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Meilleurs restaurants pour une cuisine épicée à Logan Circle

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237 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Gypsy Kitchen - DC
4.5
Génial(1614)
Prix : cher
• Méditerranéene • Logan Circle
Réservée 68 fois aujourd'hui
Just like the bohemian travelers who inspired our name, Gypsy Kitchen’s alluring flavors aren’t bound by borders. Instead, our chefs go wherever the inspiration takes them, crafting deeply creative dishes that transport you to uncharted places around the Mediterranean and beyond. A menu designed to taste and share gives guests the freedom to explore the menu at their own pace, connecting over seductive flavors, festive craft cocktails and curated regional wines. The alluring interior matches the menu, with welcoming dining spaces that foster connections and spark conversation. Antique tapestries and rugs, twinkling lights and vibrantly patterned tile set the scene in the expansive dining room. Or, take a seat on the rooftop patio oasis, where lush greenery, plush cushions and the sky overhead evokes the feeling of being on a caravan to explore a distant land.
Une photo du restaurant Bar Japonais
4.4
Génial(103)
Prix : raisonnable
• Sushi • Logan Circle
Réservée 46 fois aujourd'hui
Led by Chef Masaaki "Uchi" Uchino, Bar Japonais offers a dynamic dining experience that blends Japanese cuisine with French influences. The signature Omakase experience features a meticulously crafted, 15-course rotating selection of exceptional seasonal ingredients. The menu also showcases vibrant Japanese-French dishes, complemented by an eclectic selection of wines, sake, and cocktails, embodying the spirit of both cultures.
Une photo du restaurant Pearl Dive Oyster Palace
4.8
Exceptionnel(1579)
Prix : cher
• Fruits de mer • Logan Circle
Réservée 15 fois aujourd'hui
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Une photo du restaurant Mi Vida, 14th Street
4.6
Exceptionnel(422)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Logan Circle
Réservée 21 fois aujourd'hui
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations. Mi Vida 14th Street features a weekly live DJ every Friday and Saturday from 7:30 PM until close, creating a lively and energetic atmosphere for guests to enjoy
Une photo du restaurant Mallard
4.8
Exceptionnel(140)
Prix : cher
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Logan Circle
Réservée 42 fois aujourd'hui
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Une photo du restaurant Sette Osteria - 14th St
4.3
Génial(733)
Prix : raisonnable
• Italienne • Logan Circle
Réservée 13 fois aujourd'hui
Sette, qui signifie « sept » en italien, est considéré comme un nombre porte-bonheur. Confortable, le restaurant présente des tons italiens traditionnels avec des briques apparentes et offre un sentiment de fluidité et d'harmonie. Lieu de destination par excellence, le Sette Osteria accueille également ceux qui passent dans la région. Le Sette Osteria possède une station à pizza ouverte que vous pouvez observer. Les clients constituent la meilleure décoration dans un restaurant. Les fenêtres offrent une vue sur la rue animée 14ème rue. Et les passants peuvent apercevoir un restaurant chaleureux et attirant. Apaisant et rustique à la fois, le décor allie la thématique de la culture italienne raffinée et l'effervescence internationale.
Une photo du restaurant Lupo Verde - 14th St
4.5
Génial(1973)
Prix : cher
• Italienne • Logan Circle
Réservée 20 fois aujourd'hui
Lupo Verde est authentique, rustique, italien et vous propose une variété de petites assiettes faites maison, de pains, de charcuteries, de fromages et d'antipasti. Des pizzas cuites au feu de bois, des pâtes faites maison, du poisson entier rôti et une sélection de viandes de première qualité sont également disponibles. Une véritable expérience italienne dans une ambiance chaleureuse et authentique vous attend! Tout en effectuant votre réservation, veuillez noter que le restaurant offre des tables sur deux étages. Au rez-de-chaussée, des tables élevées parfaites pour les petits ou grands groupes sont disponibles. Le premier étage est une salle à manger traditionnelle. Si vous avez une préférence sur l'endroit où voulez-vous être assis lors de votre réservation, veuillez leur en faire part au moment de votre réservation. L'équipe fera son possible pour honorer votre demande selon la disponibilité des tables.
Une photo du restaurant SHIA Restaurant
4.9
Exceptionnel(86)
Prix : très cher
• Coréenne • Washington
Réservée 31 fois aujourd'hui
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Une photo du restaurant Caruso's Grocery - DC
4.8
Exceptionnel(1223)
Prix : cher
• Italienne • Capitol Hill
Réservée 61 fois aujourd'hui
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Une photo du restaurant Succotash PRIME
4.6
Exceptionnel(4017)
Prix : raisonnable
• Américaine • Penn Quarter
Réservée 68 fois aujourd'hui
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
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