The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team. Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
Si vous recherchez une expérience culinaire raffinée, animée et contemporaine, le Fleming's Steakhouse - Tampa est la destination ultime. Réputé à l'échelle nationale pour son bœuf de qualité USDA et ses plats typiques de steakhouse, le Fleming's est également reconnu pour sa carte des vins « Fleming 100 », qui propose 100 vins au verre, dont un grand nombre à moins de 10 USD. Même si le bœuf de choix est la grande spécialité, d'autres plats savoureux vous attendent, notamment des côtelettes, du poisson et de la volaille tout juste grillés, des salades généreuses ainsi que des plats d'accompagnement. Que vous veniez pour manger un morceau en toute décontraction, prendre un verre de vin au bar ou passer une bonne soirée autour d'un repas, l'objectif du Fleming's est de constamment faire honneur à la nourriture et au vin d'exception, à partager en famille ou entre amis. Le Fleming's Steakhouse vous attend avec impatience.
HALES BLACKBRICK HYDE PARKWINNER 2024 Best New Restaurant & Best Chinese Restaurant by Tampa Magazine. Best New Restaurant by Bon Appetit Magazine.New ChineseCHEF HALES INNOVATIVE, INSPIRED & SEASONAL CHINESE RESTAURANTOur owner, Chef Richard Hales, a four generation Tampa family since 1954, is back in his hometown of Tampa after 25 years away. Mastering Chinese cuisine, opening award winning restaurants and appearing on the Food Network; beloved by the likes of Guy Fieri. Our seasonal menu features Asian techniques using the fi nest ingredients and availability of locally sourced produces. Chef Hales’ invites you to experience an eclectic ambiance, elevated service and his version of Asian fusion.We are Grateful,Chef Richard Hales & Jenny Hales不是那么中国
Benvenuti! Casa Santo Stefano is a Sicilian restaurant from the Gonzmart family, owners of the 1905 Family Of Restaurants. The lunch and dinner menus feature maccheroni (pasta), steaks, seafood, scacciata, salads, soups, desserts and hundreds of Sicilian wines. Curbside takeout is available by calling the main phone number. The rooftop Santo's Drinkeria also is open. Housed in a beautifully re-imagined former 1925 Ybor City macaroni factory, the restaurant is a look back to Sunday suppers, simpler times and shared stories.Dress code: Casa Santo Stefano often is visited for celebrations and special occasion meals, so it is common for our guests to sport formal wear in the dining room. We welcome everyone, but politely ask that men wear sleeves at Casa Santo Stefano.
CW's Gin Joint in Downtown Tampa - "Where style and grace have an attitude."Come join us for an amazing night out with delectable dishes and some of the best craft cocktails around! A speakeasy kind of vibe, with live Music Thursday-Sunday starting at 7pm. Dress to impress!! A business casual dress code is enforced. (No gym clothes, basketball shorts, tank tops, or flip flops) We offer a full dinner menu, and dining room tables, along with our lounge area if you are getting together for appetizers and cocktails with a few friends. Sit back, relax and let us take care of all the little details. Get ready to be #GINSPIRED !
Le Texas de Brazil propose une nouvelle expérience en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou steakhouse américano-brésilien, il combine les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas.
Le buffet de salades gastronomiques se compose de plus d'une cinquantaine de mets différents, notamment des amuse-bouche, des légumes frais, des soupes et des salades. Préparez-vous à être envahi par une troupe de couteaux à découper, servant de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnés, accompagnés par des plats traditionnels et de pain au fromage brésilien fait maison. Poursuivez l'expérience culinaire en faisant confiance à l'un des sommeliers de la maison qui vous aidera à sélectionner un vin en accord parfait avec votre repas parmi la carte des vins médaillés, ou bien dégustez une Caipirinha, le cocktail signature du Texas de Brazil, réalisé devant vous. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous pourrez découvrir l'un des nombreux desserts proposés avant de vous détendre avec un verre ou un expresso en profitant de l'ambiance unique du Texas de Brazil.
La formule de leur cuisine est : produit + technique + creativity2. Les résultats donnent de nouvelles interprétations d'une nourriture de tous les jours, savamment conçus dans une cuisine moderne.
edison: food+drink lab comble un vide dans la scène culinaire du quartier qui sert une nourriture bien polie et de classe mondiale, avec une touche familière du quotidien et réconfortante. Un menu quotidien inventif traverse le fossé entre la cuisine gastronomique et la cuisine réconfortante, chaque plat est donc un peu familier et moderne à la fois.