Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique

Meilleurs restaurants pour avec des produits locaux à Sooke

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

25 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant ELEM
4.7
Exceptionnel(19)
Prix : très cher
• Mondial/International • Mount Pleasant
Réservée 39 fois aujourd'hui
ELEM is a new restaurant and cocktail lab on Main + 5th. Guests can expect to indulge in Top Chef Canada alum Mayekar’s bold cooking, featuring creative flavour-packed dishes that highlight the unique spices from cuisines around the world with local ingredients, alongside Winnie Sun’s inventive, element-inspired and sustainability-driven cocktails.ELEM’s food menu is an exploration of flavours and spices from all corners of the world, including Bangkok, California, Spain, Mexico, Italy, and Mumbai – all inspired by Mayekar’s extensive travels and Indian heritage. There will also be a big focus on local BC-grown ingredients. The 2,946 square foot, 76-seat space was designed by Vancouver-based Marko Simcich Architect and features three dining spaces and an open window into the kitchen to see the chefs at work.
Une photo du restaurant Song (By Kin Kao)
4.7
Exceptionnel(542)
Prix : cher
• Thaï • Mount Pleasant
Réservée 19 fois aujourd'hui
At Song (by Kin Kao), we offer a seasonal food menu paired with a natural wines and signature cocktails. We choose the best seasonal local ingredients whenever possible. At its core, our flavours are authentic Thai from all over Thailand. After opening for less than a year, we were honoured with Michelin Guide's prestigious BIB GOURMAND for exceptional value and quality.Our beautiful space is designed by renown local architects Scott & Scott Architects. Our bright room is dimmed before dinner service to keep the attention on our guests and the food for the evening. Expect spicy Thai, fresh daily seafood and good vibes all night long at Song. Our online reservation is limited to 6 guests; should you require 7+, please call/email us once you have booked a table for 4 and we will change on our end should we have the space to accommodate. OUR POLICY FOR GROUPS OF 5 OR MORE IS SUBJECT TO AUTO-GRATUITY (20%).We look forward to welcoming y
Une photo du restaurant Hawksworth Restaurant
4.7
Exceptionnel(2795)
Prix : très cher
• Canadienne • Yaletown
Réservée 80 fois aujourd'hui
Une photo du restaurant Stock & Supply
4.5
Génial(210)
Prix : raisonnable
• Canadienne • Gastown
Réservée 29 fois aujourd'hui
Hyper-local, engaging social hub with exciting new dishes and crafted cocktails to explore. Situated in the Delta Hotels by Marriott Vancouver Downtown Suites on the edge of historic Gastown, Stock & Supply offers guests a warm and approachable environment with a focus on local and sustainable ingredients. Find a service-driven guest experience with knowledgeable, personable staff team and the talented Chef Chris Jones leading the kitchen.
Une photo du restaurant Fable Diner & Bar
4.2
Génial(320)
Prix : raisonnable
• De la ferme à la table • Yaletown
Réservée 34 fois aujourd'hui
We are so excited to get an opportunity to re-open and amazing location in the heart of Vancouver and cook some amazing brunches, dinner, burgers and pizza for all. We will contiune to source local and fresh ingredients and prepare from scratch as many products as we can.
Une photo du restaurant Honey Salt - Parq Vancouver
4.4
Génial(1970)
Prix : cher
• Canadienne • Stadium District
Réservée 51 fois aujourd'hui
Honey Salt is a restaurant dedicated to celebrating the best of B.C. It is located on the lobby level of JW Marriott inside Parq Vancouver. Serves as a cozy home-style, welcoming restaurant with a sophisticated and casual neighborhood ambiance. The cuisine consists of a dynamic, seasonally inspired menu showcasing local ingredients with an emphasis on farm-to-table. The restaurant will boast a lively bar fueled by culinary inspired cocktails, regional spirits and beers, and BC centric wine list. As Honey Salt is not located on the Casino floor, kids are welcome!
Une photo du restaurant Gotham Steakhouse
4.8
Exceptionnel(3642)
Prix : très cher
• Grillade • Downtown
Réservée 25 fois aujourd'hui
Ce bar à cocktails et steakhouse classique sert le meilleur bœuf canadien. Le Gotham dispose de hauts plafonds, de somptueuses tapisseries en cuir et en velours, de salles à manger privées, d'une carte des vins médaillée et d'un service exceptionnel.
Une photo du restaurant Havana
4.4
Génial(692)
Prix : raisonnable
• Latino-américaine • Commercial Drive
Réservée 15 fois aujourd'hui
Patio is seated on first come first serve basis.Havana Vancouver is inspired by the colours and culture of Old Havana, Cuba.Guests can expect a hybrid of authentic Latin flavours combined with Pacific Northwest style and a commitment to fresh, local ingredients. Craft beers and an innovative cocktail program create a menu unique to the location.
Une photo du restaurant Barbara Restaurant - Vancouver
4.8
Exceptionnel(296)
Prix : très cher
• Européene • Chinatown
Réservée 6 fois aujourd'hui
Small and intimate restaurant with a three course tasting menu. Contemporary small plates, excellent for sharing. Custom cocktails and a selection of boutique wines by the bottle or glass.
Une photo du restaurant Tojo's Restaurant
4.8
Exceptionnel(838)
Prix : très cher
• Japonaise • Fairview
Réservée 7 fois aujourd'hui
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable