• Américain Contemporaine • Sylvan Park & Sylvan Heights
Réservée 31 fois aujourd'hui
Au Park Cafe, leur philosophie est de créer une cuisine innovante en utilisant des ingrédients de saison de haute qualité et provenant des vignes. Leur équipe culinaire se consacre à vous servir une cuisine du marché avec des produits des fermes locales, des jardins et des producteurs artisanaux. La préparation des plats vise à mettre en vedette les ingrédients frais et à rehausser les riches saveurs qui caractérisent leur copieux menu.
The Catbird Seat is an intimate, chef-driven restaurant and culinary incubator that provides chefs a creative outlet in an interactive and open kitchen setting. With just 20 seats arranged around a U-shaped counter, guests are offered a front-row view of the chefs at work, crafting a 10-12 course tasting menu that evolves with the seasons.Currently led by Chefs Tiffani Ortiz and Andy Doubrava, the menu features a dynamic selection of dishes that emphasize sustainability and innovation. Drawing on ingredients preserved from past seasons, foraged finds, and items from their larder, Ortiz and Doubrava showcase their commitment to creativity, resourcefulness, and a modern approach to sustainable cooking.Since its opening, The Catbird Seat has received numerous accolades, including recognition as one of GQ Magazine’s Best New Restaurants, Bon Appetit’s Best New Restaurants, Wine Enthusiast’s Top 100 Wine Restaurants, and Opinionated About Dining’s Top 100 North American Restaurants.
Choy brings nostalgic Chinese American flavors utilizing local Tennessee ingredients by consulting Michelin-Star & James Beard Award Winning Chef Brandon Jew. Our signature Whole Roasted Peking-Style Duck is our crown jewel and is served in ceremony while our dining room boasts grand mid-20th century Shanghai art-deco design that transports you back to the Golden Age era.
O-Ku's menu provides a fresh and innovative take on traditional Japanese sushi and cuisine. Located in the Germantown neighborhood of Nashville, the restaurant offers rare and unique dining options with traditional sashimi and specialty rolls, highlighting seafood from the finest fish markets in Tokyo and Hawaii alongside local and seasonal ingredients.
Reminiscent of traditional Japanese culture, O-Ku's menu is comprised of signature starters, contemporary Japanese entrees and seasonal traditional sushi that reflect the uniquely designed space.
Evelyn’s is a love letter to classic Americana — a dining experience that evokes nostalgia while capturing the art of modern cuisine. With dishes as aesthetically pleasing as they are delectable, the seasonal menu is infused with flavors of the South and highlights bountiful local ingredients. An art-filled oasis with a retro, cosmopolitan-like vibe, Evelyn’s offers something for everyone. Whether meeting for a business breakfast, catching up over an Instagram-worthy brunch, or celebrating a sophisticated dinner on the town, Evelyn's is the newest all-occasion destination in the lively West End neighborhood.
At Music Row Bar & Grill, we are committed to providing an inviting, upscale yet relaxed dining experience where culinary excellence meets genuine hospitality. Our dedication to sourcing the finest local and seasonal ingredients ensures that each dish is crafted with creativity, care, and passion. Our goal is to create an environment where guests can come together to savor exceptional food and drinks while enjoying meaningful connections. We aim to exceed expectations by delivering outstanding service and unforgettable flavors, making every visit a celebration of comfort and sophistication. Join us at Music Row Bar & Grill for a dining experience that combines the best of hospitality and culinary artistry.
Au 404, le chef Matt Bolus propose une version moderne de la cuisine européenne classique, avec un menu influencé par les produits cultivés par les fermes locales. Situé dans un conteneur d'expédition, le restaurant est un lieu gastronomique unique, pittoresque et décontracté. Le 404 ne sert pas de menus pour enfants. Veuillez appelez si vous souhaitez réserver une table dans la salle à manger fermée vitrée ou pour 5 personnes ou plus.
Le Rolf and Daughters n'accepte les réservations que pour une section du restaurant, donc n'hésitez pas à venir de façon spontanée. Si vous n'arrivez pas à réserver pour un jour spécifique, veuillez appeler le restaurant pour connaître le nombre de tables disponibles et vous inscrire sur la liste d'attente.
Valentino's est le restaurant Italien numéro un de Nashville TN. Vous ne quitterez certainement pas ce restaurant en ayant faim! Fondé à Nashville depuis plus de 25 ans, Ristorante Valentino sert la meilleure cuisine italienne de Nashville, à base d'ingrédients frais et locaux du Tennessee. Musiciens, stars de cinéma, leaders de ce monde et gens d'affaires reconnus, ont vanté Valentino comme leur endroit de prédilection pour de la grande cuisine italienne, des spectacles distingués et événements privés. Il suffit de demander l'avis de Bill Gates, Robert Redford, Rascal Flatts et le Vice-président des États-Unis. Buon Appetito!
The Farm House incarne le rêve que caressait depuis 15 ans le chef Cioccia. L'établissement propose une cuisine traditionnelle du Sud en appliquant une technique moderne et en utilisant des ingrédients frais et d'origine locale. Ancien chef exécutif du Cantina Laredo et sous-chef du Capitol Grille, Trey Cioccia est maintenant le propriétaire et chef exécutif de The Farm House, où il crée des plats uniques, offre un service sophistiqué et partage les saveurs et la culture dans lesquelles il a grandi. Situé au niveau de la rue dans l'immeuble Encore, le restaurant suit la thématique du Sud traditionnel avec des chaises de bois récupéré faites à la main, des objets typiques du Tennessee et un éclairage à la fois moderne et chaleureux. Des plats composés de charcuteries faites maison et des ingrédients locaux, ainsi que des cocktails concoctés avec du bourbon de haute qualité son disponibles.