Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Meilleurs restaurants pour avec des produits locaux à Fall City

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

13 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The George
4.4
Génial(1131)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Centre ville
Réservée 54 fois aujourd'hui
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Une photo du restaurant Sushi Kappo Tamura - Dining Room
4.8
Exceptionnel(1733)
Prix : très cher
• Japonaise • Lake Union / Eastlake
Réservée 16 fois aujourd'hui
L'utilisation d'ingrédients locaux et de saison est l'élément le plus important dans la cuisine japonaise, un principe primordial de la communauté culinaire internationale. Avec un engagement dans cette philosophie, le Tamura propose des ingrédients de saison du Pacifique Nord-Ouest préparés dans les traditions japonaises. Le Tamura est un restaurant de style Kappo où la nourriture est préparée dans une cuisine ouverte et servie rapidement dans un environnement animé où le personnel et les clients parlent de gastronomie et d'autres choses. Son objectif est de devenir le meilleur restaurant en apprenant à connaître ses clients et à les servir d'une manière agréable et professionnelle.
Une photo du restaurant Sparrow - Kirkland
4.6
Exceptionnel(659)
Prix : cher
• Américaine • Kirkland
Réservée 18 fois aujourd'hui
Welcome to Sparrow in Kirkland, where culinary excellence meets warm hospitality! Nestled in the heart of the city, Sparrow offers a dining experience like no other. Our talented chefs create mouthwatering dishes using the freshest local ingredients, infusing each meal with vibrant flavors and artistic presentation. Whether you're craving succulent seafood, tender steaks, or vegetarian delights, our menu has something for every palate. Enjoy a cozy and elegant ambiance perfect for romantic dinners, family gatherings, or business lunches. Book your table today and discover why Sparrow is Kirkland's premier dining destination!
Une photo du restaurant Charlotte Restaurant & Lounge
4.7
Exceptionnel(609)
Prix : très cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Centre ville
Réservée 19 fois aujourd'hui
Where Pacific Northwest cuisine takes a contemporary twist. Situated on the 16th floor of Lotte Hotel Seattle, Charlotte Restaurant & Lounge offers sweeping views of Elliott Bay. Imaginative dishes are crafted with fresh and local ingredients, paired perfectly with carefully curated, seasonally-changing cocktails. Reservations are strongly encouraged and can be made online for up to 8 guests. For reservations of 9 or more, please email us at charlotte@lottehotelseattle.com or call 206.800.8117 for information on our large party offerings.
Une photo du restaurant Sushi Kappo Tamura - Omakase at Sushi Bar
4.8
Exceptionnel(11)
Prix : très cher
• Sushi • Lake Union / Eastlake
Réservée 1 fois aujourd'hui
Using local and seasonal ingredients is the most important element in Japanese cuisine. It also has become the primary principle for the international culinary community. With commitment to that philosophy, Tamura features sustainable seasonal ingredients of the Pacific Northwest in authentic Japanese preparation. Tamura is a Kappo style restaurant where food is prepared in an open kitchen and served quickly in a lively environment where staff and guests talk about the food and beyond. Our goal is to become the very best restaurant to our guests by getting to know them and serving them in a personable yet professional manner. *Please note that a 20% living wage charge is included (dine in only). The house retains 100% of these charges to help fund higher wages and benefits to all staff. Additional gratuity is not expected.
Une photo du restaurant Bateau
4.5
Génial(1211)
Prix : très cher
• Française / Américaine contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservée 10 fois aujourd'hui
Le bœuf du restaurant Bateau est dépecé et vieilli à sec sur place. Les coupes de spécialité provenant de la ferme de l'établissement, située à Whidbey Island, et d'autres fermes qui ont des engagements similaires en termes de qualité, de durabilité et de bien-être des animaux, sont vendues au poids et cuites dans une poêle en fonte. Le Bateau vous propose des accompagnements créatifs, des frites à triple cuisson, des cocktails emblématiques et une vaste carte des vins. Le service est convivial mais raffiné. La chef Renee Erickson explique : « Nous travaillons avec des animaux entiers de notre propre ferme et réalisons le processus au complet - l'élevage, les soins, l'alimentation, la finition, la boucherie et le vieillissement sec. Notre ambition est d'élever, préparer et servir le meilleur bœuf. »
Une photo du restaurant Tulio
4.7
Exceptionnel(4088)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 28 fois aujourd'hui
Franchissez les portes tournantes anciennes de Tulio Ristorante c'est tout comme si vous étiez entrés dans une trattoria italienne animée au cœur du centre-ville de Seattle. Le chef de cuisine Walter Pisano met clairement son cœur dans ce favori de longue date, et continue d'impressionner les convives et les critiques. Ses plats audacieusement aromatisés sont à la fois simples et sophistiqués, combinant des préparations italiennes rustiques avec ingrédients frais du Pacifique Nord-Ouest. Ajoutez à cela l'excellent emplacement dans le centre de Seattle, l'atmosphère chaleureuse et intime et un service exceptionnel et il est facile de comprendre pourquoi Tulio est largement considéré comme l'un des meilleurs restaurants de la ville.
Une photo du restaurant Herb & Bitter Public House
4.4
Génial(370)
Prix : raisonnable
• Pub Gastronomique • Capitol Hill / First Hill
Réservée 1 fois aujourd'hui
The decor of Herb & Bitter Public House is a fusion of modern and vintage elements, taking large consideration in using salvaged building materials, antiques and contemporary raw building supplies. A year-round retractable glass conservatory covers the 1000 square foot patio. String lighting illuminates the European café style setting.The comprehensive spirits program is progressive and centered around Italian Amari. The overall menu concept is diverse and eclectic with seasonal plates . We incorporate many cuisines and world flavors into dishes that are house-made with as many local, and sustainable ingredients as possible; taking into consideration dietary needs such as gluten-free, dairy-free, vegetarian and vegan.Owner and Entrepreneur: Jesus Escobar
Une photo du restaurant Violet
4.8
Exceptionnel(722)
Prix : raisonnable
• Américaine • Capitol Hill / First Hill
Réservée 4 fois aujourd'hui
Violet, voted Best New Restaurant 2019, by Seattle Magazine, is the newest concept by executive chef William Belickis. Violet offers a unique American Omakase dining experience influenced by French, Italian, and Spanish cuisine.Chef William Belickis emphasizes a strong dedication to seasonal and local ingredients grown in our own rooftop farm and sourced from trusted farms/purveyors, as well as the finest ingredients the world has to offer.Our menu is seasonal based on Chef's choice of the freshest ingredients available to create artistic flavors. Put trust in Chef William Belickis's hands and experience the American Omakase, a personalized 5-course seasonal tasting menu. Wine pairing is available and our knowledgeable staff can help you customize your dining experience.
Une photo du restaurant All Water Seafood & Oyster Bar
4.3
Génial(151)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre ville
Réservée 6 fois aujourd'hui
The new All Water Seafood & Oyster Bar, which is located on the site of what was a tackle & bait shop in 1936, draws inspiration from the materials and tools once sold there. It celebrates Seattle's maritime industry, from the portraits of fishermen and articulated shelves to the fresh seafood highlighting the best of the Pacific Northwest. The rustic materials draw from the simplicity of fishing boats, incorporating worn white-washed wood, metal, and simple white brick.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable