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Meilleurs restaurants pour les groupes à Boxworth

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1000 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Willow Tree
4.2
Génial(452)
Prix : cher
• Anglaise • Cambridge
Réservée 6 fois aujourd'hui
Discover this beautiful hidden gem in the Cambridgeshire countryside. The Willow Tree is a charming, unique and independent pub restaurant for all seasons with many beautiful spaces to enjoy. The charming restaurant offers a beautiful ambience, featuring an open fire, candle lit tables, and floral displays. In the gorgeous Willow garden you will discover seven magical fairy lit dining domes with Dyson heaters for a dining experience with a difference (Domes can only be booked direct online at www.thewillowtreebourn.com). Serving a delectable dining menu with seasonal updates. Sundays Roasts served on Sundays. 'Little Willow' children's menu available. All dishes created rom scratch from high quality fresh ingredients that are as lovely, kind and as local as can be. Many gluten free options, always features dairy free, vegan and vegetarian options too. Dog friendly too.
Une photo du restaurant Los Mochis London City
4.3
Génial(961)
Prix : très cher
• Pacific Rim • Liverpool Street
Réservée 150 fois aujourd'hui
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4153)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 73 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Une photo du restaurant Tom's Pasta
4.7
Exceptionnel(85)
Prix : raisonnable
• Italienne • Dalston
Réservée 55 fois aujourd'hui
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Une photo du restaurant The Lore of the Land
4.7
Exceptionnel(859)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Fitzrovia
Réservée 29 fois aujourd'hui
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Une photo du restaurant Blacklock Shoreditch
4.8
Exceptionnel(4257)
Prix : raisonnable
• Steak • Shoreditch
Réservée 109 fois aujourd'hui
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins from 12pm - 10:30pm Saturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:00pmSome Walk-ins available
Une photo du restaurant The Quality Chop House
4.8
Exceptionnel(2567)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 62 fois aujourd'hui
Le Quality Chop House est un restaurant, une boucherie et une épicerie fine. Leurs menus sont de saison. D'ailleurs, ils changent tous les jours et sont inspirés par les meilleurs produits livrés chaque matin. Les réservations sont acceptées. En plus de leur menu à la carte, un menu express pré-théâtre est disponible. Si vous êtes intéressés par une table pour plus de 6 personnes, une salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes pourra être mise à votre disposition. Vous pouvez contacter directement le restaurant pour de plus amples informations.
Une photo du restaurant The Parakeet
4.8
Exceptionnel(754)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Kentish Town
Réservée 104 fois aujourd'hui
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for April open on the 1st March at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
Une photo du restaurant The Plimsoll
4.8
Exceptionnel(96)
Prix : cher
• Pub • Highbury
Réservée 40 fois aujourd'hui
A modern pub serving a frequently changing menu, available in our dining room, bar, and outside ledges. It's not fine dining, nor is it trying to be. We cook in a way that we as cooks like to eat, so don’t be afraid to share. If you want to pop in for a burger and a pint, feel free to grab any available space in the bar or outside. We accept bookings for tables of up to six people in the dining room.It can be loud and slightly chaotic; at night it is dark. We turn tables because we need to in order to survive and pay the people that make it work, so please don’t be offended if we ask you to wait a moment for your table. Our dining room has limited space and we don’t offer high chairs, so please let us know in advance if you're bringing a pram or need to adjust your booking size.Here's when we're open, so you can find what you're looking for:Weekdays: Bar 3-11pmKitchen 6-10pmWeekends: Bar 12-11pm (10pm Sunday’s)Kitchen 1-5pmKitchen is closed on Men’s Arsenal home games.
Une photo du restaurant Midsummer House Restaurant
4.8
Exceptionnel(390)
Prix : très cher
• Britannique • Cambridge
Réservée 5 fois aujourd'hui
As Midsummer House forges ahead into its third decade, Daniel Clifford’s elegant, sophisticated modern British cooking continues to evolve. For over twenty years, passion and creativity have skilfully shaped the menu at Midsummer House, showcasing the finest seasonal produce and offering a contemporary British dining experience of the highest quality.Important: Foods in this restaurant are processed in a kitchen that produces dishes with milk, wheat, soybean, fish, nuts, eggs, and egg products.

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