Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants pour une cuisine épicée à Hyattsville

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

175 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Huncho House
4.5
Génial(1500)
Prix : très cher
• Fusion/Éclectique • Hyattsville
Réservée 14 fois aujourd'hui
Huncho House consists of a group of Culinary experts, who provide the most exquisite, upscale private dining experiences across the United States. With decades of experience across our dedicated team members, you can expect to truly elevate your palate as well as your standards. We cannot wait to have you come to our flagship location's official launch in Maryland!Reservations - Parties of six or less can make reservations on our website with a credit card. We do not accept reservations over the phone. Parties larger than six are considered "private events"; inquiries can be forwarded to info@hunchohouse.com for further details. Chef's Table (counter seating) is based on availability for an additional $100.00 per person.Cancelation/no-show policy: Cancellations can be made up to 24 hours prior to the reservation without penalty. Late arrivals past 15 minutes are considered a no-show. There will be $35 per person fee for all cancellations/no-shows based on this disclosed policy.
Une photo du restaurant Miss Toya's Creole House - Silver Spring
4.4
Génial(45)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Silver Spring
Réservée 20 fois aujourd'hui
Discover the vibrant flavors of New Orleans right in the heart of Silver Spring at Miss Toya's Creole House. Our Silver Spring location invites you to experience the rich, soulful tastes of authentic Creole cuisine in a warm and welcoming atmosphere. Whether you’re a fan of spicy jambalaya, succulent crawfish étouffée, or our mouthwatering beignets, each dish is crafted with the finest ingredients and a touch of Southern hospitality.At Miss Toya's, we take pride in our family recipes and the time-honored traditions of Creole cooking. Our restaurant offers a cozy, yet lively setting perfect for both casual dinners and special occasions. Enjoy our signature cocktails and an extensive selection of wines and craft beers that perfectly complement our menu.Join us at our Silver Spring location and savor the best of Creole cuisine with a side of charm and a lot of heart.
Une photo du restaurant The Society Restaurant & Lounge
4.3
Génial(599)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Silver Spring
Réservée 5 fois aujourd'hui
Au Society Restaurant & Lounge, venez profiter d'un brunch le dimanche, du souper, d'un repas en extérieur et du salon tard le soir, dans un cadre haut de gamme. La cuisine allie cuisine américaine classique et saveurs caribéennes authentiques. Le menu spécial est composé de poulet Kerk caribéen, de vivaneau campèche et de pudding au pain fait maison. L'établissement organise également des divertissements du mardi au jeudi, et fait venir un DJ le vendredi ainsi que le samedi. Le restaurant et le salon du Society s'inspirent de l'amour profond de l'établissement pour les personnes, la communauté et les plats copieux. Il célèbre les influences passées et actuelles, et promeut la participation collective pour faire progresser la communauté locale. Venez prendre un verre et restez pour le souper. Vous êtes invité à découvrir le meilleur du restaurant. N'hésitez pas à demander des informations sur les happy hours pour les entreprises et les forfaits pour les anniversaires.
Une photo du restaurant La Malinche
4.5
Génial(556)
Prix : raisonnable
• Tapas/Amuse-Bouche • Silver Spring
Réservée 2 fois aujourd'hui
Three brothers and a brother-in-law from El Salvador realized their long-held dream of opening a restaurant together in November of last year. Jaime Sorto, his brothers Hugo and Jose Bonilla, and his brother-in-law Jose Zelaya looked for a name that symbolizes their concept of two cultures coming together.They chose La Malinche, the name given to a historical figure who has been at the center of controversy for centuries. The noble Mexican woman was enslaved and given to Hernán Cortés, a Spanish conquistador. She became his interpreter and confidante. Their son was viewed as the first mestizo, a child of mixed blood.Many Mexicans consider La Malinche or Doña Marina to have been a traitor, but today, she is also honored as the symbolic mother of the country’s mixed-race people.At La Malinche, all of the starters, vegetables, meats and seafood are served as Spanish tapas, called botanas in Mexico.
Une photo du restaurant Via Ghibellina
4.8
Exceptionnel(298)
Prix : cher
• Italienne • Ivy City
Réservée 1 fois aujourd'hui
Earthy Tuscan fare, cocktails & wine in vast rustic-industrial space with copper bar & open kitchen.
Une photo du restaurant Era Wine Bar
4.6
Exceptionnel(170)
Prix : cher
• Bar à Vin • Mount Rainier
Era is a family-owned and operated wine bar and restaurant located in the historic Singer Building of Mount Rainier, MD. Era offers a full bar, including an extensive selection of bottles and wines by the glass. Full service brunch and dinner is offered Wednesday-Sunday. Indoor and outdoor seating (heated in winter, covered in spring/summer) is available. Check out our shop for bottles to-go as well!We are proud to receive the Opentable "Diner's Choice Award" and be featured in Tom Sietsema's "Favorite Places to Eat" column of the Washington Post! We're also thrilled to be featured as one of the "16 Essential Wine Bars" of DC by Eater DC. Reserve your table today!
Une photo du restaurant Caruso's Grocery - DC
4.8
Exceptionnel(1159)
Prix : cher
• Italienne • Capitol Hill
Réservée 45 fois aujourd'hui
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Une photo du restaurant dLeña
4.7
Exceptionnel(1960)
Prix : cher
• Latino-américaine • Mount Vernon Square
Réservée 78 fois aujourd'hui
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Une photo du restaurant Succotash PRIME
4.6
Exceptionnel(3867)
Prix : raisonnable
• Américaine • Penn Quarter
Réservée 112 fois aujourd'hui
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Une photo du restaurant Founding Farmers DC: Foggy Bottom
4.6
Exceptionnel(34375)
Prix : raisonnable
• Américaine • Foggy Bottom
Réservée 220 fois aujourd'hui
Founding Farmers, le Greenest Restaurant à Washington, appartient à plus de 40.000 familles d'agriculteurs du NDFU. Sa nourriture et ses boissons sont inspirées de la cuisine américaine et tout est confectionné de A à Z. Bien que notre restaurant est alimenté par des centaines de fermes familiales, cela ne veut pas dire que nous connaissons chaque ferme, et cela ne signifie pas que nous ne devons pas acheter des produits de la chaîne d'approvisionnement traditionnelle, toutefois nous nous efforçons d’aligner nos dépenses avec nos valeurs fondamentales. Nous servons la meilleure nourriture possible, faite de A à Z dans nos cuisines quotidiennement. Nos plats américains, innovants sont principalement fais avec des ingrédients du terroir, honorant les agriculteurs et leur travail. Le restaurant est haut de gamme décontracté, ainsi une tenue de ville décontractée est appropriée; cela comprend des jeans, des vêtements de sport ainsi que des tenues plus légères, y compris les shorts.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable