Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants avec une carte des vins remarquable à Oxford Circus

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

430 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Berners Tavern
4.5
Génial(4447)
Prix : cher
• Britannique • Oxford Circus
Réservée 35 fois aujourd'hui
Le dernier restaurant du chef et restaurateur Jason Atherton, Berners Tavern est un lieu de rassemblement pour manger et pour s'entretenir, ouvert toute la journée pour le déjeuner, le dîner, le souper, le thé de l'après-midi et le souper tardif. Le restaurant se situe au sein de The London EDITION Hotel à Berners Street à Fitzrovia, au cœur de Londres, et est accessible par une entrée distincte sur la rue principale. Le chef de cuisine, Phil Carmichael, qui a accompagné Jason durant plus de dix ans, propose une carte britannique contemporaine, inspirée des traditions de la Grande-Bretagne et cuite à partir des meilleurs fruits et légumes disponibles dans les îles britanniques. Dégustez des plats tels que le carpaccio de pétoncles d'Orkney à l'avocat, le radis, le jalapeño et la lime; la caille grillée avec du bacon d'Alsace, de la confiture de tomates fumée, des échalotes et du persil; et des coupes de bœuf nourri à l'herbe du Baccleuch estate grillées au charbon de bois. Au Berners Tavern, vous trouverez une célébration des plats britanniques classiques et iconiques, comme l'illustre rôti du dimanche fait avec des coupes de qualité du bœuf Devon Red Ruby beef et servi avec tous les accompagnements traditionnels.
Une photo du restaurant Andrew Edmunds
4.7
Exceptionnel(2049)
Prix : cher
• Européen Moderne • Soho
Réservée 18 fois aujourd'hui
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Une photo du restaurant FAROS Oxford Circus
4.8
Exceptionnel(679)
Prix : cher
• Italienne • Oxford Circus
Réservée 114 fois aujourd'hui
Located in the heart of London, Faros is a modern, new restaurant with a fresh outtake on a mixture of Mediterranean and Italian cuisines. Our ethos ‘Flavours of the Sun’ sounds as warming as it tastes, and will leave you reminiscing that beautiful Mediterranean island. With our passion for food, filled with colour and culture, we will bring the freshness and quality to your plate.
Une photo du restaurant Goldies
4.4
Génial(77)
Prix : raisonnable
• Gril • Soho
Réservée 30 fois aujourd'hui
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Une photo du restaurant Bar Crispin
4.3
Génial(209)
Prix : cher
• Européen Moderne • Soho
Réservée 18 fois aujourd'hui
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Une photo du restaurant Sartoria
4.4
Génial(2088)
Prix : très cher
• Italienne • Oxford Circus
Réservée 29 fois aujourd'hui
L'unique restaurant de Savile Row vous accueille dans une atmosphère très élégante, avec une décoration moelleuse, un bar à cocktails chic et une confortable terrasse extérieure. Le chef acclamé Patron Francesco Mazzei a élaboré une exceptionnelle sélection de plats italiens classiques et contemporains, couvrant tout ce qui se trouve entre le petit-déjeuner et les amuse-bouches de fin de soirée. La carte des vins est supervisée par le chef sommelier reconnu Michael Simms, qui vous propose une découverte approfondie des plus grandes bouteilles de l'Italie, avec des choix convenant parfaitement à tous les niveaux de prix.
Une photo du restaurant Blanchette
4.6
Exceptionnel(158)
Prix : cher
• Française • Soho
Réservée 18 fois aujourd'hui
Blanchette Soho is a French bistro serving simple, classic and inventive French food. Our concept is based on the idea of sharing, from smaller snacks such as, charcuterie and cheese, to larger traditional dishes with a Blanchette twist. A fine selection of drinks, including a variety of French wines and classic cocktails, are also available.Founded in 2013 by brothers Maxime, Malik and Yannis, the quintessentially Parisian restaurant is named after their mother. Maxime and Yannis have, between them, almost 30 years of experience in hospitality having worked in top restaurants across London, New York and Paris.Music also plays a big part at Blanchette, with Malik, founder of sound design company La Musique du Faubourg, providing the soundtrack to ensure a buzzing and convivial atmosphere.
Une photo du restaurant Kanishka
4.5
Génial(1702)
Prix : très cher
• Indienne • Mayfair
Réservée 12 fois aujourd'hui
Quite simply, we are experts in an exquisite style of Indian cuisine.Under the skillful direction of Michelin Star Chef Atul Kochhar, we are driven to create compelling flavour experiences for every one of our guests.Above all, we cook with honesty and passion.Our menu features such signature dishes as Atul’s Chicken Tikka Pie, alongside rich delicacies like our New Forest Venison. At every instance, we aim to enchant our guests with a vibrant Indian culture, and cuisine of the highest calibre.
Une photo du restaurant Bennie Restaurant & Bar
4.5
Génial(63)
Prix : raisonnable
• Européene • Fitzrovia
Réservée 12 fois aujourd'hui
Welcome to Bennie, where every moment is a celebration of great food, great drinks, and great vibes! Located in the heart of Fitzrovia, Bennie is your go-to spot for all-day dining and laid-back evenings.Start your day with brunch favorites like Eggs Benedict and Avocado & Toast, accompanied by cocktails, mimosas, or freshly brewed coffee. As the day transitions into evening, Bennie becomes the perfect after-work hangout. Enjoy drinks, snacks, and a European-inspired menu of small and large sharing plates.Our warm, welcoming service ensures every guest feels like a friend. We cater to dietary needs and welcome well-behaved, small to medium-sized dogs.For groups of 8 or more, please reach out to us at hi@benniefood.co.uk to make your reservationPlanning a special event? Our exclusive private dining area is ideal for birthdays, graduations, and business meetings.Join us at Bennie for a memorable dining experience filled with deli
Une photo du restaurant Vasco & Piero's Pavilion Restaurant
4.7
Exceptionnel(1565)
Prix : raisonnable
• Italienne • Soho
Réservée 9 fois aujourd'hui
Vasco and Piero opened the restaurant in 1971. Vasco and Piero created the restaurant out of a passion for good, uncomplicated Italian food. The making of fresh pasta on the premises has always been a priority. From the outset, the menu changed twice a day, a tradition which still continues.Vasco was born in Umbria and as a result of this many foods are sourced direct from farmers in this region. Particular favourites are truffles, wild mushrooms, seasoned cheeses and cured meats such as lombetto and capocollo. We only use the best quality extra virgin olive oil mainly from Umbria, Central Italy.Many of our hams & salames such as Lombetto (a cured loin of pork) are imported from local Umbrian farms.When in season, we import black & white truffles from hunters around the hills of Umbria.Our balsamic vinegar is from Modena. We use Maldon sea salt with pure flaky crystals.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable