Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants saisonniers à South San Francisco

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

156 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Andiamo In Banca
4.7
Exceptionnel(519)
Prix : raisonnable
• Italienne • South San Francisco
Réservée 5 fois aujourd'hui
Located in the heart of downtown South San Francisco owner John Akkaya and Executive Chef, Angelo bring together a taste of Italy with a Mediterranean twist. Akkaya has been in the restaurant world for over 30 years with two additional Bay Area restaurants, Cafe Figaro in Burlingame and Don Giovanni in Mountain View. As he says himself, Andiamo In Banca is how he is celebrating years of experience in industry by combining the authentic Italian taste with hearty ingredients without losing the cozy experience.
Une photo du restaurant AC Waterfront Lounge
4.1
Excellent(29)
Prix : raisonnable
• Californienne • South San Francisco
Réservée 1 fois aujourd'hui
Enjoy Spanish-inspired tapas and entrees with wine, beer, and handcrafted signature cocktails.
Une photo du restaurant Ichika Izakaya
4.7
Exceptionnel(30)
Prix : cher
• Izakaya • San Bruno
Réservée 10 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Une photo du restaurant 3SIXTY Bar / Bistro / Market
3.9
Excellent(319)
Prix : cher
• Californienne • Burlingame
Réservée 3 fois aujourd'hui
Le nouveau restaurant 3SIXTY Bar / Bistro / Market vous propose une expérience culinaire unique, avec un service rapide pour les personnes de passage au 3SIXTY Market, tandis que vous pourrez vous rendre au 3SIXTY Bistrot pour apprécier un délicieux souper autour d'une cuisine créative ou encore au 3SIXTY Bar si vous recherchez un environnement plus social. Sans sacrifier le goût, le 3SIXTY se concentre sur l'alimentation saine avec des ingrédients locaux de la baie de San Francisco, pour satisfaire tous les goûts. Vous pourrez choisir votre expérience culinaire en fonction de votre humeur et de votre emploi du temps au 3SIXTY.
Une photo du restaurant The Landing
3.7
Très bonne(5)
Prix : cher
• Mondial/International • South San Francisco
The Landing serves international flavors from around the world. Located minutes from SFO airport and under 30 minutes from the city. The restaurant stands true to its name, a global destination catering to all communities Landing in the plush San Francisco area. Whether a one-night layover, a company retreat, or a celebration of the ages, our chefs strive to satisfy every craving, be it Korean Fried Chicken, Moroccan Spiced Salmon, Butter Chicken, or a Grilled Dry Aged Prime Rib Eye steak cooked the way your heart desires!Curated and lead by renowned chef Raman Khanna, part of the winning team of several medals in the biannual Salon Culinaire (1991 & 2001), including the silver dhow trophy for the best hotel in the UAE.
Une photo du restaurant Che Fico San Francisco
4.7
Exceptionnel(1960)
Prix : cher
• Italienne • North Panhandle / USF
Réservée 62 fois aujourd'hui
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Une photo du restaurant Kokkari Estiatorio
4.8
Exceptionnel(9246)
Prix : cher
• Méditerranéene • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 110 fois aujourd'hui
Kokkari (prononcé «Ko-Kar-ee\") est un petit village de pêcheurs situé sur l'île de Samos dans la mer Égée. Son nom est dérivé des petits oignons qui un temps furent cultivés dans les champs voisins. Son sol fertile et le climat méditerranéen offre une abondance de produits frais, ainsi que des fruits de mer et du gibier exceptionnels. La légende raconte que Kokkari est le site où Orion, un puissant chasseur et un jeune homme gigantesque d'une grande beauté, est tombé en amour avec la fille du roi de Chios. Pour son amour pour elle, Orion a créé l'île pour le gibier sauvage et les fruits de mer afin de préparer des banquets élaborés pour céléber leur amour. Aujourd'hui, nous espérons que vous apprécierez votre propre célébration lors de votre dînez à Kokkari Estiatorio avec sa cuisine \"digne des Dieux\" préparée avec les saveurs de la mer Égée et le style innovant Californien.
