Gi-Jin is a gin and raw bar that re-imagines the sushi experience where we marry global ingredients with traditional Japanese flavors to create inspired combinations of color, technique, and style.Our intimate space operates on a reservation-only basis for parties ofno more than FOUR (4) people per table and ONE/TWO per seating at our counter.Online reservations are always open with real-time availability.Each reservation seating is designated 2 hours per booking.We do not allow any outside alcohol. if you have a request for a specific beverage please email info@gijinpgh.com prior to your visit and we will try our best to bring it in!
Le Soba est un restaurant panasiatique régulièrement reconnu comme l'un des meilleurs de Pittsburgh, qui a reçu les récompenses suivantes : Meilleur Nouveau Restaurant (Pittsburgh), Meilleur Restaurant (Pittsburgh Magazine), Meilleur Martini (Pittsburgh City Paper) et Design Superbe (Pittsburgh Magazine). Le menu change tous les jours, ce qui permet au chef de créer des spécialités signature avec une influence asiatique. Les hors-d'œuvre appétissants, nombreux et variés, sont parfaits pour les partager entre amis. Parmi les boissons proposées, vous trouverez des martinis de saison préparés avec des vodkas maison. La carte des vins du Soba, reconnue par le Wine Spectator, comporte un vin pour accompagner chaque repas. Le Soba est installé dans un bel immeuble victorien à trois étages sur Ellsworth Avenue, dans le quartier de Shadyside. Le restaurant dispose d'un jardin à l'ambiance à la fois moderne, urbaine et zen, avec un spectaculaire mur d'eau s'élevant sur deux étages. Il comprend également un salon confortable au premier étage, plusieurs petites salles à manger et un toit-terrasse.
Alla Famiglia has been delighting local and traveled guests in this very same location for over two decades. This "diamond in the rough" is conveniently located on the hilltop of Pittsburgh's South Side. Boasting a fine dining atmosphere, its family owned and operated, and promises to deliver a consistent product with every visit. You will be greeted and treated like family, as you enjoy homemade scratch Italian specialties, an award winning wine list, and complex scratch cocktails. Dine in an old world atmosphere under paddle fans, exposed brick, antiquities from all around the world. Six unique and interestingly decorated dining rooms comprises the character of this institution which started with just 8 tables, 25 years ago. Choose from daily provisioned fishes and exotics from the sea, dry and wet aged Prime beef, tender milk fed veal, and homemade maccheroni are just some of the choices you will have to select from. Crown the evening with our pastries prepared on site.
Carmella’s Plates & Pints is the first restaurant for co-owners, Carmella Salem and Michael Alberter. Our kitchen creates upscale comfort cuisine.Our dining room has a warm and cozy feel due to the wood- beamed cathedral ceiling, open fireplace, taxidermy and stained glass windows that adorn the dining room. Our guests feel as though they are tucked away at some destination lodge that exists in the heart of the Historic Southside. Local meats are delivered daily with Wild Game plates on the menu such as our staple plates like the Bison Burger and Smoked Wild Boar Meatballs. We do have an intimate 60 seat dining room and ask that guests please call us for parties of 6 or more to make a reservation. Our expansive Whiskey Bar boasts over 500 Selections. Enjoy 11 Wines on Tap / 27 Craft beers on Tap / 11 Cocktails on Tap.
Yuzu Kitchen brings a experience unique to the 'burgh. Our focus is to use the highest quality ingredients we can obtain and serve ramen, dons, and wok fired stir fry amongst other east asian fare to the highest of standards. We are strong believers that high quality ingredients lead to a better end product in both food and drink. With a hip and fun atmosphere our casual dining room fills with the sound of hip hop and R&B. Drawing in a wide range of diners; from college students and patrons of the arts to couples out on a night on the town. Within walking distance to many downtown attractions from Market Square to Heinz Hall. Come join us before a show at the Pittsburgh Playhouse or a game at PPG Arena!
Le Eddie Merlot's sert du boeuf vieilli de qualité USDA et les fruits de mer les plus frais. Le concept d'Eddie Merlot est extrêmement populaire : le bar à vin propose plus de 75 vins au verre et une vaste collection de vins de réserve vendus à la bouteille. Le bar est rempli des meilleurs spiritueux, de même que des digestifs avec du cognac et des cordiaux. Le Eddie Merlot's offre un décor contemporain et incroyablement élégant, de même qu'une ambiance où les clients peuvent se sentir à l'aise, se détendre et écouter de la musique entraînante, qu'ils soient en tenue de bureau ou décontractée.
La cuisine de Kaya est inspirée par la mer et le soleil, mêlant ingrédients frais et de haute qualité à saveur audacieuse et préparation séduisante. Le Chef de cuisine Benjamin Sloan incorpore les coutumes culinaires des îles des Caraïbes, de l'Amérique du Sud, du Pacifique et d'au-delà, en n'utilisant que les herbes et les épices les plus fraîches combinées avec l'excitation d'un grill grésillant pour créer de la nourriture qui est exotique et vivante. Le menu varié et complexe et les boissons tropicales festives ont fait de Kaya une destination culinaire primée depuis plus d'une décennie.
Welcome to Golden Gai, a hidden gem nestled in the vibrant heart of Pittsburgh’s East End, conveniently located in Bakery Square. Step inside and embark on a culinary journey to the bustling streets of Japan with our Izakaya-style dining experience.As you enter Golden Gai, you’re greeted by the warm ambiance of traditional Japanese decor fused with modern touches, creating an inviting atmosphere that is both chic and cozy. The soft glow of our stunning light fixtures over the intimate dining space, where the wooden bar top that spans the length of the space, and slate accents evoke the charm of Tokyo’s iconic Golden Gai district.At the helm of our kitchen is Executive Chef Michael Taylor, a master of Japanese cuisine renowned for his innovative approach to flavor and presentation. With a background honed at the esteemed Gi-Jin, Chef Taylor brings his passion for culinary excellence to every dish, infusing each bite with creativity and precision.
Le restaurant reconnu Monterey Bay Fish Grotto a toujours mis un point d'honneur à maintenir son niveau d'excellence. Celui-ci se reflète dans ses poissons frais appétissants et son service impeccable. Ce degré de qualité se retrouve dans tous les aspects de la salle à manger principale, ainsi que de la salle à manger privée.
Le poisson du Monterey Bay Fish Grotto est frais et provient de différents endroits sur la côte Est, la côte Ouest et les îles hawaïennes. Ce restaurant est le premier de la région à proposer 20 sortes de poissons frais cuisinés de manière savoureuses et originales.
Welcome to Pizzaiolo Primo, home of truly Authentic Italian Cuisine. Pizzaiolo Primo roots trace back to Pittsburgh circa 1996, with an original credo: create Neapolitan pizza and other authentic dishes using old-world techniques and the highest quality ingredients available.