Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants saisonniers à Palos Verdes Estates

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

46 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Rex Steakhouse
4.7
Exceptionnel(974)
Prix : très cher
• Grillade • Redondo Beach
Réservée 15 fois aujourd'hui
Welcome to The Rex Seaside Steakhouse.A neighborhood steakhouse using seasonal and quality ingredients to bring flavor and hospitality to Redondo Beach. Join us in our dining room every night or our Drift Cocktail Lounge on Friday and Saturdays for a night to remember.Intentionally sourced with an eye for quality, we offer USDA Prime, Miyazaki A5 Japanese Wagyu, and American Wagyu. All are steaks are cooked to perfection over our white oak fire. Family-owned and operated, we strive to off a one-of-a-kind luxury experience with all the charm of a neighborhood restaurant.
Une photo du restaurant RYLA
4.8
Exceptionnel(924)
Prix : raisonnable
• Asiatique Contemporaine • Hermosa Beach
Réservée 69 fois aujourd'hui
RYLA's menu is inspired by Chef Ray's upbringing in Los Angeles combined with his Japanese technique.We are now booking reservations over the phone and online through OpenTable. Take Out is available through our website, www.eatRYLA.com We look forward to serving you!
Une photo du restaurant Pacific Standard Prime
4.8
Exceptionnel(935)
Prix : cher
• Grillade • Redondo Beach
Réservée 20 fois aujourd'hui
Pacific Standard Prime is a modern steakhouse with a California vibe serving seasonal and sustainable food.We searched the planet to bring you all-natural and ethically raised beef. The menu by Executive Chef Christine Brown evolves seasonally, so there's always a new dish to discover for dinner or Sunday brunch.We're passionate about bringing you high-quality ingredients, many sourced from natural, organic, and sustainable ranches and farms.Pair your choices with a hand-crafted cocktail or a sustainably produced boutique wine from a variety of small, family-owned vintners, carefully curated by owner Kevin Leach and sommelier Peggy Dean.This same philosophy informs our whiskey list, which includes over 400 selections of whiskeys, bourbons, and ryes.
Une photo du restaurant mar'sel at Terranea Resort
4.7
Exceptionnel(1872)
Prix : très cher
• Californienne • Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
Réservée 31 fois aujourd'hui
Avec une vue imprenable sur l'océan pacifique, le Mar'sel offre l'emplacement idéal pour un souper élégant ou une soirée relaxante. Situé juste au sud de Los Angeles sur la verdoyante péninsule de Palos Verdes, Mar'Sel (un jeu sur le mot espagnol pour « mer » et le mot français pour « sel ») offre une touche créative à la cuisine californienne. Avec un menu gastronomique changeant au fil des saisons et proposant des ingrédients locaux comme des agrumes et des herbes provenant du jardin du resort, du chocolat moulu à la main et des oeufs frais de la ferme, le Mar'sel combine le luxe accessible dans un environnement à couper le souffle qui saura satisfaire tous les goûts.
Une photo du restaurant Baran’s 2239
4.9
Exceptionnel(1381)
Prix : cher
• Américaine • Hermosa Beach
Réservée 10 fois aujourd'hui
Le Baran's 2239 s'engage à servir une nourriture exceptionnelle dans une ambiance décontractée. L'idée est venue quand les frères Jason et Jonathan Baran ont pris contact avec leur ami de longue date, le chef Tyler Gugliotta. Chaque plat dévoile des heures de préparation et de créativité avec seulement des ingrédients frais et maison. Le Baran's 2239 propose plus de 40 bières artisanales et une liste de vins.
Une photo du restaurant North Italia - Del Amo
4.5
Génial(688)
Prix : raisonnable
• Italienne • Torrance / Carson
Réservée 60 fois aujourd'hui
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Une photo du restaurant the Hook & Plow - Redondo Beach
4.7
Exceptionnel(637)
Prix : cher
• Californienne • Redondo Beach
Réservée 10 fois aujourd'hui
Farm to table is a movement around sourcing locally produced food and delivering the freshest product to the consumer. At the Hook & Plow, we truly believe food that comes directly from the source will yield a more fresh and more tasty product. Our menu is focused around all the wonderful delights that California has to offer, including lots of fresh seafood and seasonal farm fare. We will strive to be as sustainable, organic, and healthy as possible, while staying true to our California roots.
Une photo du restaurant Kincaid's - Redondo
4.5
Génial(3698)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Redondo Beach
Réservée 34 fois aujourd'hui
Veuillez noter que les tables en terrasse ou près des fenêtres sont attribuées sur le principe du premier arrivé premier servi. Cependant, nous ferons de notre mieux pour satisfaire. Le Kincaid's est un restaurant « Poisson, Viande et Steakhouse » classique, dont la carte traditionnelle est teintée d'une certaine modernité. Entièrement vitré et agrémenté d'une terrasse extérieure, le Kincaid’s offre une vue imprenable sur l'océan. Le Kincaid's propose une cuisine haut de gamme dans une ambiance décontractée, aux locaux et visiteurs venus découvrir la jetée de Redondo Beach.
Une photo du restaurant Zoku
5.0
Exceptionnel(7)
Prix : cher
• Spécialité Japonaise • Redondo Beach
Réservée 17 fois aujourd'hui
At zoku, we are deeply committed to quality in every aspect of our menu. We use seasonal local vegetables and carefully chosen rice from Japan to enhance the flavors of our yakitori. We also work with local sommeliers in our wine selection, many of which are regionally sourced, that complement our appetizers and skewers. Our chefs have trained in “Hinai Jidori”, a prestigious level of yakitori training, dedicating thousands of hours in Japan to perfect their craft. With careful attention to flavors, textures, and colors, the dishes are crafted to provide a thoughtful and immersive dining experience rather than just a quick bite.
Une photo du restaurant Gaetano's Restaurant
4.8
Exceptionnel(2406)
Prix : raisonnable
• Italienne • Torrance / Carson
Réservée 39 fois aujourd'hui
Back to back winner of the Daily Breeze's "Best Italian Restaurant in the South Bay", Gaetano's Restaurant is a family owned operation that emphasizes food quality and radiant guest service. We feel the most important part of Gaetano's is the experience. From the second you walk through our door, it is our duty to make your visit memorable.All of our food is handmade from the Butternut Squash Ravioli to the Tagliatelle and Chianti Ribs. Our Authentic Italian dishes with a modern touch sends guests home happy and wanting more.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable