Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants avec des places au bar à Bushwick

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

24 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Socarrat Paella Bar - Nolita
4.8
Exceptionnel(1173)
Prix : cher
• Espagnole • NoLita
Réservée 12 fois aujourd'hui
L'ambiance de Socarrat Nolita dénote un sentiment de chaleur, de confort et d'hospitalité. Imitant l'identité de son restaurant soeur comme un petit espace intime composé principalement d'une grande table commune, le restaurant propose également un service de banquets, un bar et des places aux tables. Socarrat, la quintessence de la paella parfaite et dont le restaurant tire son nom, est la délicieuse croûte sensuelle qui se forme sur le fond de la poêle à paella lorsque le liquide est absorbé et le riz atteint son pic de succulence. Le menu, un tableau authentique de délicieux plats des régions d'Espagne spécialisé dans les tapas traditionnels avec un accent sur la paella et fideua (qui remplace le riz par des nouilles frites) peut être décrit comme une véritable exploration pour le palais. Socarrat Nolita propose également plusieurs tapas, des vins au verre, des desserts espagnols et de la sangria.
Une photo du restaurant Cathédrale
4.4
Génial(2510)
Prix : cher
• Française • East Village
Réservée 50 fois aujourd'hui
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Une photo du restaurant Pierre Loti Union Square
4.7
Exceptionnel(204)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Union Square
Réservée 6 fois aujourd'hui
Nommé d'après le romancier français du tournant du siècle, le Pierre Loti Union Square propose une vaste carte de vins européens. Les cépages français étant dominants dans la liste, la sélection s'étend tout de même à d'autres régions (Autriche, Italie, et même la Turquie). On y propose des plats à tout petits prix, venant chacun accompagné d'un petit extra présenté dans une jolie carafe. En dehors du menu des vins, le restaurant propose un impressionnant choix de fromages, de petits plats allant des trempettes méditerranéenne aux salades, et de chocolats fins. Ambiance calme et feutrée, et lumières tamisées attirent principalement les couples, mais également les groupes d'amis cherchant une ambiance chaleureuse.
Une photo du restaurant Turks & Frogs
4.7
Exceptionnel(18)
Prix : raisonnable
• Réservation de tables avec bouteilles • Meatpacking District
Turks and Frogs is popular for its standout list of wines, boasting one of the collections in the West Village. Turks and Frogs features a variety of seating areas for guests to choose from. The front of the wine bar includes a large bar with seating and tables for guests. There is also a private back room area, which is dimly lit and great for special occasions or intimate nights. Choose from various hot and cold appetizers to begin with. A range of cheese and charcuterie plates are also available and are great for sharing.
Une photo du restaurant Caviar Russe
4.9
Exceptionnel(884)
Prix : très cher
• Français Contemporaine • Midtown East
Réservée 15 fois aujourd'hui
Situé sur Madison Avenue, ce restaurant étoilé au guide Michelin propose le meilleurs caviar ainsi qu'une des cuisines les plus raffinées de New-York.
Une photo du restaurant Kawabun NYC
4.6
Exceptionnel(77)
Prix : très cher
• Japonaise • Midtown East
Réservée 5 fois aujourd'hui
400 years of traditional Japanese Kaiseki meets modernity in New York City. Hailing from the original Kawabun Ryotei in Nagoya, Chef Yoshitaka Ito invites you to experience inspired Kaiseki A La Carte dishes. Kawabun NYC offers two dining rooms and bar seating with elevated drink offerings, extensive mock tails, seasonal specials, Japanese tea, house made desserts and an innovative design. * For a lunch or dinner experience at our Kaiseki Chef's Counter, Kawachiya, please visit www.opentable.com/r/kawachiya-nyc-new-york
Une photo du restaurant Hortus NYC
4.6
Exceptionnel(198)
Prix : cher
• Asiatique Contemporaine • NoMad
Réservée 10 fois aujourd'hui
HORTUS NYC, a Michelin-recognized restaurant in 2020, continues to innovate its approach to modern Asian cuisine, emphasizing seasonal dishes crafted by Executive Chef Youjin Jung. With an impressive background at renowned establishments like Babbo, Del Posto, and Osteria Mozza, Chef Jung brings a unique fusion of her Korean heritage and refined culinary expertise to the menu.Chef Jung was recruited by General Manager Suhum Jang, her lifelong friend and classmate from the Culinary Institute of America. Together, they have elevated the dining experience at HORTUS, showcasing creative dishes that blend tradition with a contemporary flair. The newly revamped menu, launched in October, further highlights Korean flavors in a modern, approachable style.Guests can also enjoy live jazz performances every Wednesday, Thursday, and Friday from 7 PM to 10 PM without any cover charge, creating a perfect pairing of world-class cuisine and live music.
Une photo du restaurant BROOKVIN
5.0
Exceptionnel(175)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Park Slope
Réservée 3 fois aujourd'hui
Patio seating is now available for groups of 4 guests or fewer. Be sure to select Outdoor/Garden in your reservation. Groups of 5 or more may reserve for inside tables. Thank you for understanding.
Une photo du restaurant The View at Battery Park
4.2
Génial(164)
Prix : raisonnable
• Américaine • Battery Park City
The View at Battery Park is nestled within the manicured gardens of Battery Park and is flanked by The Sea Glass Carousel and the Staten Island Ferry’s Whitehall Terminal. The View features outdoor seating with a separate outdoor bar along with a beer garden featuring craft beers.
Une photo du restaurant Azabu New York
4.5
Génial(282)
Prix : très cher
• Sushi • TriBeCa
Réservée 10 fois aujourd'hui
The name Azabu comes from a district in Tokyo, Japan, which began as a hub for merchants and local businesses. Now the city is home to embassies from many countries, giving the area an air of diversity, while preserving the history of local commerce with a modern, nostalgic touch. Plan Do See opened one of its first restaurants in the area, The Tokyo Restaurant, inside an historic building that used to be a bank. Soon after opening, the restaurant was full of a diverse clientele, bringing a lively vibe to the neighborhood. Plan Do See Founder Yutaka, walked by and noticed the restaurant swarming with international guests. It was this moment, in the city of Azabu, that he felt certain of the imminent success of expanding the business abroad.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable