Where Casual Elegance Meets Culinary FlairMélange is a New American Restaurant with globally influenced dishes, creating a menu that delights the palate while experiencing sustainable and seasonal ingredients.DISCOVER / ENJOY / EXPERIENCE our culinary delights, handcrafted cocktails, and service to match - we can’t wait to welcome you to a culinary voyage that will keep you coming back.Join us inside the Le Méridien Pasadena Arcadia.. a neighborhood treasure for an unforgettable escape.
Hey, craving something extraordinary? Le Grand Restaurant has epic dining deals packed with flavor, fun, and unforgettable moments!Start with our 5 for $25 Tapas Deal – choose any five of our chef’s favorite tapas for just $25! Perfect for sharing with friends or savoring solo, it’s the ultimate way to explore a variety of bold, delicious flavors.For a true indulgence, try the Unlimited Tapas Experience at $49.99 per person, where you can enjoy endless servings of our chef’s top picks. Taste as much as you like—it’s an all-you-can-eat dream!Pair your meal with the Unlimited Cocktail Experience for $27, featuring unique creations by our expert mixologists to complement every bite.For something hearty, don’t miss our Signature Creekstone Farms Ribeye Platter—a premium 16 oz cut with roasted potatoes, caramelized carrots, cauliflower, creamy mushroom sauce, and peppercorn-parmesan butter. It’s perfect for sharing with friends or family!
Au quotidien sur la terrasse, il vous est servi le déjeuner, le dîner et le souper qu’un buffet déjeuner et un brunch dim sum le dimanche. Le menu californien réconfortant de style bistro est composé de la cuisine californienne saisonnière et durable qui propose une variété de choix pour un souper fin et décontracté. Les plats spa chuan qui mettent un accent particulier sur la santé et la nutrition font également partie du menu. Le patio extérieur de la terrasse vous offre d’excellents diners en plein air avec des vues sur Picture Bridge et sur la piscine et constitue le cadre idéal pour des diners d’affaire ou des soupers décontractés.
The Royce | Wood-Fired Steakhouse features the finest selection of Prime Cuts, Australian Wagyu, and grass-fed beef, expertly prepared on a wood-fired grill. The menu is accented by fresh seafood and creative, comfortable side dishes.
Le chef cuisinier Matt Bata de l'Alexander's Steakhouse propose une belle interprétation du steakhouse américain avec des notes d'influence du monde entier dans tout son menu, qui comprend des morceaux de viande classiques tels que le faux filet, le Bone-In New York et le filet mignon, des fruits de mer issus du développement durable, notre Hamachi caractéristique et la plus grande variété de steaks Wagyu. Nous servons aussi des steaks vieillis à sec, ainsi que les meilleurs produits les plus luxueux disponibles, notamment 2 menus de dégustation et une vaste carte de vins conçue par le directeur des vins Andy Brady. Le bar complet, avec ses cocktails spéciaux uniques créés par notre directeur de bar Erik Lund, vous permettra de bien commencer votre soirée à l'Alexander's Steakhouse.
Tucked away on the Altadena/Pasadena border,Chef Paul Ragan brings a feast of flavors to the dinner table.Join us in our dining room or order the Roastie to go!