Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants pour une cuisine épicée à Benicia

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Bull Valley Roadhouse
4.6
Exceptionnel(2896)
Prix : très cher
• Américaine • Port Costa
Réservée 12 fois aujourd'hui
{Rejoignez-nous pour le BRUNCH DU DIMANCHE!} Le restaurant The Bull Valley Roadhouse sert des mets américains concoctés de A à Z via des techniques centenaires. Des produits frais issus de petites fermes prisées y sont mis à l'honneur. Situé à l'extrémité de la route du canyon dans la ville portuaire historique de Port Costa, ce restaurant routier accueille les autochtones, les voyageurs et les aventuriers d'un jour au sein de son bar et de sa salle à manger typique de 1897. Doté de salles aux allures de saloon, l'établissement jouit d'une tradition d'hospitalité vieille de plus de 100 ans. Les propriétaires du restaurant cherchent avant tout à conserver cette tradition chaleureuse. Vous pourrez vous y détendre, bien manger et serez prêt à y revenir. Passez sous le taureau doré pour accéder au restaurant. Le brunch du dimanche est servi de 10h30 à 14h00.
Une photo du restaurant Puesto Concord Veranda
4.4
Génial(1077)
Prix : raisonnable
• Mexicaine Contemporaine • Concord
Réservée 25 fois aujourd'hui
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Une photo du restaurant Wence's Restaurant
4.7
Exceptionnel(1331)
Prix : cher
• Californienne • Pleasant Hill
Réservée 14 fois aujourd'hui
WENCE'S Restaurant est une entreprise familiale où tous les petits détails sont importants afin de garantir que chaque client sera heureux et impatient de revenir. Le personnel amical vous fournira un service impeccable et à l'arrière, vous trouverez le chef Gerardo Wence et son personnel hautement qualifié en train de vous préparer un repas exceptionnel!
Une photo du restaurant Pasta Primavera Walnut Creek
4.6
Exceptionnel(336)
Prix : raisonnable
• Italienne • Walnut Creek
Réservée 3 fois aujourd'hui
Pasta Primavera Walnut Creek offers excellent food and courteous service in a casual, contemporary setting ambiance, and also offers a fine dining bar which serves great draft beers, spirit selections, beautiful and delightful wines, all while broadcasting the latest televised sporting events. We have been in this business since 1988 and since then we have been consistently utilizing the freshest ingredients to prepare our zesty dishes. Our attitude of "going with the flow" has kept us in business for almost three decades.Today, Pasta Primavera Walnut Creek is an independent restaurant and has no affiliation with any other Pasta Primaveras.Pasta Primavera Walnut Creek is currently owned by Amir Tehrani (the founder of the original Pasta Primavera) and managed by Allen Pourkhomami.
Une photo du restaurant Molli Restaurant & Lounge
4.2
Génial(30)
Prix : cher
• Latino-américaine • Concord
Molli Restaurant & Lounge features traditional, regional Mexican cuisine with a modern fusion. Offering a carefully curated menu that highlights the traditional flavors of Mexico and Latin America. Using modern international techniques, it is a celebration of culinary history and tradition that presents centuries old dishes with new and interesting twists. Our bar menu will offer a variety of refreshing cocktails to pair with your dishes. We are looking forward to welcoming you to join us in experiencing a new concept in cuisine in a relaxed lounge atmosphere.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Mati
    Région de la baie de San Francisco •1 commentaire
    5.0
    Y est allé il y a 2 jours
    Delicious food & kind & prompt service. It was a birthday and they went above & beyond! Thank you!
    Plus d’informations
    Farmhouse Kitchen Thai Cuisine- BerkeleyPrix : cher• Thaï• Berkeley
    4,6
  • LindaVIP
    Région de la baie de San Francisco •11 commentaires
    5.0
    Y est allé il y a 3 jours
    Food & service continue to be excellent. We recommend going on a weekday if possible. Only because it is quieter when they are less busy. On other hand they do a great job of servicing everyone quickly even when busy.
    Plus d’informations
    three.one four pizzeriaPrix : cher• Pizzéria• Berkeley
    4,5
  • Gaston
    Région de la baie de San Francisco •10 commentaires
    5.0
    Y est allé il y a 6 jours
    We had dinner at Matador with 2 friends. The place is small but it was full. We ate 3 super burritos and they were HUGE. We ordered the tacos as well and three drinks: two “paloma” and one “desconocido”. Everything was amazing!
    Plus d’informations
    Matador - San FranciscoPrix : cher• Mexicaine• Centre-ville / Union Square
    4,3
  • Jean
    Région de la baie de San Francisco •682 commentaires
    5.0
    Y est allé le 26 nov. 2024
    A good waiter is essential to truly experience Pippal. This is NOT your neighborhood 'curry joynt' and if you restrict yourself to "old reliables", you will be missing out on dishes absolutely unique in the EBay! Indian cuisines/fusion are some of the finest in the world and Pippal is your chance to expand your culinary tastebuds beyond the 'same old, same old'. The Prawn Pepper Curry, Masala Mini Idli, Masala [French] Fries, Achari Paneer Tikka, Meat Dhansak Pulao and Chicken Dak Bungalow are some of the remarkable dishes we've had in our 4 visits. Order the beef rib-eye medium-rare; the baked bread underneath (the steak is whole, not sliced; atop the bread) is crusty but delicious together (ask for extra steak knives!). Note that current desserts are best shared by 2-4 people. Also, the new menu (on the back page) lists 3 levels of prix fixe dinners: the prices listed are PER PERSON, to be ordered by a group. Again, be guided by the waitstaff; if you love spicy food be sure to tell them!
    Plus d’informations
    PippalPrix : raisonnable• Indienne• Emeryville
    4,6
  • Adrienne
    San Diego •2 commentaires
    5.0
    Y est allé le 24 nov. 2024
    We celebrated my daughter’s 21st birthday with a brunch. Twelve happy and well-fed people! We sat outside on the patio and enjoyed incredible food, a jazz ensemble, and a wonderful ambiance. We loved the ricotta pancakes, shrimp toast, and huevos rancheros. Everything was perfect!!
    Plus d’informations
    BabettePrix : cher• Californienne• Berkeley
    4,8
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable