Suerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.
L'oca D'oro, signifiant "oie d'or" en italien, a été inspiré par le surnom de la fille du chef Tedesco, Lucy Goose. Le chef Tedesco présente une variété de plats italiens dans des formats individuels ou à partager. Utilisant uniquement et soigneusement des ingrédients de saison, la plupart des produits sont faits maison, tels que les pâtes créées à partir de grains fraîchement moulus, du pain, du fromage, des vinaigres et des liqueurs.
Les places assises au bar sont réservées pour les visiteurs inattendus. Aucune réservation n'est nécessaire. Veuillez téléphoner pour plus d'informations.
Offrant une vue sur le lac Lady Bird et sur le centre-ville, le Geraldine porte son nom à cause du célèbre oiseau exotique, une pintade, qui parcourait autrefois la rue Rainey. Le respect de l'histoire et de la culture d'Austin se ressent dans chaque partie du restaurant. Des ingrédients locaux sont mis en vedette dans le menu contemporain créé par le chef spécialement pour les soirées de concert... parce que Austin ne serait rien sans musique. Vous pourrez être à l'abri du chaud soleil du Texas en prenant place dans l'une des petites cabanes sur le toit ou simplement profiter d'une place à l'extérieur.
Situé au sein de l'Hotel Granduca Austin, le Visconti Ristorante vous propose une cuisine authentique du nord de l'Italie avec des spécialités locales et de saison, accompagnée d'une belle carte des vins.
Le Hillside Farmacy vous accueille dans un restaurant-épicerie spécialisée dans l'ancien bâtiment de la pharmacie de Hillside, magnifiquement restauré avec les armoires à pharmacie d'origine. Le menu se compose de salades, sandwiches, fromage et charcuterie, d'huîtres, d'assiettes de hors-d'oeuvre de style Nouvelle Amérique et d'un bar à service complet. Les produits et les viandes servis sont achetés dans les fermes urbaines voisines de l'Eastside et auprès des éleveurs du Texas.
Winner of The Smart Green Guide's USA Discovery of The Year award, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the diversity of plant-based cuisine in an intimate, sophisticated setting. Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is focused on seasonality and sustainability, sourcing produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.We offer two fixed 7-course tastings at 6pm and 8:30pm Tues-Sat. With 4 distinct seasonal menus each year, our cuisine highlights Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated - we look forward to hosting you!
South Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
Named one of Austin Monthly's 2024 Best New Restaurants, Casa Bianca is a full service restaurant and cocktail bar with a focus on high quality seafood, handmade pastas, and local ingredients. Executive Chef/Owner Joseph Zoccoli's maximalist take on contemporary Italian-American cuisine presents a new and exciting addition to the Austin culinary landscape. While the flavors and names of Chef Zoccoli's dishes come from his family’s origin in Italy, the forms and techniques he employs are informed by a decade of experience cooking Japanese cuisine. Sporting Bauhaus and Art Deco influenced interior design and centrally located just east of Downtown Austin, Casa Bianca offers reservations for bar, dining room, and al fresco patio dining. *WE WILL OPEN AT 5PM ON VALENTINE'S DAY*
L'Asti Trattoria propose une excellente cuisine italienne régionale, avec un accent sur les ingrédients frais et locaux. Situé dans le quartier historique d'Hyde Park à Austin, il offre une expérience de quartier unique, dans le véritable esprit d'une trattoria italienne. Que ce soit pour fêter une occasion spéciale autour d'une délicieuse bouteille de vin et d'un dîner composé de 5 plats, ou juste pour apprécier une pizza et une bière, l'Asti propose un rapport qualité/prix imbattable, dans une atmosphère pouvant accueillir toute occasion.
We’re serving up chef inspired, farm-to-kitchen dishes & craft cocktails out of our ‘from scratch only’ kitchen and bar. Microwave? Never heard of it. We use slow-cooking methods on our live-wood grill, smoker, and spit because food just tastes better that way.We believe that local is a place as much as it is a way of eating. Everything on our menu is infused with and inspired by the local ingredients available each season.And all this goodness is served to you as you kick your feet up in the lounge, dine at a fancy table or relax out on the patio.