Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Denver / Colorado

Meilleurs restaurants saisonniers à Ouray

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Kazahana
4.9
Exceptionnel(230)
Prix : très cher
• Sushi • Telluride
Réservée 12 fois aujourd'hui
Just completing its first year on the dining scene in Telluride, Kazahana offers classic Japanese cuisine prepared by Chef Naoki Takahashi and his team. Sourcing the freshest seafood from around the world, the menu includes sushi rolls, nigiri, sashimi, chirashi, tartar and ceviche, as well as a selection of salads and hot entrees. Beverage options include Japanese inspired cocktails, whiskey, beer, and a top notch selection of sake and wine. The 10-seat Omakase Bar features a 18 course chef's choice tasting menu with optional sake and wine pairings. Kazahana offers happy hour 5-6pm featuring sushi and rotating drink specials.
Une photo du restaurant Cosmopolitan - Telluride
4.8
Exceptionnel(2155)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Telluride
Réservée 27 fois aujourd'hui
Jadis un saloon grandiose dans un camp minier à Telluride, The Cosmopolitan propose à présent les créations fraîches et novatrices de Chad Scothorn, qui a attiré l'attention et obtenu des éloges à l'échelle du pays pour sa façon originale de préparer la nourriture. Ouvert chaque soir pour le souper, ce restaurant de 80 places d'une élégance simple est situé dans le luxueux Hotel Columbia, récemment rénové, à la base du téléphérique. Reconnu localement comme « le Cosmo », le bar en bois de cerisier fait sur mesure est l'endroit idéal pour se détendre.
Une photo du restaurant Sidework
4.8
Exceptionnel(618)
Prix : cher
• Américaine • Telluride
Réservée 9 fois aujourd'hui
--CLOSED FOR OFFSEASON OCTOBER 6th. Winter season begins Dec18! --Side Work is a cozy Spanish American lounge in an intimate setting that offers a full menu composed of seasonal sharable plates, rotating craft cocktails, and an extensive, well curated wine list. Our Chef comes with years of Michelin Star background experience that helps propel Side Work to new heights & expectations- creating a dining experience like no other. Side Work has won Taste of Telluride's "People's Choice" Winner for 2 years in a row with our seasonally composed menu items- Achiote Pineapple Cured Hamachi and Dominic's Ceviche.Side Work Restaurant has a strict 24 hour Cancelation Policy. Any 'day of' cancelations will result in a fee of $65 per person. We do not offer a designated kid's menu. Please understand that our menu is not designed to accommodate the expectations of younger diners, however, we will do our best to find items off our menu that we believe younger diners will enjoy.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable