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Meilleurs restaurants pour avec des produits locaux à Norwood

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4 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Baker's Table
4.9
Exceptionnel(81)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Cincinnati
Réservée 18 fois aujourd'hui
The Baker’s Table offers a true farm-to-table experience, with a unique and dynamic menu that features local produce, artisan sourdough, and handmade pasta. Guests can choose between a Five Course Chef's Tasting Menu or a la carte dining, with an optional wine pairing or spirit-free cocktail pairing available to complement the meal.In 2019 the restaurant was named one of the Best New Restaurants in America by both EATER.com and USAToday.com. With extensive free parking available, and only a 6 minute drive from downtown, Baker's Table is an oasis of urban dining in historic Newport, Kentucky.
Une photo du restaurant The Butcher and Barrel
4.6
Exceptionnel(1579)
Prix : raisonnable
• Argentine • Cincinnati
Réservée 24 fois aujourd'hui
The Butcher and Barrel prides itself on maintaining tradition while preparing each and every dish using the traditional culinary experience & recipes from Juan Imeroni's Argentine heritage to develop a menu that Cincinnati has never experienced before. The Latin American & Italian inspired cuisine is made with fresh, local & imported ingredients that are sure to make each bite better than the last! So come, experience what it's like to travel to another part of the world in your own city.
Une photo du restaurant BrewRiver Creole Kitchen
4.4
Génial(1150)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Cincinnati
Réservée 12 fois aujourd'hui
Our vision combines New Orleans inspired recipes with handpicked top-notch local ingredients. We are Cincinnati's only New Orleans inspired gastro pub and we are passionate about staying true to those roots. Our mid-19th century building beckons our guests to come in for one of 18 all craft beers and wine on draft, a house made craft cocktail or one of our lovely small production wines. However, the food is the star at BrewRiver. Our outdoor patio is the perfect place to relax and enjoy a drink and an amazing meal! You may be lucky enough to wander in on a night where a blues, folk or jazz musician is playing! Our goal is to give you a little bit of The Big Easy right here in The Queen City! We hope you will come join us and Laissez les bon temps roulez!
Une photo du restaurant Le Bar A Boeuf
4.7
Exceptionnel(1226)
Prix : cher
• Americaine Française • Cincinnati
Réservée 10 fois aujourd'hui
Dirigé par le chef Jean-Robert de Cavel, le néo-bistro français Le Bar A Bœuf occupe le bâtiment Edgecliff, dans la banlieue d'East Walnut Hills, à Cincinnati.

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