnêtes. Pur. Régional. Italien.
Une photo du restaurant Kachka
4.8
Exceptionnel(2319)
Prix : cher
• d'Europe de l'Est • Portland SE
Réservée 98 fois aujourd'hui
Kachka features an award-winning menu of post-soviet inspired dishes including famous dishes such as the Herring under a fur coat, Rabbit in a clay pot, dumplings and much more. The restaurant is an homage to the dishes our chef/owner grew up eating. Kachka is open for indoor onsite dining. Walk-in lounge and bar seating are also available. Our Lavka grocery is open from 11am-9pm daily with counter service ordering from our Lavka cafe and deli available from 11-3. Seating is first come first serve on our upper patio or indoor lounge tables. We have proudly replaced tipping with a 22% service fee in order to provide a base wage of $25 per hour and free healthcare for all employees. More information is available at kachkapdx.com/wage-equityFor more info about Kachka, and our deli Lavka please visit our website: https://www.kachkapdx.com/about-us
Une photo du restaurant Don's Favorite Foods
5.0
Exceptionnel(111)
Prix : très cher
• Italienne Moderne • Beaverton
Réservée 2 fois aujourd'hui
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. Cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler & "Banjo" Amberg.Our menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though working at Michelin-starred restaurants across the country.From Don: You may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, & popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because she makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find your new favorites here too. *Note- if you are using a gift certificate to book you must email reservations@donsfavoritefoods.com - do not book through OpenTable. Thank you!*
Une photo du restaurant Mayrose
4.2
Génial(124)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Centre ville
Réservée 11 fois aujourd'hui
A popular downtown gathering spot for hotel guests and Portland locals alike, Mayrose celebrates the earthy, provocative progressive nature of this city within a hotel labelled for the strength and individualism of its namesake. Immerse yourself in its stunning décor and discover cuisine that expands your culinary horizons. Stop by the cozy Mayrose Coffee Bar every morning for a perfectly prepared cup of local coffee and a scrumptious pastry. When the sun sets, come to our Mayrose Bar to enjoy modern interpretations of classic cocktails, finely curated wines, or sink into a local brew. A lounge menu is available with selections from our Mayrose Restaurant. Live music on select nights. The restaurant is also equipped with a private dining room for meetings and social events.
Une photo du restaurant Magna Kusina
4.8
Exceptionnel(161)
Prix : raisonnable
• Philippine • Portland SE
Réservée 18 fois aujourd'hui
Chef Carlo Lamagna, one of Food and Wines Best New Chefs and a James Beard Awards finalist, brings a twist to the food he grew up on. A modern take on Filipino cuisine steeped in traditional dishes. Old school flavor with a new school style. Connecting with diners through flavor and story. Enjoy signature takes on popular Filipino dishes at this award winning restaurant.
Une photo du restaurant Avanti
4.8
Exceptionnel(321)
Prix : très cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • West Linn
Réservée 17 fois aujourd'hui
Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Une photo du restaurant MiNGO West
4.8
Exceptionnel(2794)
Prix : cher
• Italienne • Beaverton
Réservée 28 fois aujourd'hui
Le MiNGO propose une cuisine italienne simple, un service de haute qualité, une carte des vins étudiée et des cocktails créatifs. Venez manger, boire et faire la fête.
Une photo du restaurant República
4.8
Exceptionnel(920)
Prix : très cher
• Mexicaine • Pearl District
Réservée 31 fois aujourd'hui
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling. We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with a longer and shorter option. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories. República is a tasting menu-only restaurant. We offer a full tasting menu experience for $150 per person, or a briefer experience for $128 per person. We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners. Please note our menu offerings change daily.What you see below, is NOT our current menu.
Une photo du restaurant Departure Restaurant and Lounge
4.4
Génial(4442)
Prix : raisonnable
• Asiatique Contemporaine • Centre ville
Réservée 46 fois aujourd'hui
Situé au sommet du bâtiment historique Meier & Frank, le Departure Restaurant + Lounge vous propose une cuisine asiatique moderne accompagnée de cocktails internationaux tout en offrant une vue panoramique sur la ville. Son chef exécutif Gregory Gourdet prépare ses plats à partir d'ingrédients traditionnels et en utilisant des techniques provenant de nombreux pays asiatiques. L'espace conçu par Jeff Kovel, de Skylab Architecture, est agrémenté de deux toits-terrasses vous permettant de prendre vos repas tout en admirant la vue sur le centre-ville de Portland, la Willamette et le mont Saint Helens.

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