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Meilleurs restaurants saisonniers à Downtown

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42 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Hugo's Cellar - Four Queens
4.8
Exceptionnel(8266)
Prix : très cher
• Continentale • Four Queens Hôtel & Casino
Réservée 58 fois aujourd'hui
L'Hugo's Cellar vous propose un cadre romantique pour un repas gastronomique, idéal pour toutes les occasions. Les dames seront accueillies avec une rose à longue tige dans une atmosphère chaleureuse et courtoise par le personnel attentif. Vous dégusterez un menu traditionnel de Vegas incluant un chariot de salades avec tous les plats principaux de bœuf Black Angus, de veau, de canard, de poulet, de fruits de mer frais et de nombreux classiques, tous accompagnés de légumes de saison. Vous terminerez votre repas avec des desserts flambés devant vous, ainsi que des délices suprêmes de fraises, d'abricots et de figues enrobés de chocolat blanc et noir. L'Hugo's Cellar a été élu Best of Las Vegas dans la catégorie restaurant gastronomique par le Las Vegas Review-Journal en 2013.
Une photo du restaurant Chart House Restaurant - Golden Nugget - Las Vegas
4.6
Exceptionnel(3911)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • The Golden Nugget Hôtel & Casino
Réservée 28 fois aujourd'hui
L'aquarium de 75.000 gallons est la pièce maîtresse à l'élégant Las Vegas Chart House, situé dans le Golden Nugget de la toute nouvelle Rush Tower. Si vous êtes à la recherche du cœur et de l'âme de Las Vegas, vous serez servi avec cet établissement situé sur Fremont Street. Depuis 1961, le personnel du restaurant Chart House se dévoue à offrir des expériences culinaires comme nulle part ailleurs. Avec ses 29 emplacements historiques, des restaurants face à la mer et des adresses primées à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez, sans aucun doute. Des plats spéciaux réalisés à base de fruits de mers frais aux succulents steaks, les chefs cuisiniers renommés vous offrent un menu exceptionnel en ajoutant une touche exotique à des mets locaux. Choisissez parmi les plats célèbres tels que le mahi avec une croûte de macadamia & la côte de bœuf lentement rôtie, ou faites-vous plaisir avec l'une des sélections quotidiennes de poisson frais. Il vous sera proposé une vaste collection de vins fins et de desserts décadents comme le fameux moelleux au chocolat .
Une photo du restaurant Esther’s Kitchen
4.8
Exceptionnel(2578)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 148 fois aujourd'hui
Seasonal Italian Restaurant. Focused on Handmade pasta, bread and pizza. We get all of our products as locally sourced as possible.
Une photo du restaurant The Pepper Club by Todd English
4.6
Exceptionnel(1102)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Las Vegas
Réservée 36 fois aujourd'hui
James Beard Award-winning Chef Todd English joins the arts district of Las Vegas & his culinary mind came to play in the form of The Pepper Club. Our new collaborative menu with Midtown Arts District introduces a dynamic food scene curated by Chef Bruce Kalman, Midtown’s Director of Food & Beverage. This seasonal, Mediterranean-focused menu offers a taste of our culinary vision and a glimpse into Midtown's unique identity.Open for brunch daily and offerings of happy hour from 3-5:30pm daily. Patio seatings available.Group reservations for 7 or more may contact The Pepper Club directly at reservations@theenglishhotel.com or calling 725.228.2393.
Une photo du restaurant Spago - Bellagio
4.6
Exceptionnel(992)
Prix : très cher
• Américaine • The Strip
Réservée 50 fois aujourd'hui
Wolfgang Puck’s legendary flagship fine dining restaurant Spago is recognized for igniting Las Vegas’s dining scene into a culinary epicenter. Puck’s revolutionary Las Vegas Strip restaurant debuts with an entirely new look and menu and the exceptional level of service for which the restaurant is best known. The restaurant is beautifully situated for al fresco dining in front of the Bellagio Fountains. Spago’s re-imagined menu features Puck’s signature California fare paired with modern technique and inspiration from his chef’s weekly trips to the Santa Monica Farmer’s Market. At lunch and dinner, the market-driven menus feature handmade pastas, wood-oven pizzas, fresh seafood, all-natural meats and prime steaks, alongside handcrafted cocktails and a robust wine list. To complete the meal, dessert complements the menu with an array of seasonal delights sure to make your experience the Best Las Vegas Restaurant.
