Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants avec des places au bar à Crown Heights

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

49 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Socarrat Paella Bar - Nolita
4.8
Exceptionnel(1187)
Prix : cher
• Espagnole • NoLita
Réservée 17 fois aujourd'hui
L'ambiance de Socarrat Nolita dénote un sentiment de chaleur, de confort et d'hospitalité. Imitant l'identité de son restaurant soeur comme un petit espace intime composé principalement d'une grande table commune, le restaurant propose également un service de banquets, un bar et des places aux tables. Socarrat, la quintessence de la paella parfaite et dont le restaurant tire son nom, est la délicieuse croûte sensuelle qui se forme sur le fond de la poêle à paella lorsque le liquide est absorbé et le riz atteint son pic de succulence. Le menu, un tableau authentique de délicieux plats des régions d'Espagne spécialisé dans les tapas traditionnels avec un accent sur la paella et fideua (qui remplace le riz par des nouilles frites) peut être décrit comme une véritable exploration pour le palais. Socarrat Nolita propose également plusieurs tapas, des vins au verre, des desserts espagnols et de la sangria.
Une photo du restaurant Terre Pasta Natural Wine
4.8
Exceptionnel(791)
Prix : cher
• Italienne • Park Slope
Réservée 43 fois aujourd'hui
Terre | Pasta & Natural wine is an Italian restaurant focused on homemade pasta, with a stunning wine list that features more than 100 Natural Wines, all served by the glass. All our menu - from our artisanal cheeses and "salumi", to our pasta, fish and meat options - is created with seasonal and unique ingredients from small producers, offering you a truly authentic Italian taste and experience. Our Natural wine list (with a huge selection of "skin contact"/orange wine) offers you the great "grape diversity" of Italy. From the mountains of Northern Italy, to the volcanic soil of Sicily, passing through the hills of Tuscany we welcome you to enjoy the beauty of our Country and our traditions one sip at a time. Terre offers a charming dining room where you can admire our five wood casks, the "battery" that age our "Traditional Balsamic Vinegar DOP", a special "Tagliere" counter seating and a beautiful and secluted garden patio.
Une photo du restaurant Mission Ceviche Union Square
4.5
Génial(147)
Prix : cher
• Péruvienne • Gramercy Park
Réservée 49 fois aujourd'hui
Mission Ceviche is a celebration of New Peruvian Cuisine. Our Union Square branch is set to be the largest and most celebrated Peruvian restaurant in Manhattan, offering a range of signature dishes, including a dedicated ceviche and sushi bar, inspired by the varied cultures of Peru and the vibrant diversity of New York City.
Une photo du restaurant Sarabeth's Park Avenue South
4.7
Exceptionnel(2680)
Prix : raisonnable
• Américaine • Gramercy Park
Réservée 27 fois aujourd'hui
Cet établissement sert le déjeuner, le dîner, le thé, le souper et le brunch dans un grand espace, entre 7h30 et 23h tous les jours. Avec son bar, ses salles privées et ses installations audiovisuelles, il s'agit de l'endroit idéal pour votre prochaine réunion matinale ou pour un événement privé en soirée. On y présente aussi de la musique jazz live tous les mercredis soir et le service « happy hour » à tous les jours, de 16h à 19h. Essayez-le pour la Restaurant Week de 2014!
Une photo du restaurant Society Cafe
4.6
Exceptionnel(736)
Prix : cher
• Américaine • Greenwich Village
Réservée 38 fois aujourd'hui
With over 20 years of experience in the kitchen, Nicholas McCann, now Executive Chef of Society Cafe, has always been passionate about food. Drawing inspiration from his family recipes, Nicholas quickly fell in love with the culinary world at a young age and began his career at The French Culinary Institute in NYC. Since then, he has worked with some of the city’s most acclaimed chefs and restaurants, including working alongside Chef Luis Bollo of Salinas before moving on to become an Executive Chef at TESSA, The Milling Room, and Corkbuzz. At Society Cafe, Chef Nicholas flexes his creativity by bringing a fresh perspective to the restaurant’s ‘market-to-table’ concept. With a rotating seasonal menu reflective of the city’s local farmers and markets, guests can expect to experience Chef Nicholas’ unique culinary creations alongside its intimate & classic art deco inspired space.
