Bienvenue à Joe Muer Seafood, premier restaurant de fruits de mer de Detroit. L’équipe est fière de perpétuer une tradition culinaire et un service excellent qui a commencé en 1929. Savourez les poissons classiques frais et les spécialités de fruits de mer créatives, un service de première classe, et les meilleures vues de bord de la rivière à Detroit. Préparez vous à déguster des huîtres fraîches écaillées au bar traditionnel de crudités ou contournez le coin et obtenez un siège sur le remarquable bar sushi en granite bleu. Passez une partie de la soirée avec de nouveaux amis au Piano Bar, mais assurez-vous d'arriver tôt si vous voulez être sûr d’obtenir une place dans le Joe Muer Lounge. Planifiez votre prochain événement privé dans le plus bel espace de restauration de Detroit, The Ship Room au Joe Muer Seafood . Vous pouvez inviter jusqu'à 175 personnes dans la Riverfront Room et profitez ainsi de belles vues sur la rivière de Détroit et l’horizon de Windsor. Pour une expérience vraiment unique, soupez dans la cuisine à la « Table du Chef » avec 12 de vos compagnons culinaires. Souper à Joe Muer Seafood sera une expérience inoubliable pour vos 90 prochaines années.
Neros Steakhouse, le restaurant signé Caesars Windsor, propose une expérience gastronomique haut de gamme, un service hors pair, un menu délicieux et des vues spectaculaires sur la rivière. Lauréat du "Meilleur Steakhouse" par le Detroit Free Press et Casino Player ainsi que le Prix d'Excellence Wine Spectator, Neros bénéficie d'une impressionnante cave à vin et salle à manger où 300 étiquettes vous sont proposées pour accompagner votre sélection parmi les plats exquis, savamment préparés par des chefs talentueux. Dégustez un savoureux Prime Rib de qualité AAA , braisé à feu doux, d'un succulent homard de l'Atlantique rôti ou d'une crémeuse et délicate crème brûlée, et plus encore. L'entrée au casino est réservée aux personnes de 19 ans ou plus.
At East Side Mario's Windsor we're passionate about three things: food, famiglia, and fun. Make every family meal a special occasion at East Side Mario's, where good food and great company come together to create lasting memories and let our family handle the cleanup. With generous portions and a warm, inviting atmosphere, our hand gestures are as grand as our love for family. Whether you're looking for a dine-in experience for lunch and dinner or prefer the convenience of takeout or delivery, we cater to every preference. Come join us and enjoy All-You-Can-Eat, featuring Soup, Salad, and Garlic Homeloaf, Mario's mouthwatering Chicken Parmigiana, signature pizzas and classic Italian-American favourites that will have you saying, "Mama Mia!"
Mazaar, true to its translation, "a place you must visit". Mazaar offers a blend between an authentic and fusion Lebanese cuisine in a comfortable yet energetic atmosphere. We at Mazaar combine friendly service with an extensive menu, offering a wide variety of fresh Lebanese entrees and appetizers.Lebanese food's rise to popularity is not only due to its wonderful flavour, but for its health promoting properties as well. This healthy alternative is being embraced by many, including vegetarians in particular thanks to the number and variety of vegetarian dishes such as fattoush salad, tabouleh, hummus and baba ghanouj.In the true spirit of the Lebanese food, Mazaar welcomes you like close friends at a dinner gathering, and invites you to experience our fresh, healthy and flavouful Lebanese cuisine.
Step into the captivating world of Sexy Steak, your premier Detroit destination for the ultimate Italian steakhouse experience. Savor prime beef paired with unparalleled expert service—an exquisite celebration defining our restaurant's unique charm. Join us for an unforgettable culinary journey where each bite mirrors our unwavering commitment to excellence, creating a distinct taste of Italy in the heart of Detroit.
Serving up authentic, Mexican street fare, and a selection of over 100 tequilas and American whiskeys. Bakersfield is a spot where the food is simple, the service is warm and the atmosphere is alive.We do offer a heated outdoor dining experience during the winter months. These tables are located in a covered and enclosed tent with heaters spread throughout. We recommend dressing warmly if the temperatures outside are below 40 degrees.
Texas de Brazil propose une nouvelle expérience gastronomique. Le restaurant est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine qui combine les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas.
Gâtez-vous avec le bar à salade des plus gourmets qui propose de 50 à 60 choix et qui comprend des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Prenez place à une table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des œnophiles de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une Caipirinha, un cocktail de spécialité. Complétez votre expérience culinaire avec un de des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance du Brésil au Texas.
Located in the Corktown neighborhood of Detroit, TAKOI is known for modern Thai cooking accented with Michigan seasonality, a DIY mentality, and a penchant for local food production. As a core pillar of our mission, TAKOI operates HiO Farm which is located just a mile north of the restaurant. During the height of farm season, the restaurant highlights dishes prepared with HiO produce utilizing the techniques and flavors inspired by Thailand and beyond. TAKOI, originally KATOI, began as a food truck in 2014, evolved into an Ann Arbor pop-up, and landed as a proper restaurant at 2520 Michigan Avenue in March of 2016. After being open for 11 months, having a slew of fun, and garnering a handful of awards — including a James Beard 'Best New Restaurant' nomination— KATOI was brought back down to earth when it was subjected to arson in February 2017. The day after the fire, the rebuild began, and we opened as TAKOI exactly six months later in August 2017.
Inspired by the parrillas of his native Argentina and the hip enclaves of contemporary Buenos Aires, Chef Javier Bardauil brings the art of live-fire cooking to Detroit at BARDA — a modern steakhouse where ancestral traditions meet out-of-this-world innovation. The BARDA kitchen relies solely on a wood-burning grill and oven, ensuring that every dish is either flame-cooked, fire-kissed, or served raw, showcasing premium cuts of meat and high-quality seafood and vegetables prepared to highlight their natural flavors. The thoughtfully curated South American wine list and playful cocktail menu provide artful balance to the fire-infused cuisine. Recognized as a James Beard Award finalist for Best New Restaurant in 2022, Barda invites you to experience the depth and warmth that only live-fire cooking can offer, in a futuristic space unlike any other restaurant in America.
Central Kitchen + Bar features contemporary American cuisine in a casual and welcoming environment. With recognizable bar food serving as the foundation for our menu, our executive chef has given a new spin to the classics, upgrading them with inventive taste combinations using local and seasonal ingredients. Guests will be pleased to see that we have something that appeals to everyone. From the selection of our purveyors of produce and meats, to creating our own infusions for our hand crafted cocktails, we are committed to offering our guests the highest quality products from start to finish.