Chaque ville possède son restaurant à ne pas manquer, où les plus grandes célébrités se sentent comme chez elles et où tous les autres clients ont l'impression de devenir des célébrités. Depuis le 2 octobre 1968, le prestige du Sardine Factory a transformé un repas dans l'historique Cannery Row en une véritable institution pour les dirigeants du monde, les plus grand sportifs et les icônes du spectacle. Ses chefs primés préparent de délicieuses créations de fruits de mer frais et durables ainsi que du bœuf de qualité USDA maturé à sec. Le restaurant a également remporté le prix de « La meilleure carte des vins des États-Unis » du magazine Restaurant Hospitality. Les spectacles, la happy hour et les menu abordables du salon représentent une alternative décontractée aux autres salles à manger. Le restaurant célèbre sa 47ème année sous la même direction et le même propriétaire !
Le Passionfish propose une expérience culinaire unique en Californie avec de la nourriture et du vin de qualité dans une atmosphère ludique et décontractée. Le menu en constante évolution présente les plus frais des fruits de mer provenant de source durable, de la viande à cuisson lente, des légumes bio et de délicieux desserts, le tout accompagné par une carte des vins médaillés dont les tarifs correspondent presque au prix de vente au détail, bien plus accessibles que le prix attendu. Le Passionfish appartient et est géré par le chef Ted Walter et sa femme Cindy Walter, ardents défenseurs d'une éducation sur la durabilité des sources de provenance des produits de la mer. L'établissement fut le premier restaurant officiellement certifié « vert » dans le comté de Monterey.
Le Beach House est un restaurant californien décontracté qui offre un splendide point de vue sur la plage de Lovers Point et ses attractions historiques.
That friendly salutation is an invitation to dine with us and enjoy exceptional bayside ambiance, gracious service and delicious food. Our entire staff here at Domenico's On the Wharf has extended a warm welcome to locals and visitors for more than 35 years, and we proudly present the best seafood in Monterey for your dining pleasure.Our award-winning list of wine features the best from surrounding Monterey County vineyards, and we offer extensive selections from Sonoma, Napa, Italy, and France. The freshest, sustainable, local and Alaskan seafood take center stage in our culinary creations, and we also grill up extraordinary steaks and lovingly prepare in-house pastas and locally grown organic vegetables.Our family style of hospitality continues to win a special place in the hearts of our guests. Let us show you to your table overlooking the beautiful bay waters with a sunny window view of sea lions and pelicans at play.
Alvarado Street Brewery Taproom is located in a former bank building built in 1929 in Oldtown Salinas. With 48 taps featuring beer from our three breweries, the space blends Art Deco style with a relaxed atmosphere. Our kitchen highlights local ingredients with approachable, adventurous pub fare.
KONA Steak & Seafood was voted the "Best New Restaurant" winner on the beautiful Monterey Peninsula for 2023. Located in the popular Del Monte Shopping Center in Monterey, just minutes from Carmel, Pacific Grove, & all Peninsula cities.A fabulous menu! Enjoy fresh seafood, lobster, Hawaiian loco moco, fresh ahi tuna, a great bacon cheeseburger, bone-in rib eye, miso-glazed seabass, filet mignon, macadamia nut crusted halibut, entree salads, cioppino, seafood pasta, Maui onion soup, coconut curry soup, and a large host of enticing appetizers. Enjoy KONA's generous portions, good value, & free abundant parking! The house baked desserts are worth a trip on their own..... incredible!! The gorgeous "ZenDen Bar" features full bar & "Tiki Bar" style concoctions curated with house made ingredients, and nightly Happy Hour from 3:00-9:00pm. Local wine list, craft draft beers, kid's menu, dog-friendly lanai/patio dining, continuous lunch & dinner service 7 days a week from 11:00am.
Datant de 1917, le Tarpy's Roadhouse propose une cuisine créative 5 étoiles typiquement américaine. Le grill au feu de bois sublime les saveurs du gibier sauvage, des fruits de mer frais et des steaks haut de gamme. Situés dans un jardin paysager de 2 hectares, les terrasses et vastes jardins, offre un cadre plein de fraîcheur pour déguster de gros sandwiches, des plats végétariens et d'appétissantes salades. Situé à Monterrey, ce restaurant dispose de 7 salles privées ou semi-privées pour vos banquets, réunions et célébrations. Le bar complet, sa carte de vins médaillés et son personnel serviable vous feront vivre une incroyable expérience culinaire. Il est conseillé de réserver. Le Tarpy's propose un service complet à un tarif abordable, ainsi qu'un service de traiteur.
Rosine's Restaurant turns traditional American comfort food into an art form. This local family-owned and operated casual dining restaurant has been open for 44+ years. The Culcasi family, owners of Rosine's, have received a bit of national fame as they appeared on Guy Fieri's show 'Diners, Drive-ins and Dives'. Rosine's offers indoor and outdoor (pet friendly) dining serving breakfast, lunch, dinner and weekend brunch, with unique signature craft cocktails. Breakfast offers include Eggs Benedicts, and a variety of other breakfast specialities with gluten free and vegetarian options. For lunch and dinner, there is a mix of American and Italian dishes. The most popular dishes on the menu include their Beef Minestrone soup, Chicken Parmesan and Lasagna. Scrumptious sandwiches, fresh salads and burgers are also elevated. Known world wide for their award-winning house made desserts. A consistent winner with the locals for Best Comfort Food, Best Family Restaurant, Best Desserts + more.
Join us at our welcoming establishment and indulge in the captivating flavors and unmatched ambiance that can only be found under the guidance of Chef Jerry Regester. Small Restaurant, with BIG flavors! From our beloved Duck liver pate, seasonal salads, to seared Duck Breast, or Caramelized Sea Scallops, Chef Jerry personally creates your dinner.Come into a restaurant that cares for you from the front staff to the kitchen. We look forward to meeting you!
Where the aromatic flavors and spices of the Mediterranean mingle with Pacific Coast ingredients—welcome to Sea Root, our upscale restaurant. Let us plate and pour you something delicious, including pan seared pacific halibut, seared scallop sofrito, and feta fig toast—all paired with Monterey County wines.