Welcome to The James, an elegant restaurant that boasts two spacious floors, a large bar, and impeccable service.At The James, we have built a menu that you can proudly look upon as your favorite local restaurant, with a design and ambiance that will impress for all special occasions. Our chefs prepare locally sourced seafood, fresh pastas, and USDA Prime-grade steaks from the finest and freshest ingredients. Tantalize your tastebuds with intriguing and fun new dishes.
Coming Soon! Opening 7 Days for Dinner and Sunday Brunch - Starting September 24thChef Aless had been cooking French food in NYC at Mon Petit Cafe, her NYC family owned business until 2017. She then opened a successful catering company that's still going strong. She joined forces with her husband Justin a successful NYC restauranteur to create Brasserie. Signature dishes are "Parisian" specialties such as Steak au Poivre, coq au vin and seafood towers. The couple also serves "American" fare with a French twist like the bistro burger and other amazing treats like mussels and fries.Chef Aless was featured on Food Networks Chopped!! Google the "snails episode" The restaurant vibe and decor is a replica of both Parisian and NYC French brasseries. The hospitality is both inviting and professional. The food is simply perfection as Chef grew up on her grandparents vineyard in France and French food comes naturally.
As you step into the charming brick building, you're greeted by the words "OPEN SESAME," welcoming you into the Home of the Original Sesame Seed Crust Pizza, pioneered by Pietro himself in 1976. Indulge in a dining experience within one of three uniquely distinct atmospheres. Choose from our retro-style front dining room, the exposed brick of the main dining area featuring beautiful artwork, or the serene whimsical outdoor patio adorned with red and white hanging umbrellas, lush palm trees, and vibrant red planters filled with gorgeous plants, and outdoor personal igloos, creating a private party space offering an enchanting experience.
Le restaurant de la ferme à la table Jewel by Tom Schaudel vous propose de découvrir l'abondance des produits des pêcheurs, des fermes locales et des producteurs de Long Island. Le menu américain contemporain est parfait aussi bien pour un repas informel que pour un évènement spécial. Le Jewel possède 3 salles privées pouvant accueillir de 16 à 30 personnes et une salle de dégustation pour 10 convives. La carte des vins internationale primée compte plus de 200 vins sélectionnés, un choix de 20 vins servis au verre et la liste de vins locaux la plus complète de Long Island. Conçue par Dallago, la décoration intérieure présente une sophistication décontractée et un éclairage chaleureux attrayant. La réservation est recommandée. Venez profiter d'une expérience culinaire au Jewel by Tom Schaudel, un restaurant de Long Island pour Long Island.
Le Blackstone Steakhouse est un excellent choix si vous souhaitez déguster une sélection unique de steak affinés à sec de première qualité et les fruits de mer les plus frais. Vous pourrez également profiter d'un bar à aliments crus, d'un bar à sushi ou de délicieux homards cuits au feu de bois servis dans une atmosphère accueillante et sophistiquée.
Depuis 2006, le LakeHouse est le joyau de Bay Shore, dans l'état de New York. Cet été, ses copropriétaires Eileen et Matthew Connors ont rénové l'élégant et chaleureux restaurant plein de charme pour en faire la nouvelle pépite des quais, sur les bords du lac. Offrant une vue imprenable sur les environs, avec plus de 100 confortables places assises, 2 salons, une terrasse dominant la lagune de Great South Bay et un jardin avec foyer ouvert, le Lakehouse est considéré comme le « l'un de meilleurs restaurants de Long Island ». La terrasse est éclairée le soir, tout comme le salon qui fait face au lac où vous pourrez vous détendre après le soupé autour d'un cocktail. Ne manquez pas cette nouvelle expérience gastronomique américaine. Vous pouvez désormais vous rendre au Lakehouse en bateau, le ponton est équipé pour que vous puissiez vous y amarrer.
Blackbird Kitchen and Cocktails brings to Long Island the passion and heart of brother-in-law duo determined to bring a taste of the finest cuisine to the South Shore. Seasonally inspired small plates that support local farms and ingredients are complemented by a meticulous cocktail, beer and wine menu. Fresh seafood, premium meats, handpicked produce and homemade pastas are the essence of a menu thats always evolving. Easy elegance meets cozy intimacy in the handcrafted interior that makes every experience memorable.