Le Kachina, un restaurant-grill moderne du Sud-Ouest, est agréablement bien situé, près de Denver et de Boulder, mais juste assez loin pour échapper au rythme effrené de la ville, afin de vous faire profiter d'un rassemblement festif entre amis et en famille.
C'est l'endroit idéal pour se détendre et profiter de la riche culture du Sud-Ouest et de sa cuisine vive. Le Kachina est un oasis où vous pouvez vous asseoir près d'un foyer Kiva apaisant, sur une terrasse spacieuse, tout en admirant les Rocheuses au loin.
Les chefs emmènent les convives dans une expérience culinaire de retour aux sources, avec le bison grillé, les hamburgers au chili vert, la posole, les tacos Navajo et plus encore. Vous y goûterez à des plats qui sont cuisinés par la population locale depuis des centaines d'années.
Le Kachina dispose également d'une importante carte des vins, de bières locales et régionales, et de cocktails artisanaux créatifs. La collection de tequilas et de mezcals artisanaux du Kachina vous fera faire de sublimes découvertes.
Our warm and inviting restaurant offers a taste of the finest cuisine, prepared with love and care. From classic comfort foods like juicy burgers and crispy fried chicken to regional specialties, we take you on a culinary journey.Cottonwood Lodge also boasts a full-service bar stocked with an impressive array of craft beers, signature cocktails, and fine wines, ensuring your dining experience is nothing short of extraordinary.Located on the Greg Mastriona Golf Course, Cottonwood Lodge is a great space to entertain large groups or have a few drinks while watching a game. Chef Gerard has many accolades to his name and Cottonwood Lodge was recently written about in the Mile High Sports Golf Magazine for its excellent food.
This journey began in defense of the maker, those that bring to light from darkness, an idea. Our inspiration comes from memory, of travels we’ve taken - it is the thread that helps us bind our creation. Wolf’s is the laboratory where inspiration turns to creation, creation is stitched into a form that when examined takes guests on the creators' journey of exploration. But the quest to create comes not for the supplication of an audience, but for the continual introspective pursuit of pushing the boundaries of what we know as possible.