The Cottage expanded to its second location on Greenwich Avenue in the heart of Greenwich, Connecticut in 2022, featuring Lewis’ award-winning dishes that are hand crafted with exceptional ingredients procured from local purveyors and farmers responsible for growing, raising, harvesting and producing within the region.
Oko's sister restaurant in Rye, New York. A Japanese- inspired restaurant by Chef Brian Lewis, celebrating techniques and traditions with Chef Lewis' signature culinary style. Using fresh ingredients from local farms and waters in CT, throughout the US and the Toyosu market in Japan.
Harvest Wine Bar is the fourth restaurant endeavor for siblings Kleber, Nube, and Vicente Siguenza. Over the past ten years, their passion for food and wine combined with an abiding dedication for excellent customer service has become their recipe for success.Harvest offers modern American custom cuisine with Asian, Latin, and Mediterranean influence as well as an extensive wine list from the United States and around the world. By supporting local and organic farms, Harvest makes it a top priority to serve the freshest and highest quality ingredients. Come in and try it for yourself and enjoy custom cuisine from farm to fork. Please visit our sister restaurants 55 Wine Bar and Restaurant in Fairfield, Cava Wine Bar and Restaurant in New Canaan, and Scena Wine Bar and Restaurant in Darien.
Depuis que Rafael Palomino-Sonora, le Chef exécutif et propriétaire du Sonora. a ouvert les portes de son restaurant latino-fusion, il a reçu de nombreux éloges provenant des clients, y compris un "Excellent" du New York Times. Ce chef créatif d'origine colombienne et auteur de cinq livres de cuisine, a depuis ouvert 8 autres restaurants qui couvrent trois États : New York, Connecticut et Pennsylvanie. Sonora, comme d'autres restaurants de Palomino, vous propose un excellent service et des plats appétissants qui sont jumelés avec une liste exhaustive de vins et de cocktails. Outre un service impeccable et un menu délicieux, la maison de deux étages de Sonora offre à ses clients la possibilité d'organiser un événement privé et de bénéficier d'un service de traiteur sur place et conçu sur mesure. L'endroit peut accueillir de 12 à 110 personnes.
Canoe, (New) American restaurant that combines multiple different cultures, focus on ultra fresh seafood, fresh organic salads and quality meats. When you first visit Canoe in Greenwich, you are greeted by the site of a stunning interior. copper ceiling, exquisite art work. unique and stunning copper mash dividers and curtains. As if the décor isn't enough, Canoe offers an incredible array of fresh, delicious foods. Start with oysters the half shell, Salmon summer roll, Pecking duck tacos along with our hand-craft cocktails. Enjoy your dinner with Chilean Sea bass, Organic Scottish Salmon, or Superior Angus Steak. No matter what dish you choose, you are sure yo leave satisfied when you visit Canoe.
At Tsuki Sushi, we put a lot of work into getting the freshest products and turning them into inspiring flavors. Join us to discover a Omakase experience that you can write home about. We serve a three course lunch/dinner that includes three appetizers, eleven pieces of Nigiri and a Japanese cheesecake for dessert. Our fish is flown straight from Japan strictly for your pallets pleasure. Paired with our beautiful cocktails and ambiance we hope you will find yourself transported. We look forward to have you over.
George offers exceptional American Cuisine with an Italian flair – served in a warm atmosphere where the emphasis is on comfort, taste and above all, relaxation and enjoyment!
Le menu typiquement américain du restaurant J House intègre les nombreuses influences du chef. Il utilise des ingrédients locaux autant que possible et adopte des pratiques durables. Les plats s'imprègnent de la merveilleuse odeur de feu de bois émanant de l'âtre, qu'il s'agisse de pains plats de saison, de légumes grillés, de poisson frais du marché, de poulets élevés en liberté ou de boeuf biologique. Tout est préparé dans la cuisine à aire ouverte. Des salades colorées, de réconfortants plats de pâtes et des produits artisanaux comme une sélection changeante de fromages complètent le menu. Nos plats vedettes incluent le carpaccio de fruits de mer, le tartare de boeuf épicé, les betteraves, artichauts et champignons sauvages grillés, la burrata artisanale, le saumon rouge grillé, la pizza à la saucisse de canard maison, les nouilles plates, le homard du Maine, le poulet biologique rôti et le steak de thon cuit saignant.
ARGANA is a Mediterranean cuisine, influenced by Moroccan cuisine, Andalusian cuisine imported by the Moors when they left Spain, Middle Eastern cuisine introduced by the Arabs, as well as Jewish cuisine.ARGANA transports you to the heart of Moroccan hospitality without crossing the Atlantic. Enjoy the Moroccan cuisine with a multitude of flavors, notes, and aromas, a feast for the senses with modern Moroccan gastronomy inside the decor features warm colors, sculpted wood, Zellige tilework, and Moroccan exotic light coming from handmade Lanterns!The only Moroccan restaurant in Westchester and Fairfield.
Le Fogama est le dernier restaurant japonais ouvert à Rye et le plus créatif ! Haut de gamme, il offre un cadre confortable, soigné et paisible, ainsi qu'un service personnalisé. Dès votre première visite, vous deviendrez un habitué et tout le monde, du propriétaire aux serveurs en passant par les chefs, vous donnera l'impression d'être chez vous plutôt qu'au restaurant, avec un service individuel et attentif. Vous y dégusterez des plats innovants à base de sushi, mariés à différents accompagnements, dont des cocktails et du vin. Le restaurant met l'accent sur la qualité de sa cuisine et de ses boissons pour vous faire passer un moment inoubliable. Vous ne trouverez aucun restaurant identique à Rye ou dans les environs. Après avoir servi une clientèle fidèle pendant près de trois décennies à New York et Westchester, la direction et le personnel du Fogama sont en phase avec les besoins de leurs clients et sont même réputés pour satisfaire, voire dépasser, leurs attentes. Découvrez au Fogama ce que les habitants locaux connaissent déjà : une expérience inégalée et un restaurant où vous êtes sûr de revenir. Une fois sur place, demandez Steve.