Introducing a reimagined Luminarias, with a newly modernized take following a multimillion-dollar interior and exterior remodel. Our open-concept dining room features 25-foot floor-to-ceiling windows — seamlessly blending into an expansive deck for sweeping views of the San Gabriel Valley. With a revamped menu comprised of New American dishes with Latin influence, and a vast bar of specialty cocktails and premium spirits, we're here to give you an unforgettable dining experience.
Deme, short for Demeter, (the Greek Goddess of the Harvest) is a new Eastern Mediterranean and Aegean Sea-inspired poolside eatery at Hotel Figueroa, with nods to the sea-faring communities along the Eastern Mediterranean Coast, Turkey, and Israel, led by Executive Chef Blake Shailes. Think: housemade Mediterranean dips served with freshly made pita bread using a combination of ancient Kamut flour and Tehachapi Farms Red Fife Flour, Crispy Lobster Kataifi, Turkish Manti (Turkish Lamb Dumplings), Lahmacun (Turkish Pizza // Spiced Wagyu Flatbread), a Greek-inspired Glazed Octopus & Grilled Grape Skewers, and large-format platters designed for shareable feasts including Slow Cooked Lamb Neck Shawarma, Half Heritage Chicken Mansaf and desserts including housemade Baklava, and housemade Soft Serve paired with a refreshing and playful cocktail program developed by Bar Director, Milosz Cieslak. Open for dinner nightly from 5pm - close, excluding Sunday - Monday.
En pénétrant à l’intérieur du Fornaio, vous entamerez un véritable voyage culinaire à travers l’Italie. Les lueurs du matin apportent une ambiance rustique, du pain croûté croustillant chaud du four, le tout est accompagné de l'odeur de l’espresso fraîchement infusé. Pendant les heures de dîner et de souper, des pâtes et des sauces savoureuses mijotent alors que les viandes et les légumes rôtissent sur les braises de charbon. Le restaurant vous propose aussi de très bonnes bouteilles de vins en provenance de petits vignobles locaux pour accompagner votre repas. Les plats sont élaborés par des chefs, des boulangers et des artisans italiens de renommée. Le nom « Il Fornaio » signifie « le boulanger » en italien. Ce restaurant, récompensé à plusieurs occasions, vous fera vivre une expérience unique et authentique, à l’italienne. Les spécialités disponibles comprennent entre autres des viandes rôties au feu de bois, mais aussi grillées, des volailles, ainsi que du gibier, des pâtes maison, des pizzas cuites sur feu de bois de chêne, des salades fraîches, des soupes artisanales, ainsi qu’une large sélection de desserts. Le pain servi est fabriqué sur place tous les jours. Le restaurant a reçu le prix d'excellence du Wine Spectator en 2007.