Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Maine

Meilleurs restaurants pour les gourmets à Peaks Island

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Solo Italiano
4.7
Exceptionnel(2655)
Prix : cher
• Italienne • Portland
Réservée 28 fois aujourd'hui
Cet établissement emploie Paolo Laboa, un chef international originaire de Gênes, en Italie. Son menu se compose d'une cuisine italienne du Nord, simple, savoureuse et authentique. Il a ouvert ses portes le 19 mai 2016.
Une photo du restaurant David's 388
4.8
Exceptionnel(1351)
Prix : cher
• Bistro • South Portland
Réservée 22 fois aujourd'hui
From the owner of David's (Portland, ME), 388 is a comfortable and casual neighborhood nook where diners can enjoy a range of bold flavors. Both restaurants share the signature of Chef/Owner David Turin, and David's 388 is built "by the Chef, for the Chef." Every week, David's 388 thrills the palette with new dishes that have both creative and traditional influences spanning the width of the globe. The restaurant seats 42 including seating at a Chef’s counter overlooking the kitchen.
Une photo du restaurant REGARDS
4.6
Exceptionnel(257)
Prix : cher
• Fruits de mer • Portland
Réservée 7 fois aujourd'hui
Bringing some LA vibes to the northeast. REGARDS draws inspiration from the diverse food culture of Los Angeles. We highlight flavor profiles from Japan and Mexico with the freshest of Maine produce and products. The menu at REGARDS has bright, zippy ceviches and crudos, rich tamales, plump Argentinian shrimp tacos, along with mezcal cured hamachi collars, crab rice and grilled cabbage with caesar. Clarified lime margaritas with eucalyptus or our gin and sotol martinis with hibiscus pair with our adventurous menu. We pour natural wine and have a large selection of curated mezcals and tequilas.A place for us and for you. Might not make sense, but it sure is delicious. Across the street from Reny's. Nearby Maine College of Art, Portland Stage Company, State Theatre, Empire Comedy Club and Blue Jazz Club. **The 50 Best New Restaurants of 2022, Bon Appetit****Plate Magazine Chef's To Watch, 2023****Star Chef New England, 2023**
Une photo du restaurant David's Restaurant
4.7
Exceptionnel(3797)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Portland
Réservée 22 fois aujourd'hui
Situé au pied du quartier des arts de Portland au Monument Square, le chef et propriétaire David Turin a déménagé le David's Restaurant à cet emplacement historique en 1998. Le restaurant est décoré avec goût et créativité et rend hommage au "Great Fire", seul bâtiment sorti indemne de ce feu en 1866. La cuisine ouverte vous permettra d'observer la création des repas tous composés d'ingrédients locaux et qui sont préparés de façon originale. La cuisine de David a un pied dans la tradition et l'autre dans les influences contemporaines de la plupart des grandes cuisines du monde. Le New York Times : "Une main intelligente dans une cuisine que vous retrouvez que dans les restaurants de New York" Le Portland Press Herald : "Ce restaurant fait des choses étonnantes tout en conservant des prix raisonnables, 4 étoiles et demie!" Portland Magazine : "Un repas réellement spectaculaire"
Une photo du restaurant Isa Bistro - Portland
4.9
Exceptionnel(1357)
Prix : cher
• Bistro • Portland
Réservée 15 fois aujourd'hui
Isa is a small neighborhood bistro serving eclectic and seasonally driven menu. Reservations are available inside the dining room up to 30 days out, with a maximum of 8 guests. Our private outdoor patio is open seasonally with same day reservations available only, as it is uncovered and weather permitting (not dog friendly). Please provide 24 hours notice for cancellations or a late cancellation fee may apply. Friday lunch available 11:30-4pm. Dinner daily 4-9pm, except closed on Tuesdays.A husband and wife duo! A 2023 James Beard nominated chef, Isaul Perez brings his experience cooking French and Italian food in NYC to life with a splash of his Mexican heritage. His wife Suzie is a certified sommelier and face of the front. They showcase local farms and purveyors, offer craft beers and house specialty cocktails. The dining room is cozy and quaint with an original black tin ceiling. Be sure to order any of the Mexican dishes, whatever they may be!

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable