• Française / Américaine contemporaine • Corridor U Street
Réservée 14 fois aujourd'hui
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Exploring the crossroads of southern hospitality and Mid-Atlantic cuisine, Dovetail draws from regional ingredients to innovate with the dynamic flavors of the Northeast. Situated on the District's 14th Street corridor within Viceroy Washington DC, the indoor-outdoor restaurant offers rotating seasonal menus featuring the freshest ingredients from East Coast farmers, fishermen and purveyors. Relax on our all-weather outdoor patio for brunch or dinner while enjoying a destination raw bar with chilled Maine lobster and Chesapeake oysters, tantalizing appetizers like deviled eggs with kimchi or pork rinds with homemade ranch, exquisitely prepared dry aged steaks paired with fresh local vegetables, and sweet seasonal treats. Don't miss our happy hour where Dovetail's formidable beverage program is the star - highlighting local spirits, a selection of new and old world wines, craft brews, and inventive cocktails. At Dovetail, we're always up for sharing a good meal.
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Le bar à vins Cork a été fondé par Diane Gross et Khalid Pitts, deux habitants de Logan Circle. Ils souhaitaient ouvrir un lieu accueillant au sein de leur quartier, qui permettraient aux gens de venir avec leurs amis et leur famille essayer des vins exceptionnels, souvent issus de régions inexplorées du monde et mariés à une cuisine simple et locale. Le Cork sert au moins 50 vins au verre et 250 bouteilles de petits producteurs du monde entier. Le Cork est un bar abordable, élégant et décontracté qui démystifie l'univers vinicole en mettant à votre disposition des descriptions précises de ce que vous buvez, avec les régions et les cépages, ainsi qu'en vous suggérant des accords mets et vin, pour accompagner votre verre d'un plat ou d'une petite assiette en parfaite adéquation. Les propriétaires ont ouvert le Cork parce qu'ils souhaitaient partager leur amour de la cuisine et du vin avec les habitants du quartier, dans une atmosphère confortable où le vin et la cuisine peuvent être appréciés de tous.
Sette, qui signifie « sept » en italien, est considéré comme un nombre porte-bonheur. Confortable, le restaurant présente des tons italiens traditionnels avec des briques apparentes et offre un sentiment de fluidité et d'harmonie. Lieu de destination par excellence, le Sette Osteria accueille également ceux qui passent dans la région.
Le Sette Osteria possède une station à pizza ouverte que vous pouvez observer.
Les clients constituent la meilleure décoration dans un restaurant. Les fenêtres offrent une vue sur la rue animée 14ème rue. Et les passants peuvent apercevoir un restaurant chaleureux et attirant. Apaisant et rustique à la fois, le décor allie la thématique de la culture italienne raffinée et l'effervescence internationale.
Il est communément admis que si Washington D.C. compte une multitude de chaînes de restaurants, de steakhouses et d'établissements proposant des plats à emporter, la ville manque de restaurants qui combinent une excellente cuisine, des tarifs attractifs et une atmosphère tendance. Le Logan Tavern vient combler cette regrettable lacune. Situé dans le quartier dynamique de Logan Circle, ce bar-restaurant est aussi parfait pour un repas rapide en semaine que pour une soirée entre amis le vendredi. Venez découvrir une cuisine réconfortante agrémentée d'une touche personnelle pour un dîner, un souper ou le grand brunch de la fin de semaine. Le Logan Tavern propose également un happy hour.
Le Bar Pilar, situé au cœur de la 14th street, reste incontournable dans le quartier depuis plus de 10 ans. Le bar-restaurant propose une nouvelle approche pour les repas et les cocktails. Le menu éclectique s'inspire des exploitations agricoles locales et de la nouvelle cuisine américaine, en mettant l'accent sur les produits frais locaux et de saison. Les plats simples et audacieux à la fois satisferont un large éventail de palais et apportent une touche unique à ce quartier.
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**