Une photo du restaurant Carversteak
4.6
Exceptionnel(678)
Prix : très cher
• Grillade • The Strip
Réservée 11 fois aujourd'hui
Carversteak is a reimagining of the classic steakhouse experience offering dry-aged American steaks from artisan producers, Japanese-certified Wagyu steaks and playful vegan selections in a modern environment.The steakhouse features an expansive bar, a plush main dining room, two private dining rooms (The Knife Shop and Whiskey Room) and a sweeping outdoor terrace overlooking the Las Vegas Strip. Executive Chef Daniel Ontiveros’ menu highlights include a 42oz Tomahawk Rib Chop, Lobster en Croute (a whole Maine lobster cooked in a puff pastry shell) and a bounty of raw bar items including Hamachi Crudo and seafood towers.Accompanying the menu is a dynamic beverage program from famed mixologist Francesco Lafranconi featuring seasonal cocktails, an extensive wine list and a tableside martini cart.PLEASE NOTE: On Friday and Saturday reservations; guests under the age of 18 must be sat by 6:45 pm. Dress code is business casual; flip flops, sandals and hats allowed on patio only.
Une photo du restaurant Brezza
4.4
Génial(258)
Prix : cher
• Italienne • The Strip
Réservée 44 fois aujourd'hui
Brezza’s elevated modern Italian fare is designed to reset your palate, fusing seasonal ingredients of the highest quality with world-class hospitality. A sustainable spin on Vegas dining that brings consciously crafted culinary mastery to the heart of the Las Vegas Strip.
Une photo du restaurant Balla Italian Soul - Sahara Las Vegas
4.7
Exceptionnel(493)
Prix : très cher
• Italienne • Sahara Hotel & Casino
Réservée 9 fois aujourd'hui
“BEST NEW ON-STRIP RESTAURANT”—EATER VEGAS Joining SAHARA’s award-winning culinary lineup is Balla Italian Soul, a new Italian restaurant concept from James Beard award-winning Chef Shawn McClain and partners Richard and Sarah Camarota of MC Hospitality. Balla’s regional, seasonal menu offers fresh and vibrant plates to Las Vegas locals and tourists alike. Balla Italian Soul restaurant offers everything you know and love about Italian cuisine made bold and fresh in a vibrant setting that celebrates Italian culture and la dolce vita. Signature dishes include Balla’s selection of aperitivos, handmade pastas, Roman pizzas, an array of fresh seasonal vegetable dishes and salads, and rustic fire-roasted meats and fish, as well as a Euro-centric, eclectic wine list, unique cocktails and playful desserts featuring espresso liqueurs. This Las Vegas Italian restaurant design boasts bold, contemporary Italian art to create stylized spaces for authentic gatherings.
Une photo du restaurant Stubborn Seed Las Vegas - Resorts World Las Vegas
4.7
Exceptionnel(28)
Prix : très cher
• Américaine • The Strip
Réservée 30 fois aujourd'hui
OPENS FEBRUARY 10TH Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them to be splendidly elegant through rigid and persistent execution. At the helm is Bravo’s Top Chef Season 13’s Winner, Chef Jeremy Ford.Chef Jeremy Ford's passion for innovation meets Las Vegas's vibrant and diverse culinary landscape. Each dish is a testament to Chef Ford's dedication to sourcing the finest seasonal ingredients, often locally inspired, and transforming them into culinary masterpieces.
Une photo du restaurant Fogo de Chao - Las Vegas
4.4
Génial(4719)
Prix : raisonnable
• Brésilienne • Paradis
Réservée 104 fois aujourd'hui
Le Fogo de Chão® (prononcé fo-go dèe shoun), est un authentique steakhouse du sud du Brésil. En 1979, le Fogo® a commencé à faire partager les méthodes gaucho de préparation de la viande à Porto Alegre, au Brésil. Ici, les chefs gaucho manient toujours le grill avec talent pour préparer 20 pièces de viande et proposent un service continu. Venez déguster de délicieuses préparations des chefs gauchos, ainsi que des produits gastronomiques du marché, des accompagnements brésiliens authentiques et une carte des vins primée.

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