Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Cambridge/Cambridgeshire

Meilleurs restaurants pour les groupes à St Neots

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

1000 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The George Hotel
4.6
Exceptionnel(744)
Prix : cher
• Britannique • Huntingdon
Réservée 6 fois aujourd'hui
The beautifully refurbished George Hotel offers not only fine dining and comfort dishes in the colonial inspired décor of the restaurant, but an array of cocktails in the lavish Bobbie's Bar, as well as decadent Afternoon Teas in the botanical haven that is the Orangery. Breakfast, lunch, dinner and afternoon tea can also be enjoyed on our terrace when the sun is shining.With shades of Victorian inspired elegance, this professionally designed and individual destination is a hidden gem in the Cambridgeshire countryside.PLEASE ENSURE YOU INFORM US OF ANY ALTERNATIVE DIETARY REQUIRMENTS/ALLERGIES AT THE TIME OF YOUR BOOKING OR, NO LATER THAN 48 HOURS PRIOR TO YOUR VISIT, TO ALLOW US TO ACCOMMODATE YOUR REQUEST. FAILURE TO NOTIFY US MAY RESULT IN LIMITED FOOD OPTIONS AND DELAYS WHILST WE TRY TO ACCOMMODATE YOUR REQUEST.We look forward to welcoming you.
Une photo du restaurant The Gravel Pit Brasserie & Bar
3.9
Excellent(151)
Prix : très cher
• Internationale • Bedford
Réservée 7 fois aujourd'hui
The Gravel Pit Brasserie & Bar is situated in The Waterfront Hotel with mouthwatering views over the east lake to accompany our fantastic menu. This site was once a large marsh, fed by the River Great Ouse, but in the 1950s gravel extraction created a series of small lakes and pools which survives today. The gravel was mainly used in road and industrial construction, but today the old gravel pits are home to an abundance of wildlife, flora and fauna; a magical place for all of us to enjoy.Our restaurant is open 7 days a week, from 7am - 11pm, with last food orders at 9pm.
Une photo du restaurant Waggon and Horses
4.1
Excellent(243)
Prix : raisonnable
• Pub • St Neots
Réservée 2 fois aujourd'hui
The Waggon & Horses, situated on Great North Road, dates back to the early 1700s when it was originally two cottages, but has held a licence since before 1799! Here we serve delicious, traditional pub food from our seasonal menus, and we also have a great Sunday menu - perfect for treating the family! You'll get your choice of meat with all the best Sunday trimmings.
Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4082)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 57 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Une photo du restaurant Blacklock Shoreditch
4.8
Exceptionnel(4133)
Prix : raisonnable
• Steak • Shoreditch
Réservée 126 fois aujourd'hui
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins for lunch from 12pm - 3pm Bookings and Walk-ins for dinner from 5pm - 11pmSaturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:30pmSome Walk-ins available
Une photo du restaurant The Lore of the Land
4.7
Exceptionnel(808)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Fitzrovia
Réservée 12 fois aujourd'hui
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Une photo du restaurant The Ledbury
4.9
Exceptionnel(2801)
Prix : très cher
• Britannique • Notting Hill
Réservée 12 fois aujourd'hui
C'est en 2005 que The Ledbury ouvre ses portes avec Brett Graham en tant que chef cuisinier, soutenu par une équipe jeune et dynamique, y compris le sous-chef Greg Austin, et le directeur du restaurant Darren McHugh. Le restaurant est primé plusieurs fois et détient la très convoité, deuxième étoile Michelin.
Une photo du restaurant The Quality Chop House
4.8
Exceptionnel(2523)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 51 fois aujourd'hui
Le Quality Chop House est un restaurant, une boucherie et une épicerie fine. Leurs menus sont de saison. D'ailleurs, ils changent tous les jours et sont inspirés par les meilleurs produits livrés chaque matin. Les réservations sont acceptées. En plus de leur menu à la carte, un menu express pré-théâtre est disponible. Si vous êtes intéressés par une table pour plus de 6 personnes, une salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes pourra être mise à votre disposition. Vous pouvez contacter directement le restaurant pour de plus amples informations.
Une photo du restaurant St. JOHN Marylebone
4.6
Exceptionnel(617)
Prix : cher
• Britannique • Marylebone
Réservée 56 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Parakeet
4.8
Exceptionnel(676)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Kentish Town
Réservée 57 fois aujourd'hui
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for January will open on the 1st of December at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable