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Meilleurs restaurants saisonniers à Huntington Park / Bell / Maywood

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78 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Bestia
4.8
Exceptionnel(8396)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 121 fois aujourd'hui
Le Bestia est un restaurant italien aux produits multi-régionaux situé dans le quartier des arts du centre-ville de Los Angeles.
Une photo du restaurant Girl & the Goat L.A.
4.7
Exceptionnel(4159)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Centre ville
Réservée 93 fois aujourd'hui
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Une photo du restaurant Manuela
4.8
Exceptionnel(240)
Prix : cher
• Californienne • Centre ville
Réservée 33 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Une photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.6
Exceptionnel(3673)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 45 fois aujourd'hui
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Une photo du restaurant Camelia
4.5
Génial(238)
Prix : très cher
• Française / Japonaise • Arts District
Réservée 39 fois aujourd'hui
A French-Japanese bistro in the Arts District of Downtown Los Angeles. Reservations are always recommended, but we are often able to accommodate walk-ins as well. While we love dogs, we can only accept trained service animals (not emotional support animals) both in our dining room as well as on our outdoor patio. We appreciate your understanding.
Une photo du restaurant Shibumi
4.4
Génial(190)
Prix : très cher
• Japonaise • Centre ville
Réservée 1 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Shibumi vous accueille dans un kappo-ryori traditionnel japonnais.
Une photo du restaurant Cara Cara
4.7
Exceptionnel(1527)
Prix : cher
• Californienne • Centre ville
Réservée 67 fois aujourd'hui
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Une photo du restaurant Damian
4.8
Exceptionnel(20)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Centre ville
Réservée 34 fois aujourd'hui
We are a restaurant in Los Angeles' Arts District rooted in Mexican culture while celebrating seasonal Californian produce.
Une photo du restaurant Dahlia
4.8
Exceptionnel(26)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Centre ville
Réservée 2 fois aujourd'hui
Experience an intimate space for afternoon tea at Dahlia, our newest DTLA destination nestled amid the Downtown bustle. Enjoy a selection of botanical teas and garden-fresh treats in a cozy setting. Gather with friends for a delightful afternoon within Dahlia’s immersive interiors, designed by Kelly Wearstler. Drawing inspiration from Mexican modernism and Moroccan aesthetics, the space features a rich palette of pinks, warm ambers, and verdant greens, complemented by textured tilework, vintage furnishings, and a stunning glass installation from LA’s Judson Studios. Indulge in curated experience by our talented team, Caroline Styne and Chef Suzanne Goin, showcasing local and seasonal ingredients.
Une photo du restaurant Maison Kasai at Level 8
4.3
Génial(90)
Prix : cher
• Teppanyaki • Centre ville
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.

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