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Meilleurs restaurants saisonniers à The Strip

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51 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Spago - Bellagio
4.7
Exceptionnel(1024)
Prix : très cher
• Américaine • The Strip
Réservée 38 fois aujourd'hui
Wolfgang Puck’s legendary flagship fine dining restaurant Spago is recognized for igniting Las Vegas’s dining scene into a culinary epicenter. Puck’s revolutionary Las Vegas Strip restaurant debuts with an entirely new look and menu and the exceptional level of service for which the restaurant is best known. The restaurant is beautifully situated for al fresco dining in front of the Bellagio Fountains. Spago’s re-imagined menu features Puck’s signature California fare paired with modern technique and inspiration from his chef’s weekly trips to the Santa Monica Farmer’s Market. At lunch and dinner, the market-driven menus feature handmade pastas, wood-oven pizzas, fresh seafood, all-natural meats and prime steaks, alongside handcrafted cocktails and a robust wine list. To complete the meal, dessert complements the menu with an array of seasonal delights sure to make your experience the Best Las Vegas Restaurant.
Une photo du restaurant Restaurant Guy Savoy - Caesars Palace
4.7
Exceptionnel(1850)
Prix : très cher
• Française • Caesars Palace
Réservée 7 fois aujourd'hui
Restaurant Guy Savoy serves an intimate dinner experience with the highest level of personalized service and stunning Contemporary French Cuisine.At Restaurant Guy Savoy, a meal is a celebration of life. Each Guy Savoy creation is subject to the scrutiny of the eye, the senses of smell, taste and touch. Seasonal ingredients are combined to make their flavors come together in perfect harmony, or to make their differences play against one another. The wait staff is attentive and approachable, exhibiting flawless yet discreet service, creating a home-away-from home environment for each guest.Dress code is Business Professional: No hats, flip flops, shorts or t-shirts.Children under the age of five are not permitted.We do not allow any outside food & beverages.No-shows/cancellations less than 24 hours in advance will be charged $75 per person.**For parties of 6 or more we have the Celebration prix fixe menu.**
Une photo du restaurant Yellowtail - Bellagio
4.7
Exceptionnel(2495)
Prix : très cher
• Japonaise • The Strip
Réservée 21 fois aujourd'hui
Le Yellowtail Japanese Restaurant and Lounge maintient sa place au sommet des restaurants les plus convoités pour la meilleure cuisine traditionnelle et contemporaine japonaise. Plusieurs caractéristiques physiques remarquables se combinent pour créer un cadre unique où vous vivrez une expérience culinaire mémorable. Le décor de bois et de pierre, conçu par le Groupe Rockwell se veut cohérent et naturel puisqu'il représente la valorisation de la terre qui nourrit et fait croître la multitude d'ingrédients clés, cueillis à la main, utilisés par le chef Akira Retour.
Une photo du restaurant Harvest - Bellagio
4.8
Exceptionnel(882)
Prix : très cher
• Américaine • The Strip
Réservée 18 fois aujourd'hui
Nous sommes fiers de vous accueillir chez Harvest, où la terre rencontre la mer, et la simplicité rencontre le sensationnel. Ici, nous rendons hommage à l'origine des aliments, avec des ingrédients frais de la ferme et des produits élevés naturellement. Né d'une famille de fermiers, chasseurs et pêcheurs, je comprends le processus par lequel passe la nourriture dans le voyage de la ferme à la table. J'espère partager cette expérience avec vous en assurant que qualité, pureté et fraîcheur prévalent dans chaque création. Nous vous invitons à partager des assiettes et des moments, et être séduit par la réinvention de la cuisine rustique d'origine locale. Chef de cuisine Roy Ellamar
Une photo du restaurant Flour & Barley - Brick Oven Pizza Las Vegas
4.1
Excellent(713)
Prix : raisonnable
• Italienne • The Linq
Réservée 17 fois aujourd'hui
Effective 3/18/20 - The health and safety of our guests and team members is our highest priority. As a result, we will be temporarily adjusting our operating hours and have updated our practices for everyone's safety.Pizza pies and craft beer is what we handle best. Individual brick oven-style pizzas with wood-fired crusts made with All Trumps flour, San Marzano tomatoes, whole milk mozzarella and house-made toppings along with Italian-inspired appetizers, pasta dishes, Panini’s and salads. Flour & Barley also features barrel aged & handcrafted cocktails as well as an extensive beer program with seasonal beers on draft and wine on draft. The restaurant also features a 1,200-square-foot patio opening to The LINQ’s entertainment district, and a to-go window serving fresh-made slices, making it well situated to serve guests of The LINQ’s various attractions.
Une photo du restaurant Esther’s Kitchen
4.8
Exceptionnel(2638)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 164 fois aujourd'hui
Seasonal Italian Restaurant. Focused on Handmade pasta, bread and pizza. We get all of our products as locally sourced as possible.
Une photo du restaurant Fogo de Chao - Las Vegas
4.4
Génial(4734)
Prix : raisonnable
• Brésilienne • Paradis
Réservée 197 fois aujourd'hui
Le Fogo de Chão® (prononcé fo-go dèe shoun), est un authentique steakhouse du sud du Brésil. En 1979, le Fogo® a commencé à faire partager les méthodes gaucho de préparation de la viande à Porto Alegre, au Brésil. Ici, les chefs gaucho manient toujours le grill avec talent pour préparer 20 pièces de viande et proposent un service continu. Venez déguster de délicieuses préparations des chefs gauchos, ainsi que des produits gastronomiques du marché, des accompagnements brésiliens authentiques et une carte des vins primée.
Une photo du restaurant Carversteak
4.6
Exceptionnel(690)
Prix : très cher
• Grillade • The Strip
Réservée 9 fois aujourd'hui
Carversteak is a reimagining of the classic steakhouse experience offering dry-aged American steaks from artisan producers, Japanese-certified Wagyu steaks and playful vegan selections in a modern environment.The steakhouse features an expansive bar, a plush main dining room, two private dining rooms (The Knife Shop and Whiskey Room) and a sweeping outdoor terrace overlooking the Las Vegas Strip. Executive Chef Daniel Ontiveros’ menu highlights include a 42oz Tomahawk Rib Chop, Lobster en Croute (a whole Maine lobster cooked in a puff pastry shell) and a bounty of raw bar items including Hamachi Crudo and seafood towers.Accompanying the menu is a dynamic beverage program from famed mixologist Francesco Lafranconi featuring seasonal cocktails, an extensive wine list and a tableside martini cart.PLEASE NOTE: On Friday and Saturday reservations; guests under the age of 18 must be sat by 6:45 pm. Dress code is business casual; flip flops, sandals and hats allowed on patio only.
Une photo du restaurant Brezza
4.3
Génial(265)
Prix : cher
• Italienne • The Strip
Réservée 32 fois aujourd'hui
Brezza’s elevated modern Italian fare is designed to reset your palate, fusing seasonal ingredients of the highest quality with world-class hospitality. A sustainable spin on Vegas dining that brings consciously crafted culinary mastery to the heart of the Las Vegas Strip.
Une photo du restaurant Stubborn Seed Las Vegas - Resorts World Las Vegas
4.8
Exceptionnel(49)
Prix : très cher
• Américaine • The Strip
Réservée 19 fois aujourd'hui
OPENS FEBRUARY 10TH Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them to be splendidly elegant through rigid and persistent execution. At the helm is Bravo’s Top Chef Season 13’s Winner, Chef Jeremy Ford.Chef Jeremy Ford's passion for innovation meets Las Vegas's vibrant and diverse culinary landscape. Each dish is a testament to Chef Ford's dedication to sourcing the finest seasonal ingredients, often locally inspired, and transforming them into culinary masterpieces.

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