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Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à La Jolla

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15 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Le Coq
4.5
Génial(414)
Prix : très cher
• Français Contemporaine • La Jolla
Réservée 49 fois aujourd'hui
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Une photo du restaurant NINE-TEN
4.7
Exceptionnel(2979)
Prix : cher
• Californienne • La Jolla
Réservée 27 fois aujourd'hui
Son engagement continu à vous proposez une cuisine innovante à base de produits frais et locaux fait du NINE-TEN une visite incontournable pour les passionnés de la cuisine. Ce restaurant intime, dirigé par le chef Jason Knibb, offre la combinaison parfaite d'un endroit sophistiqué, élégant et décontracté. Son emplacement est idéal, le long de la rue Jolla's Prospect. Profitez du meilleur de la récolte des agriculteurs artisanaux locaux, où les produits sont sélectionnés tous les jours afin de créer la cuisine californienne évolutive du restaurant. La mer est également en vedette sur le menu du NINE-TEN avec des sélections de poissons locaux et d'autres qui arrivent tous les jours de Hawaii, du Pacifique Nord et de l'Atlantique. Des menus à prix fixe sont disponibles et proposent des vins provenant de la cave à vins assortis à votre repas. Profitez d'un dîner à l'intérieur, sur la terrasse située sur le trottoir ou sur celle avec vue sur l'océan. Un bar séparé du restaurant propose un menu limité et un Happy Hour tous les jours. Ouvert tous les jours pour le déjeuner et le dîner et tous les soirs pour le souper.
Une photo du restaurant The Amalfi Llama - San Diego
4.5
Génial(456)
Prix : raisonnable
• Grillade • Ville universitaire/Triangle d'or
Réservée 44 fois aujourd'hui
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Une photo du restaurant Paradisaea
4.7
Exceptionnel(610)
Prix : très cher
• Californienne • La Jolla
Réservée 37 fois aujourd'hui
A celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.
Une photo du restaurant Queenstown Bistro - UTC
4.3
Génial(189)
Prix : raisonnable
• Nouvelle-Zélande • Ville universitaire/Triangle d'or
Réservée 3 fois aujourd'hui
We are the lil sis of Queenstown Public House located in the Little Italy district of San Diego. Slightly smaller, but with the same basic ingredients.A beautiful, comfortable, unique, fun setting. A friendly, smiling, courteous staff we hope you get to know. Guests enjoying the moment, sharing a laugh, whom we hope we get to know. Freshly made dishes; locally sourced, passionately created, many unique…and all delicious. A beer list changing daily, proudly from our award winning local craft SD brewers, and a wine list chosen with care from select vineyards and varietals. With a kiwi inspired lineage, and the spirit, love and good nature from the land of the Maori, we hope you will join us. And if we are so fortunate, then, we hope you will have a little too much of a good time, have a few too many laughs, stay a while, and return again soon to see us.
Une photo du restaurant Madison
4.5
Génial(3097)
Prix : cher
• Méditerranéene • University Heights
Réservée 68 fois aujourd'hui
Un menu d’inspiration méditerranéenne ainsi que des cocktails alléchants sont servis dans un cadre élégant, aéré de University Heights ~ Zagat
Une photo du restaurant Addison By William Bradley
4.9
Exceptionnel(1881)
Prix : très cher
• Californienne • Del Mar
Réservée 16 fois aujourd'hui
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Une photo du restaurant California English
4.6
Exceptionnel(539)
Prix : cher
• Américaine • Sorrento Mesa
Réservée 12 fois aujourd'hui
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Une photo du restaurant Cannonball
4.5
Génial(1180)
Prix : raisonnable
• Sushi • Mission Bay
Réservée 29 fois aujourd'hui
Des sushis qui font sensation! Outre une délicieuse cuisine côtière, des assortiments de petites assiettes et des sushis, ce restaurant en bord de mer garantit aussi la meilleure vue de San Diego. Jamais il n'a été aussi agréable de savourer de rafraîchissants cocktails maison, inspirés des saisons, dans un esprit plage. Grâce à des détails et à des accents bien pensés, ce restaurant sur le toit à Mission Beach vous transporte dans une ambiance comme si vous vous trouviez au bord d'une piscine, sans toutes les éclaboussures... mais avec des vues renversantes! Alors plongez-y, car il n'y a rien de tel que Cannonball #splashresponsibly
Une photo du restaurant Amaya at Fairmont Grand Del Mar
4.0
Excellent(1372)
Prix : très cher
• Française • Carmel Valley
Réservée 3 fois aujourd'hui
La vue imprenable sur l'architecture d'inspiration méditerranée du Fairmont Grand Del Mar vous donnera l'impression de ne plus être à San Diego. Laissez-vous emporter aux côtes de l'Espagne, de l'Italie et de la France durant un déjeuner, un dîner ou un souper sur la terrasse à l'ombre ou dans l'élégante salle à manger. SUR LA CARTE: La carte originale d'Amaya propose une cuisine américaine à l'influence méditerranée. Dégustez les nombreux entrées, pâtes et risottos appétissants proposés par la chef, Dana Hauser, ainsi que des plats savoureux tels que les gambas grillées à l'ail à la sauce de pistache et de Romesco au poivron doux, ou de la côtelette de veau rôtie à la broche au gratin d'asperges et prosciutto. Pour terminer: des desserts décadents composés de fruits de saison ou de classiques. SUR LA CARTE DES VINS: Une vaste sélection de vins espagnols, italiens et français renforce l'ensemble méditerrané de la carte.

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