Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Harvey

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

14 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Miss River
4.6
Exceptionnel(1291)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Quartier central des affaires
Réservée 35 fois aujourd'hui
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Une photo du restaurant Maypop
4.6
Exceptionnel(1350)
Prix : cher
• du Sud-est Asiatique • Quartier central des affaires
Réservée 6 fois aujourd'hui
Welcome to Maypop! - the sister establishment to the award winning Mid-City restaurant MOPHO. Located two blocks from the Super Dome and only one block from Poydras street, it features Southeast Asian inspired southern cuisine and focuses on hand made pastas and house charcuterie paired with Gulf seafood, local produce and hand ground curries. Enjoy our refreshing cocktails that are as innovative and creative as our cuisine, and our well curated wine list paired to our eclectic dishes.Executive Chef Michael Gulotta was named a 2016 Best New Chef by Food and Wine Magazine and Maypop was named a 2017 best new restaurant by New Orleans magazine as well as a 2017 peoples choice best new restaurant by Gambit Magazine.Parties of 5+ guests will be charged an automatic 20% gratuity.
Une photo du restaurant Restaurant August
4.9
Exceptionnel(8129)
Prix : très cher
• Française / Américaine contemporaine • Quartier central des affaires
Réservée 33 fois aujourd'hui
Ouvert en octobre 2001, avec John Besh, originaire de la région, à la barre, le Restaurant August est le seul établissement a avoir été récompensé de 5 haricots par The Times-Picayune au cours des 2 dernières années. Food & Wine a accordé à Besh le prix du Meilleur Nouveau Chef en 1998. Le Guide to America's Best Restaurants a placé le Restaurant August dans son top 5 des restaurants de la Nouvelle Orléans.
Une photo du restaurant The Bower
4.5
Génial(755)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Lower Garden District
Réservée 21 fois aujourd'hui
The Bower is a full service restaurant and bar proudly highlighting locally sourced American cuisine. Louisiana Farmers and farmers markets are our jam and inspiration. Our menus are ingredient driven determined by seasons, product availability and the additional health benefits they provide.
Une photo du restaurant Chemin à la Mer
4.7
Exceptionnel(1152)
Prix : raisonnable
• Créole • Quartier central des affaires
Réservée 35 fois aujourd'hui
Chemin à la Mer, a French Quarter Steakhouse at Four Seasons Hotel New Orleans, offers panoramic Mississippi River views and a menu featuring specialty steaks, fresh Gulf Coast seafood, and a grand oyster bar. Under the direction of James Beard Award-winning Chef Donald Link, enjoy classic cuts like A5 Kobe Strip and Pan-Roasted Filet Mignon, along with seafood dishes such as Snapper Ceviche and Steamed Louisiana Shrimp. Ideal for breakfast, lunch, or dinner, this premier New Orleans restaurant offers dishes elevated by refined technique and infused with regional flavors and creative flair, making it a standout choice for a memorable dining experience.
Une photo du restaurant Coquette
4.6
Exceptionnel(3084)
Prix : cher
• Américaine • Lower Garden District
Réservée 27 fois aujourd'hui
Situé dans le Garden District de la Nouvelle-Orléans, le Coquette propose une cuisine méridionale innovante mettant l'accent sur les produits locaux, une carte des vins abordable, des cocktails classiques et originaux, ainsi qu'une carte de bières internationales.
Une photo du restaurant Emeril's Brasserie - Caesars New Orleans
3.9
Excellent(310)
Prix : cher
• Française • Quartier central des affaires
Réservée 21 fois aujourd'hui
Emeril Lagasse’s first French-inspired restaurant concept—Emeril’s Brasserie, will bring the signature Creole flavors he is famous for to classic French-inspired dishes. The restaurant will encompass brunch and dinner dining options and delicious cocktails. Diners can enjoy their meal in a luxurious brasserie-inspired dining room, at the bar, or outdoors on the terrace to take in the sights of the famed French Quarter. The restaurant is accessible from both the casino floor for guests at least 21 and Canal Street for all ages. SPECIAL NOTE: Guests under the age of 21 are not allow to walk through the casino and must enter at the Canal Street entrance.
Une photo du restaurant GAIA Steakhouse
4.1
Excellent(228)
Prix : très cher
• Grillade • Lower Garden District
Réservée 15 fois aujourd'hui
GAIA Steakhouse is a culinary heaven that transcends ordinary dining experiences. From meticulously selected premium meats to an international wine selection that includes rarities from renowned regions, GAIA takes pride in delivering a steakhouse experience like no other. The commitment to excellence extends to every detail, from the expertly crafted dishes to warm, welcoming atmosphere that envelops every guest. Whether savoring the innovative sweet courses from their pastry cache or including in a uniquely crafted cocktail, each visit to GAIA promises a journey of flavors and a celebration of the culinary arts. For GAIA Steakhouse, the ultimate goal is to give guests an unparalleled dining experience on every level. A warm atmosphere, top-notch service, and culinary excellence make GAIA Steakhouse and unmatched local dining encounter.AT GAIA, ALL STEAKS ARE GRILLED TO ORDER OVER CHARCOAL EMBERS AND FINISHED IN A SCREAMING HOT WOOD FIRED OVEN!
Une photo du restaurant Kingfish - New Orleans
4.2
Génial(1904)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Quartier Français
Réservée 16 fois aujourd'hui
Le restaurant le Kingfish propose une cuisine nouvelle de Louisianne par le chef originaire de Nouvelle-Orléans, Nathan Richard. Le menu reflète parfaitement l'approche centrée sur la Louisiane de Nathan. Au bar, vous pourrez vous offrir un des deux cocktails traditionnels de La Nouvelle-Orléans, tels que le Sazerac ou le Pimm's cup, ainsi que des cocktails modernes créés par le mixologue Justin Gehrmann.
Une photo du restaurant Apolline
4.6
Exceptionnel(1761)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Uptown
Réservée 12 fois aujourd'hui
Situé dans le magnifique Uptown de la Nouvelle-Orléans, Apolline propose une cuisine française contemporaine aux influences créoles, avec des ingrédients cultivés localement - s'approvisionnant aussi des jardins du restaurant pour les herbes, les poivrons et les tomates. Situé dans la maison de style "cottage" entièrement rénovée, le chef Matt Farmer & le directeur général Frank Phillips vous invitent à profiter de leur menu innovant et de leur service exceptionnel qui forment ensemble leur marque de commerce pour leurs restaurants de la Nouvelle-Orléans, maintenant depuis plus d'une douzaine d'années.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable