Experience the "Finest Steakhouse South of the City". Bentleys Steakhouse offers casual sophisticated dining in a warm contemporary setting, serving the finest USDA Steaks, Silverton Lamb, South Australian Lobster and signature side dishes. The Wine Spectator award winning wine list features over 350 world class wines and will surely please the most discerning palate. Imported French pressed coffee presentations, delectable desserts and after dinner cordials complete this incredible dining experience. Cozy dining chambers, individually appointed with gallery art provide the ideal setting for business or romance. From the moment you enter, you will feel the elegant environment warmed with southern hospitality, superior service and exquisite food. Located in the Atlanta Airport Marriott Hotel, the secret to a remarkable dining experience south of the city is revealed.
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
Le STK - Atlanta allie avec talent deux concepts, à savoir un steakhouse moderne et un lounge chic. Le grand coin salon central arbore des banquettes en cuir couleur crème et du carrelage à la texture de peau de crocodile. Il est entouré d'une salle à manger surélevée pour un repas plus formel. Les tables sont illuminées par un éclairage de scène théâtrale, tandis qu'un DJ investit tout l'espace d'une énergie communicative. Le STK Atlanta est situé au 1075 Peachtree Street, au cœur du quartier de Midtown, à Atlanta. Le chef cuisinier Mark Alba dirige la cuisine de ce restaurant de 2 étages situé juste à côté du Loews Hotel. Les steaks font bien sûr partie intégrante de la carte. Doté d'un esprit résolument féminin, le STK propose plusieurs coupes de viande (petites, moyennes et grandes), ainsi que des ingrédients cultivés naturellement et des plats de résistance à base de poisson frais du marché. Outre le steak, les mets emblématiques du STK incluent les frites à la truffe et au parmesan, les Lil' burgers, les céréales de riz Rice Krispies aux crevettes, le pudding au maïs doux et la salade avec de gros morceaux de crabe.
Situé en bas du nouveau développement d'appartements de luxe Elan Westside, Cooks & Soldiers se concentre sur les méthodes de cuisines de la côte basque, une solide culture avec les sociétés gastronomiques et certains des meilleurs restaurants du monde. Le menu propose des "pintxos" traditionnels ou des collations tapas servi sur du pain grillé; «raciones», avec de grands plats à partager; "Asador", y compris une variété de poissons grillés sur le bois, viandes et légumes; et "postres," une sélection de desserts uniques et modernes, un contraste avec les savoureux et rustiques.
Where indulgence is found in a perfectly chilled Martini, prime cut steaks, or delectable handmade pasta. Located on the fourth floor and featuring a vibrant bar scene, sprawling skyline views, and a convivial outdoor terrace, our Signature Restaurant is a destination in its own right. House-made seasonal gelato and sorbet, and Chef-prepared regionally-sourced antipasti pairings make our Italian inspired kitchen the place to be and be seen. When you’re looking for delectable dining in downtown Atlanta, let Capolinea be your final stop.
Inspiré par son petit frère le restaurant O-Ku à Charleston, O-Ku Atlanta vous propose une interprétation innovante de la cuisine et des sushis traditionnels japonais. Ce restaurant situé dans le centre-ville vous propose des choix de repas spéciaux et uniques, ainsi que des sashimis traditionnels et des rouleaux de spécialité. Profitez des fruits de mer provenant des meilleurs marchés de poissons de Tokyo et d'Hawaï, ainsi que des ingrédients locaux de saison.
Mujō is a one MICHELIN star rated intimate omakase-only, tasting menu experience serving modern edomae sushi. Reservations are required. Our menu changes daily and reflects the best seasonal ingredients available, as well as fish flown in directly from Japan. The experience consists of a series of small plates and a progression of seasonal nigiri. The cost of this menu is $245 per person. Additional specialty items will be available daily. Our goal is not to recreate the sushiya of Japan, but to offer an experience that represents who and where we are, while respecting and honoring the traditions of edomae sushi. Inspired by the concept of omotenashi, but rooted in southern hospitality.