Une photo du restaurant Pierre Loti Union Square
4.6
Exceptionnel(217)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Union Square
Réservée 12 fois aujourd'hui
Nommé d'après le romancier français du tournant du siècle, le Pierre Loti Union Square propose une vaste carte de vins européens. Les cépages français étant dominants dans la liste, la sélection s'étend tout de même à d'autres régions (Autriche, Italie, et même la Turquie). On y propose des plats à tout petits prix, venant chacun accompagné d'un petit extra présenté dans une jolie carafe. En dehors du menu des vins, le restaurant propose un impressionnant choix de fromages, de petits plats allant des trempettes méditerranéenne aux salades, et de chocolats fins. Ambiance calme et feutrée, et lumières tamisées attirent principalement les couples, mais également les groupes d'amis cherchant une ambiance chaleureuse.
Une photo du restaurant Little Ruby's Cafe - Williamsburg
4.9
Exceptionnel(13)
Prix : raisonnable
• Australienne • Williamsburg
Réservée 78 fois aujourd'hui
Since 2003, Little Ruby’s Cafe has brought Australian cafe culture to New York City, offering approachable all-day fare, specialty drinks, and a full coffee program. Open for brekkie, lunch and dinner 7 days a week, Little Ruby’s beloved menu features the signature burgers, pastas, salads and brunch classics, all served in thoughtfully designed spaces. The new location offers Little Ruby’s popular breakfast and all-day menus, from bowls and salads to freshly homemade pastas and burgers alongside a cocktail menu from our full bar available only at Williamsburg and West Village locations. Opening February 2025. Little Ruby’s Williamsburg will be open 7 days a week for brekkie, lunch and dinner.
Une photo du restaurant BROOKVIN
5.0
Exceptionnel(177)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Park Slope
Réservée 8 fois aujourd'hui
The garden is closed for the season. But it's warm and cozy inside!Come join us for a fun night out with friends very soon!
Une photo du restaurant Bee's Knees & Honey Lounge
4.8
Exceptionnel(41)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Williamsburg
Réservée 3 fois aujourd'hui
Bees' Knees is Williamsburg's newest restaurant & cocktail lounge. Dine or drink on our main Floor, or Upstairs in the 'Honey Lounge' & Patio for more intimate experiences.Join us for brunch, group dinners, dates, and private events! The Honey Lounge can fit up to 50 Guests and the adjacent Patio can fit an additional 30!Freshness and creativity are our favorite ingredients. The drinks are balanced, yet strong; Our menu is Japanese & American with a twist. If you’re looking for a superb culinary experience, email or call us to make a reservation!Looking for a place to watch sports? We have drop-down projectors on both floors!
Une photo du restaurant Lume
4.5
Génial(8)
Prix : cher
• Italienne Moderne • West Village
Réservée 17 fois aujourd'hui
Lume is a new Italian restaurant in the West Village that offers a unique dining experience. The restaurant is divided into two sections: a bar and a dining room. The bar is U-shaped and is adorned with a shower of lamps that give the space a chic and festive feel. The dining room features traditional French banquettes, beige tones, and bronze moldings for an ambiance of discreet luxury. The menu at Lume is a balance between French classics and Italian cuisine. There are two chefs in the kitchen, one Italian and one French. The menu features dishes such as arancinis with porcini mushrooms, grilled octopus, and wagyu beef carpaccio for starters. For main courses, there are comforting pasta dishes like ziti alla bolognese and bucatini cacio e pepe, as well as more adventurous options like scallops with rosemary and risotto with sun-dried tomatoes, or chicken parmesan with fontina cheese. The service at Lume is attentive, and the staff has been recruited from the owners' other two restaurants. The owners are a family business and are all very involved in the restaurant. They are lucky to have employees who have been loyal for years. Lume has been a success since it opened, and it continues to be popular with both

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable