Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade

Meilleurs restaurants pour les gourmets à Tamiami

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

21 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Doral, FL
4.8
Exceptionnel(4078)
Prix : raisonnable
• Américaine • Doral
Réservée 59 fois aujourd'hui
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Une photo du restaurant Copper Blues Rock Pub & Kitchen - Doral
4.2
Génial(28)
Prix : raisonnable
• Américaine • Doral
Calling all Rock Stars, Foodies, Beer Geeks and Cocktail Connoisseurs: we have created the destination for you! Our headliners don’t just occupy the stage; they surround it in the form of tap handles and inviting service. Looking for The Party? Then the Stage Bar is where you will want to be singing along to top-40 and classic rock from our resident bands. In search of a more relaxed experience? Head to our Beer Garden where you can enjoy a conversation in an environment filled with vegetation and life. We invented the Rock Pub and Kitchen for those looking for more than just food when they go out, so come enjoy an evening with us!
Une photo du restaurant Bulla Gastrobar - Doral
4.7
Exceptionnel(1854)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Doral
Réservée 20 fois aujourd'hui
Le Bulla (boo-ya), qui signifie « bavarder » en argot ou « ce dont parle les gens », vous invite à savourer vos plats espagnols préférés tels que les « Patatas Bravas », « huevos Bulla », « Buñuelos de Bacalao » et autres tapas, ainsi que des plats du jour alléchants préparés dans notre cuisine que vous pourrez partager entre amis. Nous sélectionnons uniquement les ingrédients les plus frais pour vous offrir une cuisine à la fois savoureuse et authentique. Notre ambiance est créée pour éveiller vos sens et stimuler votre appétit. Nous vous invitons à nous rejoindre pour une célébration qui aura bon goût !
Une photo du restaurant Taikin Asian Cuisine
4.8
Exceptionnel(461)
Prix : cher
• Japonaise • Doral
Réservée 18 fois aujourd'hui
A fusion of Japanese, Thai, and Caribbean dishes lends a unique twist to many signature plates.With a world-class chef cooking prime cuisine, Taikin boasts the sous-vide method, a cooking process that retains juices, aromas, and texture for an unparalleled dining experience. The restaurant is well-located and easy to find. In fact, if you are an area professional needing a new lunch hour spot (or a spot to wine, dine and impress clients over lunch), look no further. Taikin has the elegance and simplicity you need to make a good impression. After all, the name “Taikin” represents fortune and wealth.
Une photo du restaurant Pisco y Nazca Ceviche Gastrobar - Doral
4.7
Exceptionnel(1451)
Prix : raisonnable
• Péruvienne • Doral
Réservée 9 fois aujourd'hui
Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce bar gastronomique. Ce nouvel établissement proposant des ceviches est un endroit animé servant des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspirée par les meilleurs restaurants au Pérou et conçu par Celano Design Studio, l'atmosphère du Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate.
Une photo du restaurant 5300 Chop House at The Blue
4.1
Excellent(94)
Prix : raisonnable
• Grillade • Doral
Our Restaurant offers delightful and delectable options for breakfast, lunch, happy hour and dinner. Featuring American Favorites with a Latin Fusion flair. Regionally sourced, tropical farm fresh cooking inspired by our Caribbean heritage and Floridian culinary roots.
Une photo du restaurant Erba Miami
4.7
Exceptionnel(428)
Prix : cher
• Italienne Moderne • Coral Gables
Réservée 10 fois aujourd'hui
Erba is an Italian-inspired restaurant that embraces the vibrant spirit of Miami, showcasing a local adaptation rooted in a hospitality-forward mindset. It's Chef Niven Patel's homage to his time in Florence, emphasizing the appreciation of local culture, colors, and energy—a harmonious fusion of the old world meeting the new world. Sourcing fresh, local ingredients lies at the heart and soul of Erba, with a significant portion of our produce coming directly from our own farm, Rancho Patel.With a strong emphasis on quality ingredients, Erba, a play on "herbs," procures its produce from a variety of local suppliers and prominently features Rancho Patel's unique varieties across its menus. We invite you to join us and experience the wide array of daily homemade pastas, an extensive wine selection, and our genuine hospitality.
Une photo du restaurant Motek Coral Gables
4.7
Exceptionnel(461)
Prix : cher
• Israelienne • West Miami
Réservée 13 fois aujourd'hui
MOTEK, the family-owned Eastern Mediterranean.We offer Israeli, Lebanon, Morocco and Yemen dishes. The menu boasts an All Day Brunch section with standouts like the Shakshuka, Hummus Shakshuka, and Jerusalem Grilled Cheese; a variety of Hummus options made daily in small batches to preserve freshness; extensive Cold & Hot Mezzes offerings; refreshing Salads; Bowls; Sandwiches, Pitas & Wraps in a variety of proteins; and Burgers including the restaurant’s famed Arayes Burger, which has been awarded the coveted People’s Choice Award at South Beach Wine and Food Festival’s popular kick-off Burger Bash two years in a row. Ranging from freshly-made hummus and pita bread, to hearty meat dishes and vegetarian options, MOTEK’s menu has something for everyone.
Une photo du restaurant Platea Prime Steakhouse & Ceviche Bar
4.9
Exceptionnel(782)
Prix : cher
• Grillade • Pinecrest
Réservée 13 fois aujourd'hui
Platea is curated and owned by Chef & Entrepenaurs Fernando Salazar & Andres Marmolejos.The Platea Experience provides guests with a one-of-a-kind take on the classic Prime Steakhouse but delivering them with flavors brought on by the Peruvian influence and quality Marmolejos & Salazar are known for. All our steaks come from the top 1% of the Prime cattles in the USA, some of the very best there is in the world when it comes to marbling, fattiness, and flavor. All our seafood is fresh and comes from independent purveyors, some of them flying in the selective menu items on a daily basis.Platea Miami is an outstanding choice to enjoy an exceptional Prime steak, bottle of wine or the freshest seafood in Miami with our Chef-driven touch. Whether you’re one of our regulars, celebrating a special occasion, hosting a business dinner or simply wanting to enjoy a night out — This is the kind of place you want to take out-of-town friends and family to show them the best Miami has to offer.
Une photo du restaurant Ariete
4.7
Exceptionnel(1507)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Coconut Grove
Réservée 17 fois aujourd'hui
Le restaurant Ariete est un nourrissant ajout à la scène culinaire de Miami. Il offre une expérience intérieure-extérieure sur une avenue bordée d'arbres luxuriants à Coconut Grove. L'Ariete propose une cuisine innovante dans un concept où l'Amérique rencontre le Nouveau Monde. Vous vous y sentirez comme dans un souper familial et convivial du dimanche. Le menu propose des plats et des petites assiettes à partager qui tournent autour d'un gril sur feu de bois. Parmi les choix, vous trouverez du foie gras et des bananes plantains, des charcuteries maison, du tartare de gibier et des beignes à l'orange avec marmelade d'ananas grillé. Les places sont sur le principe du permier arrivé, premier servi.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable