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Meilleurs restaurants saisonniers à Upper Kirby / Shepherd Corridor

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122 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Hearsay at Levy Park
4.4
Génial(80)
Prix : cher
• Américaine • Corridor Upper Kirby / Shepherd
Réservée 17 fois aujourd'hui
Levy Park is a vibrant urban space in the heart of the Upper Kirby District of Houston. Hearsay at Levy Park offers more than just exquisite cuisine; it provides a unique experience. Imagine a chic antique atmosphere blending exclusive historic architectural elements with a stylish modern edge. Surrounded by the serene beauty of nature, our establishment is a haven for culinary delights and leisurely strolls. Plus, we have a pet-friendly patio, so your furry friends are welcome too.
Une photo du restaurant Goode Co. Seafood - Westpark
4.7
Exceptionnel(895)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Corridor Upper Kirby / Shepherd
Réservée 57 fois aujourd'hui
Jim Goode's love of seafood was born from a childhood spent along the sun-soaked Texas and Louisiana Gulf Coast. It was this love for coastal dishes, Cajun flavors and time spent together that Jim passed down to his own kids - and to the plates still on our menu today.Fresh food speaks for itself - so we don't send ours swimming in heavy sauces. Instead, our daily Gulf catch is grilled over mesquite or lightly battered and fried golden. It's this tasteful preparation that leads to mouthwatering plates worth diving into.Piled high with shrimp and crab meat, our famous Campechana gets its kick from a special blend of pico de gallo, fire-roasted Anaheim peppers and diced avocadoes. Pair it with tortilla chips or saltines and wash it all down with a cold one. Specialty cocktails, beer and wine served daily. Times and offerings vary by location.
Une photo du restaurant Milton's
4.8
Exceptionnel(149)
Prix : cher
• Italienne • Rice Village
Réservée 41 fois aujourd'hui
Formerly known as Eau Tour, Milton's is an Italian-American trattoria from the same team that you already know and love! Milton's will feature homemade pastas and wood-fired meats, and an array of craft cocktails made to be enjoyed in our vibrant, revamped space. Opening soon!
Une photo du restaurant Le Jardinier - Houston
4.7
Exceptionnel(220)
Prix : très cher
• Française • Hauteurs / Washington
Réservée 4 fois aujourd'hui
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
Une photo du restaurant Annabelle Brasserie
4.5
Génial(1026)
Prix : cher
• Française • Montrose
Réservée 79 fois aujourd'hui
Situated as the anchor restaurant of Autry Park, a 14-acre mixed-use Hanover development on Buffalo Bayou Park, Annabelle Brasserie will serve French cuisine lunch, dinner seven and weekend brunch in a lively atmosphere with picturesque views. To ensure the best experience for all of our guests, we kindly request that outside food or drinks not be brought into the restaurant. We appreciate your cooperation and look forward to serving you!
Une photo du restaurant Uchi Houston
4.8
Exceptionnel(4518)
Prix : très cher
• Sushi • Montrose
Réservée 78 fois aujourd'hui
Le chef Tyson Cole, récompensé par la fondation James Beard en 2011, apporte son style signature dans son restaurant Uchi à Houston. Cole conjugue des textures et des saveurs inattendues et repousse les limites de la cuisine japonaise, en s'inspirant des saveurs issues des quatre coins de la Terre et en alliant le traditionnel travail au couteau de maître avec des techniques de pointe. Occupant l'ancien espace emblématique de Felixsur Westheimer, à proximité du croisement de Montrose, l'Uchi apporte son niveau de qualité et de service dans un emplacement urbain, alliant avec succès innovation culinaire et atmosphère accessible. Le menu du chef Tyson présente des spécialités du jour, des dégustations chaudes et froides, du makimono, du yakimono, du tempura, ainsi que des sushi et sashimi.
Une photo du restaurant BCN Taste & Tradition
4.8
Exceptionnel(1929)
Prix : très cher
• Espagnole • Montrose
Réservée 37 fois aujourd'hui
Les informations de carte de crédit sont requises pour les réservations de plus de cinq personnes. Des frais de 50 USD par personne seront facturés si l'annulation n'est pas faite 48 heures avant votre réservation, ou si votre groupe diminue 24 heures avant votre réservation. Aucun frais ne s'appliqueront pour le transfert de la réservation à un autre nom. BCN Taste & Tradition est un clin d'œil à Barcelone et au mélange de la cuisine espagnole traditionnelle et moderne. Le chef Luis Roger vient de Girona en Espagne. Il a été formé sous le chef Ferran Adria, étoilé par le Michelin, à elBulli. Le chef Luis Roger a aussi enseigné à l'école culinaire renommée Aula Gastronomica de l'Emporada. Le restaurant est situé dans une maison victorienne des années 1920 dans le quartier branché de Montrose et du District Museum, au 4210 rue Roseland. BCN Taste & Tradition recrée une expérience espagnole authentique avec un service hors pair. Le menu présente la cuisine avant-gardiste et fantastique qui a mis l'Espagne sur la scène mondiale.
Une photo du restaurant Eunice
4.8
Exceptionnel(2661)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Corridor Upper Kirby / Shepherd
Réservée 39 fois aujourd'hui
Named affectionately after executive chef Drake Leonards’ South Louisiana hometown, Eunice offers a modern Cajun-Creole brasserie-style menu inspired by the flavors of his childhood.The seasonally-inspired menus marry European influences with the ingredients and foodways of the Gulf Coast. Enjoy the dining experience inside at the bar, at a table along the floor to ceiling windows, or outside on our patio. We offer happy hour every day from 3 pm to 6 pm including $1.50 oysters, Discounted Draft Beers, House Wine, and classic cocktails
Une photo du restaurant a'Bouzy
4.6
Exceptionnel(2760)
Prix : raisonnable
• Française / Américaine contemporaine • River Oaks
Réservée 45 fois aujourd'hui
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail
Une photo du restaurant Eddie V's - West Ave
4.8
Exceptionnel(3767)
Prix : très cher
• Fruits de mer • River Oaks
Réservée 45 fois aujourd'hui
L'Eddie V's - West Ave vous invite à vivre une expérience culinaire exceptionnelle au son de concert de jazz, dans un cadre chic et confortable à l'ambiance animée. Le restaurant propose une gamme de fruits de mer de première qualité et des steaks à la coupe de premier choix acclamés par la critique, vieillis 28 jours et grillés à la perfection. En outre, vous pourrez profiter de la carte des vins primée contenant plus de 200 labels soigneusement sélectionnés par le chef sommelier. Vous aurez la possibilité de déguster des cocktails classiques et créatifs, ainsi que des apéritifs signatures dans l'atmosphère décontractée jazz et soul à l'éclairage séduisant du lounge V. Quelle que soit l'occasion, un souper tranquille en semaine ou un événement spécial privé, laissez le Eddie V's s'occuper de tout. Vous êtes entre de bonnes mains. Cédez à la détente !
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