Une photo du restaurant Saison
4.9
Exceptionnel(40)
Prix : très cher
• Américaine • SOMA
Réservée 13 fois aujourd'hui
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
Une photo du restaurant Nopa - San Francisco
4.7
Exceptionnel(3602)
Prix : cher
• Californienne • North Panhandle / USF
Réservée 93 fois aujourd'hui
Nopa est un lieu convivial à San Francisco, au nord du Panhandle, qui sert une cuisine rustique urbaine et qui est spécialisé dans la cuisson sur feu de bois biologique. Nous servons de la nourriture simple, créée avec des ingrédients de saison provenant de fournisseurs locaux.
Une photo du restaurant The Progress
4.8
Exceptionnel(2529)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Western Addition
Réservée 35 fois aujourd'hui
Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • GeriVIP
    Région de la baie de San Francisco •203 commentaires
    5.0
    Y est allé il y a 4 jours
    We keep coming back as we love this place. It is a casual place with good food, cozy and good service. Our favorites are the steamed egg dish and the pork belly skewers.
    Plus d’informations
    Ichika IzakayaPrix : cher• Izakaya• San Bruno
    4,7
  • Eric
    Région de la baie de San Francisco •277 commentaires
    4.0
    Y est allé le 7 mars 2025
    Good drinks, friendly service and solid food. Great for a quick dinner out if you are staying at the Double Tree SSF.
    Plus d’informations
    The LandingPrix : cher• Mondial/International• South San Francisco
    3,7
  • AntoniaVIP
    Région de la baie de San Francisco •8 commentaires
    5.0
    Y est allé le 1 mars 2025
    It was our first time there and after having had a really long and trying work week, we couldn’t have picked a better evening to dine out. The staff was so welcoming as we entered the door. They escorted us to our table where a gentleman promptly lit a candle and placed it along with a bottle of water, two glasses, and our dining ware at the table. He then returned with a warm batch of tender, soft bread with a small bowl of herb-infused balsamic vinegar and olive oil. It was such a wonderful start to our dinner. We split the cream of potato leak soup, the Pappardelle Bolognese, and the Diavola pizza. Everything was perfectly prepared and absolutely delicious! The pappardelle was firm yet delicate and melted in our mouths. The bolognese was perfectly seasoned and had a fantastic meat to sauce ratio. We even wiped the bowl clean with our pizza crusts! The pizza had a spicy Italian sausage and mushrooms that were evenly dispersed which made every bite perfect! I had a glass of the Sauvignon Blanc and my husband had the house red. Both went well with our meal. We’re definitely returning and will also bring our loved ones too!
    Plus d’informations
    Andiamo In BancaPrix : raisonnable• Italienne• South San Francisco
    4,7
  • brian
    Région de la baie de San Francisco •31 commentaires
    5.0
    Y est allé le 14 févr. 2025
    I went here for Valentine's Day and the experience was fabulous. The attentive service was superb and the Filipino lady who greeted us was so friendly and accommodating. We enjoyed the chicken sandwich, one of the better sandwiches I've had in a long time. Also, the Korean steak had lots of flavor and was delicious. We ended the meal with the lava cake which added the perfect touch. Of course, we will be back again! Thanks for the great meal!
    Plus d’informations
    AC Waterfront LoungePrix : raisonnable• Californienne• South San Francisco
    4,1
  • Adrian
    Stuttgart •3 commentaires
    4.0
    Y est allé le 2 nov. 2024
    Essen war sehr gut, es war viel los, daher der Service etwas schleppend. Trotzdem sehr gemütlich und gut. Würde wieder hingehen.
    Plus d’informations
    3SIXTY Bar / Bistro / MarketPrix : cher• Californienne• Burlingame
    3,9
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable